Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, trošku to hloupost je. Co vím, tak slouží kapesník.. nebo vana nebo cokoliv…
možná je lepší nepátrat
Tak to se mi vůbec nezdá, nikdy jsem o tom neslyšela, že by některý chlap použil kondom… ![]()
taky mi to přijde divné, jak píšou holky, existuje vana, případně i své tělo … papír … ![]()
taky mi to přijde jako blbost chlapi to většinou dělaj ve sprše vane nebo s kapesníkem ale raději to neřeš vyčkej a skuste si spolu zasexovat ![]()
Hele no mozne to je.A prislo by mi to lepsi jak ten kapesnik.
Příspěvek upraven 05.02.10 v 21:11
Třeba to nepoužil kvůli úklidu (můj muž hned říkal, že si prý máš vzít ten nůž
) , ale třeba ho to tak vzrušuje víc ![]()
Taky bych raději nepátrala, zasexovala a uvidíš…
A proč byste na chlapy chtěly brát nůůůůůůž??? Aby pak některé z vás říkali „česká Lorena Bobbitová“?
Ten kondom může klidně mít využití třeba v domácí kutilské dílně, no ne…? ![]()
no mě přijde divné že by si chlap vzal dobrovolně jen tak pronic za nic na sebe kondom
většinou to chlapi moc nemusí. ale záleží asi i na místo kde masturbuje… ![]()
No tak já bych nerada slečnu paní nějak rozvibrovala zbytečně..
Jedna rada, smiř se s tím i když pochybuješ a nepátrej nebo se dovíš něco, o co vůbec nestojíš znát (zkušenosti)
Jestli mu nevěříš, rozejdi se s ním. Pochybovat budeš už stejně vždycky.. a co s prolhaným chlapem?
Jak psala Panuska zalezi kde si to taky delal.jinak ja bych to nechala byt.
Hmm…takze jsem naivka a je to v pr…
Teda nevim, ale pri pomysleni, ze me podvedl/podvani je sex s nim to posledni na co bych mela chut…
Dobra snaha o vtip…ta kutilska dilna, ale mne moc do smichu neni ![]()
Ty ja nevim ale mozna budu divna ja ale kdyby te podvadel tak by si ho snad koupil a ne bral tak okate vasich zasob?mozna jsem naivka.
Anonymní, to není vtip…
Já jsem sólo a taky mám malou zásobu kondomů, ale právě kvůli kutění… to když přišroubovávám nějaký plech na trubku, tak aby to neklouzalo. Nevyráběl tvůj drahý v poslední době něco???
myslím že by jí řekl udělal sem z toho to a to a ukázal jí to a nekrmil ji báchorkama zbytečně, ne? Nebo to je pánský humor?
Jsem neskutečně naštvaná na všechny chlapy :/ jednoho nevěrného sem ted po šesti letech musela řešit a věřu že nic příjemného to není :/
Mam takovy hodne hloupy dotaz…myslite, ze kdyz si to chlap dela sam
ze pri tom pouzije kondom, aby to pak nemusel uklizet? 
Bylo mi to manzelem vysvetleno tak, jak uz jsem psala. Napred jsem si rikala, ze keca, ale pak jsem si rikala, ze vlastne na tom vysvetleni nic divnyho neni
Jenomze vcera me kamaradka navrtala, ze je to prece blbost, ze chlapi tohle nedelaji…
Tak nad tim porad premyslim, jestli vidim i co neni nebo jestli mam na neho vzit ten nejvetsi kuchynsky nuz, co mame

Ptam se tak trapacky protoze jsme ted doma pomerne dlouho dobu nesexovali a ze zasob zmizel kondom