Při masturbaci kondom? Pravda nebo nesmysl?

Anonymní
5.2.10 21:01

Pravda nebo nesmysl?

Mam takovy hodne hloupy dotaz…myslite, ze kdyz si to chlap dela sam :oops: ze pri tom pouzije kondom, aby to pak nemusel uklizet? :oops:
Ptam se tak trapacky protoze jsme ted doma pomerne dlouho dobu nesexovali a ze zasob zmizel kondom :-( Bylo mi to manzelem vysvetleno tak, jak uz jsem psala. Napred jsem si rikala, ze keca, ale pak jsem si rikala, ze vlastne na tom vysvetleni nic divnyho neni :nevim: Jenomze vcera me kamaradka navrtala, ze je to prece blbost, ze chlapi tohle nedelaji… :nevim: Tak nad tim porad premyslim, jestli vidim i co neni nebo jestli mam na neho vzit ten nejvetsi kuchynsky nuz, co mame :evil: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
5.2.10 21:04

No, trošku to hloupost je. Co vím, tak slouží kapesník.. nebo vana nebo cokoliv…
možná je lepší nepátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
5.2.10 21:04

Tak to se mi vůbec nezdá, nikdy jsem o tom neslyšela, že by některý chlap použil kondom… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
5.2.10 21:05

taky mi to přijde divné, jak píšou holky, existuje vana, případně i své tělo … papír … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.2.10 21:05

taky mi to přijde jako blbost chlapi to většinou dělaj ve sprše vane nebo s kapesníkem ale raději to neřeš vyčkej a skuste si spolu zasexovat :-)

• Citovat
  • Upravit
24320
5.2.10 21:10

Hele no mozne to je.A prislo by mi to lepsi jak ten kapesnik.

Příspěvek upraven 05.02.10 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymaaaaaaa
5.2.10 21:11

Třeba to nepoužil kvůli úklidu (můj muž hned říkal, že si prý máš vzít ten nůž :nevim: ) , ale třeba ho to tak vzrušuje víc :nevim:
Taky bych raději nepátrala, zasexovala a uvidíš…

• Citovat
  • Upravit
18305
5.2.10 21:17

A proč byste na chlapy chtěly brát nůůůůůůž??? Aby pak některé z vás říkali „česká Lorena Bobbitová“?

Ten kondom může klidně mít využití třeba v domácí kutilské dílně, no ne…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.2.10 21:18

no mě přijde divné že by si chlap vzal dobrovolně jen tak pronic za nic na sebe kondom :nevim: většinou to chlapi moc nemusí. ale záleží asi i na místo kde masturbuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.2.10 21:20

No tak já bych nerada slečnu paní nějak rozvibrovala zbytečně..
Jedna rada, smiř se s tím i když pochybuješ a nepátrej nebo se dovíš něco, o co vůbec nestojíš znát (zkušenosti)
Jestli mu nevěříš, rozejdi se s ním. Pochybovat budeš už stejně vždycky.. a co s prolhaným chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.2.10 21:21

Jak psala Panuska zalezi kde si to taky delal.jinak ja bych to nechala byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.10 21:22

Hmm…takze jsem naivka a je to v pr… :cry: Teda nevim, ale pri pomysleni, ze me podvedl/podvani je sex s nim to posledni na co bych mela chut…

Dobra snaha o vtip…ta kutilska dilna, ale mne moc do smichu neni :-(

• Citovat
  • Upravit
24320
5.2.10 21:23

Ty ja nevim ale mozna budu divna ja ale kdyby te podvadel tak by si ho snad koupil a ne bral tak okate vasich zasob?mozna jsem naivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.2.10 21:25

Anonymní, to není vtip… :-( Já jsem sólo a taky mám malou zásobu kondomů, ale právě kvůli kutění… to když přišroubovávám nějaký plech na trubku, tak aby to neklouzalo. Nevyráběl tvůj drahý v poslední době něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.2.10 21:26

myslím že by jí řekl udělal sem z toho to a to a ukázal jí to a nekrmil ji báchorkama zbytečně, ne? Nebo to je pánský humor?
Jsem neskutečně naštvaná na všechny chlapy :/ jednoho nevěrného sem ted po šesti letech musela řešit a věřu že nic příjemného to není :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí