Jsem těhotná?

Anonymní
27.6.19 12:19

Pravdepodobne tehotenstvi?

Dobry den, mate nekdo podobnou zkusenost? V pondeli se mi ma dostavit menstruace, ale pred par dny jsem si myslela, ze se uz rozjizdi. Celkove jsem tedy den spinila. Pak to skoncilo. Od te doby jsem citliva na dotek na bradavkach, porad me poboliva podbrisek, dole sucho, jsem nevrla…plodne dny jsem mela 14.den cyklu, to vim presne. Sex probehl i v tuto dobu. S manzelem se chranime kondomem, ale ne po celou dobu sexu…prosim o anonym. Bojim se, ze mohu byt tehotna…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11659
27.6.19 12:22
@Anonymní píše:
Dobry den, mate nekdo podobnou zkusenost? V pondeli se mi ma dostavit menstruace, ale pred par dny jsem si myslela, ze se uz rozjizdi. Celkove jsem tedy den spinila. Pak to skoncilo. Od te doby jsem citliva na dotek na bradavkach, porad me poboliva podbrisek, dole sucho, jsem nevrla…plodne dny jsem mela 14.den cyklu, to vim presne. Sex probehl i v tuto dobu. S manzelem se chranime kondomem, ale ne po celou dobu sexu…prosim o anonym. Bojim se, ze mohu byt tehotna…

tak jako možnost tam je.. nikdy jsem teda mimo nešpinila..ale většinou jsem měla těhu příznaky a těhotná jsem nebyla…až jsme byla nic mi nebylo.. jinak my máme přerušovaný styk bez kondomu několik let a nikdy jsem neotěhotněla…
pokud už máš příznaky na testu by mělo jít něco vidět pokud by se jednalo o těhu
takže udělej test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 12:27

@Kajka9

Mam za sebou dve tehotenstvi a kazde bylo uplne jine - zahn bylo az v dobe par dni pred ms (u 2.teh). Vim, ze telo neni stroj, taky to vedro venku…treba to pondelni spineni bylo misto ms, nevim..pockam do pondeli a treba se to pres. vikend rozjede. Podbrisek me poboliva porad…a nebo ne a bude to zajimave, mame dva kluky (1,3r).

• Citovat
  • Upravit
18177
27.6.19 12:29

Je to přesně, jak říká @Kajka9 Udělej si test, v případě pochybností krev jako samoplátce. Ale na příznaky nedej, takhle brzo jsou skoro vždycky vsugerované (a já vím o čem mluvím, jsem královna vsugerování). A pokud se dítě fakt nehodí, přidejte ještě nějakou ochrannou metodu, už kvůli Tvým nervům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
27.6.19 12:29

Nikdo ti to tu nevyvěští. Možnost otěhotnění samozřejmě je, když sexuješ. Počkej do pondělí a když se MS nedostaví, udělej test. Nic jiného teď momentálně dělat stejně nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.19 12:34

Prvne bych udelala test, neni nic snazsiho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
27.6.19 13:04

Test a uvidíš.. mě taky pobolívá podbřišek, bolí prsa a jsem jak balon a těhotná n :nevim: ejsem nejspíš cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 13:38

Jsem na tom podobně zakladatelko. V pondělí nebo v úterý očekávám menstruaci. Od 6 DPO mě bolí podbřišek jako blázen. K tomu se mi nalila prsa jako bych zase kojila. Jsem unavená a přitom nemohu usnout. Úplně stejně jsem to měla u prvního.

Takže teď čekám co to bude. Doufám že se mi zase jen vylila tekutina po prasknutí GF do dutiny břišní a ostatní věci souvisí s něčím jiným :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 13:49

@Kajka9

To me napadlo napoprve take. Trpela jsem na ne, vylecilo pry je prvni tehotenstvi. Treba to zpusobuje jen cysta, kez by… :roll:

• Citovat
  • Upravit
11659
27.6.19 13:52
@Anonymní píše:
@Kajka9To me napadlo napoprve take. Trpela jsem na ne, vylecilo pry je prvni tehotenstvi. Treba to zpusobuje jen cysta, kez by… :roll:

vyléčí těhu? no mě to nevyléčilo ba naopak bylo to horší pak asi po roce nic a ted teda mám taky pocit že jí zase mám strašně mě píchá a polí tam kde jsou vaječníky :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 15:44

@Kajka9

Ja jsem mela vodove cysty. Jeden vajecnik uz prorostly, druhy jen s jednou malou. Tehotenskymi hormonami se mi zmensily a behem teh postupne praskly. Kdybych s prvnim ditetem otalela, tak bych byla kandidat do caru. Vajecniky na odpis…

• Citovat
  • Upravit
11659
27.6.19 22:33
@Anonymní píše:
@Kajka9Ja jsem mela vodove cysty. Jeden vajecnik uz prorostly, druhy jen s jednou malou. Tehotenskymi hormonami se mi zmensily a behem teh postupne praskly. Kdybych s prvnim ditetem otalela, tak bych byla kandidat do caru. Vajecniky na odpis…

tak to jsou asi jiné cysty teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 08:40

@Kajka9

Samozrejme, jsou jich desitky druhu…nejcastejsi ty vodove, ty jsou v pohode, jen musi prasknout a ne se zvetsovat. Ale to je jina kapitola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky