Přehřátí organismu v těhotenství

36009
27.6.19 12:00

Klid, jen se nepřemáhej nějakýma extra vykonama, hodně pij a když ti bude příjemně buď klidně venku. Já to včera nedala, stačila mi cesta do školky :mrgreen: a byly jsme zalezlý doma v chladu. První se narodila u moře v srpnu a taky jsem nebyla nonstop zalezla, to přece nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5094
27.6.19 12:00

Řekla bych, že každému je teď v tomhle horku teplo a těhotných je spousta. Tohle bych vůbec neřešila, jen bych se skutečně zbytečně záměrně nesmažila na přímém slunci a snažila se ochlazovat a hodně pít. Vemte si, že jsou státy, kde je ještě mnohem větší horko (pokud nejste na dovolené někde zrovna tam) a rodí se tam zdravá miminka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29336
27.6.19 12:05

Loni jsem se starala o šestiletého a k tomu 30tt v těch nejhorších vedrech. Prostě jsem se šetřila, ochlazovala a nějak to dopadlo :) pít, odpočívat a bude to v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
27.6.19 12:24

@Mamazkoncesveta důležité je pít a pít..
jinak mokrou plenu na břicho nedávej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.19 12:31

Holky, děkuji za uklidnění, já už zas vysilovala, jak jsem nezodpovědna. Mně to třeba ani nějak zvlášť nenapadlo, prostě vedro no, sluníčku jsem se úplně vyhnout nemohla, to až kolem čtvrté začaly padat stíny od stromů k bazénu, ale necítila jsem se nijak zvlášť špatně, pak stačil telefonát od kamarádky, že se mi v tom vedru zahřívá krev a zvedá tlak a že to může celé špatně dopadnout :zed: jenomže jak vysvětlit petiletymu torpedu, že bude zavřený s maminkou na pokoji, dokud nebude večer, i když na pokoji je poměrně obstojny dusno asi jako venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.6.19 14:52

To jsou takový povídačky a následek toho, jak každá pročítá internet. Tělo má schopnost termoregulace, drží si svých zhruba 36 stupňů. A to i v břichu. Víš, co by to udělalo s orgány třeba? Když se tělo přehřívá, řekne si (většinou žízní) a to ještě dřív, než začne selhávat ta termoregulace. Když by šlo do krajní nouze, začne se bránit třeba omdlením. A to je to před čím se varuje - aby žena nezkolabovala a špatně nespadla. To stejné je i teplá vana - porod může vyvolat, ale až když je tělo připravené. Jediné riziko je opravdu v tom, že se může točit hlava a udělat zle. Takže hodně pít vodu, být ve stínu, koupat se a užívat si dovolenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
27.6.19 15:57

Přehřátí je pro plod nebezpečné tehdy, kdy je nebezpečné pro tebe. Dospěly člověk pozná, když je toho na něj moc a pochybuju, že by ses nechala přehrát až do zkolabování. Pokud nemáš teplotu, křeče,. migrénu, nebo nezvracis, tak je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí