Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ježiš promin ale to je korunovaný vůl, takhle všechno pokazit ![]()
Muž chtěl naopak holku, po prvním velkém utz byl zklamaný, i když teda ne tak jako ten tvůj, trochu to přehání.
Nech ho být, ono si to sedne, zvykne si na tu myšlenku a pak ještě bude z holčičky potentovanej až za ušima
Nic mu nevyčítej a snaž se to přejít v klidu, za pár dnů bude už irčitě dobře
Neboj, určitě je rád že je mimčo zdravé a až bude na světě, tak si ji určitě zamiluje
Mysli hlavně na to, že mimi potřebuje abys teď byla happy a zbytečně se nestresovala… ![]()
PS: Ať si kráva v práci škubne ![]()
No, tak ono je ted otázka, jestli je kolegyně kráva. Možná tam mlel hubou, a měl blbé narážky na lidi kterým se narodili dcery a ona mu to jen vrátila. JInak by nebyl tak vytočenej.
Nech ho s tím srovnat.. Těšil se na pokračovatele rodu, ale až se malá narodí tak si jí zamiluje..
chlapům to dlouho trvá…
Já se smiřovala s chlapečkem - přála jsem si holčičku ![]()
a nazývat chlapa debilem mi přijde trošku přehnané
![]()
Neboj, třeba to jen potřebuje rozdýchat. Já vím, teď jseš vystresovaná, citlivá, tak je ti to líto. Samozřejmě od manžela není takové chování vůbec pěkné. Vždyť je přece důležité, aby bylo miminko zdravé, to mu řekni. A dcera bude taková, jakou si ji vychováte. Možná ho spíš mrzí pitomci kolegové a jejich reakce. Nevidím absolutně ani jednu výhodu kluků či holčiček. Každé pohlaví má své „telecí“ roky
2. anonymka
Trochu uberťácké chování, ale jinak myslím, že ho to přejde a holka si ho obtočí kolem prstu.
@boball píše:
No, tak ono je ted otázka, jestli je kolegyně kráva. Možná tam mlel hubou, a měl blbé narážky na lidi kterým se narodili dcery a ona mu to jen vrátila. JInak by nebyl tak vytočenej.
Jako jo je to otázka, možná měl připomínky k ostatním co měli holky, ale přece když vidím člověka, co je „dojebaný“ sám od sebe, tak mu v takové chvíli ještě nepodkopnu nohy, ne? ![]()
Utřepe se to, nijak zvlášť to nehroť… jako všichni bychom si to dokázali namalovat jinak, víc filmově
ale věř, že, jenom takhle z doslechu, takhle reaguje kde kdo a nemusí to být hned deb..il
Ahoj všechny těhulky, potřebuji se hlavně vypsat. Na to totiž asi ani neexistuje rada. Než jsem otěhotněla, tak jsem si moc přála holčičku a manžel chlapečka. Nepřipouštěl si jinou možnost a chtěl jen kluka. Mě to postupně začínalo být jedno, někdy jsem se přistihla, jak si začínám přát kluka, aby on byl šťastný že se mu splnilo jeho přání. Říkával, že je to 50 na 50, že alespoň jeden z nás bude spokojený s tím, co to bude. Dnes jsem měla jít k lékaři, aby mi řekl, co to tedy bude. Ještě ráno jsem mu říkala, že už mi na tom nezáleží a že bych nejradši počkala, až půjdu na oficiální kontrolu k doktorovi, abych tam dneska nejela jen kvůli tomu. Samozřejmě jsem se hlavně bála jeho reakce, co kdyby to byla holčička? Vidět to zklamání v jeho očích… Také jsme se minulý týden bavili, říkala jsem výhody i nevýhody obou pohlaví a on mi řekl, že u holčičky žádnou výhodu nevidí. Ale ještě než jsem šla dneska k tomu doktorovi, tak mi dal pusu a řekl, že už se moc těší až to bude vědět, ať je to holka nebo kluk. Tak jsem šla k doktorovi a on jel do práce. Doktor mi po chvíli řekl, že pytlíčka nevidí, že to bude asi holka. Ani jsem se nemohla pořádně radovat, ale hned jak jsem vyšla z ordinace, uvnitř mě to hřálo, pořád jsem se usmívala a vyrazila na první nákupy růžového oblečení
Pak mi volá manžel, že to nevydrží, abych mu to řekla osobně a že by to rád věděl hned. Řekla jsem, co mi řekl doktor a on na to, že to třeba není jistý a že se pindík může ještě objevit.
Strávila jsem pár hodin ve městě, sešla se s kamarádkou a zářila jsem jako sluníčko. Přijedu za ním do práce, ani mě nepozdraví a projde kolem mě bez pozdravu. V autě se mnou celou dobu nepromluvil, ani když jsem začala pobrekávat. Pak z něj vypadlo, že když se svěřil kamarádovi kolegovi s tím, že čekáme holčičku, tak to slyšela jedna kráva kolegyně a začala se nahlas smát a že mu to prej patří, že má holku. Tak jí poslal do prd..e. Přijeli jsme domů, vzal psa a bez řečí odešel. Už je pryč asi půl hodiny a jsem úplně na dně. Je mi to hrozně líto, že je takový sobec, že se se mnou nedokáže radovat z toho, že čekáme zdravou holčičku. A že to bere asi jako prohru nebo osobní selhání.