Těhotenství a pití čajů

47
18.1.13 16:30

těhotenství a pití čajů

Ahoj holky asi mam blby dotaz ale miluju zelene caje, ale slysela jsem ze obsahuji kofein tak jsem ted na vazkach jestli pit nebo ne :/. Uz jsem zrusila piti kavy práve kvuli tomu kofeinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
20.1.13 14:22

Ahoj!

Tak tady píšou 2 až 3 šálky denně http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.1.13 18:19

Ahoj, mne doktor rekl, ze muzu zeleneho caje kolik chci. Takze spis asi zalezi, co rekne doktor. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
20.1.13 20:00

Ahoj,

já teda mám čaje ráda hodně, ovocné a pila jsem je v prvním těhu a piji je i ted, třeba tak 3-5× denně. Hlavně mangové a černý taky :nevim: a obě těhu tuk tuk OK. DR jsem se na to nikdy neptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.1.13 11:15

Ahoj, já ho piju taky. Musím mít každé ráno černý čaj, jinak se nenastartuju a v práci si dělám do konvice zelený nebo ovocný, ale dělám si ho slabý. Na cca 1,5l mám ten jeden sáček, který tam nenechám dlouho, takže doufám, že by to mohlo být v pohodě. Kafe jsem naštěstí nepila nikdy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.1.14 15:30

Ahojky holky, mám ráda bylinkové čaje, ale už od začátku těhotenství mi nedělají dobře. Motá se mi po nich hlava a musím si tak na hoďku lehnout, any bylo líp. Stejně jsem pak malátná. Někdo mi poradil těhotenský čaj, ale je to to samé, možná ještě horší :roll:.Mlíko už mě nebaví pít. Nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.1.14 16:25

@gloorka No tak zkusit je nepit, kdyz ti nedelaji dobre? Pij jen cistou vodu? Bylinky si ted chvili odpust a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí