Manžel nechce holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
18.1.13 18:06
@ynax píše:
Ve světle toho, co jsem tu za poslední dobu četla za stestky jiných matek, můžu jen konstatovat je to debil na ntou. Pokud se do večera vzpamatuje, tak bych to ještě brala, ale kdyby mu to mělo trvat déle, tak je to jen ubožák. Jsem myslela, že jsme v době, kdy chlapi už vědí, že co si udělají, to mají doma :nevim:

přesně tak…vždyt to byla přeci jeho spermie holčičí ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
18.1.13 18:15

Bych se k nemu casem az ho to trochu pusti vlisla a tise mu zaseptala do ouska at nesmutni, ze to prece nebyl posledni pokus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
18.1.13 18:17
@jezek1 píše:
Bych se k nemu casem az ho to trochu pusti vlisla a tise mu zaseptala do ouska at nesmutni, ze to prece nebyl posledni pokus :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.13 18:18
@jezek1 píše:
Bych se k nemu casem az ho to trochu pusti vlisla a tise mu zaseptala do ouska at nesmutni, ze to prece nebyl posledni pokus :mrgreen:

Právě že jo. Chceme jen jedno mimčo a už mi i bylo řečeno, že dvě holky by nechtěl riskovat ani náhodou.

• Citovat
  • Upravit
cher
18.1.13 18:20
@Anonymní píše:
Právě že jo. Chceme jen jedno mimčo a už mi i bylo řečeno, že dvě holky by nechtěl riskovat ani náhodou.

Tak tohle oravdu nevypadá na náhlé zamlžení mysli :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
tonj
18.1.13 18:26

Nic se nejí tak horké jak se uvaří. Nech to trochu vykvasit a uvidíš, snad se srovná. To, že se nenarodí „požadované“ pohlaví není strašné - strašné je když se dítě nenarodí zdravé. Takže ty se hoď do klidu, raduj se, že je mimčo v pořádku a možná bych chlapa upozornila na to, že spousta lidí by dala cokoliv za zdravé dítě nebo aspoň nějaké dítě. Neznám ho, ale příjde mi, že v životě asi nezažil „skutečný“ problém, když vyvádí jak malej fakan kvůli takové kravině :(

• Citovat
  • Upravit
74217
18.1.13 18:27
@Anonymní píše:
:cert: :roll: snad se probere časem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
18.1.13 18:31

Misto, aby jsi mela doma prince, ktery se o Tebe bude starat jako o princeznu, mas doma vola a hulvata, otazkou je zda jsi si ho vybrala s timto vedomim sama a nebo zda se z nej vyklubal vul az ted, ja bych rozhodne na tvem miste nesedela a nebrecela, ale pekne do oci bych mu rekla co si o nem myslim, bud by se probral a nebo by me uz nevidel

• Citovat
  • Upravit
24603
18.1.13 18:31

Já hlavně nechápu proč se mu smála kolegyně že bude mít holku? 8o 8o do zadnice bych kopla napřed ji, a pak jeho za neadekvátní chování :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
18.1.13 18:33

Ale spis jsi to mela utnout na zacatku a pekne od plic mu neco rict, kdyz neustale naznacoval, ze pocita s klukem
spousta lidi nemuze otehotnet, spousta ma nemocne deti, promin, ale tvuju manzel je opravdu primitiv

Příspěvek upraven 18.01.13 v 18:34

• Citovat
  • Upravit
74217
@1simona1 píše:
Já hlavně nechápu proč se mu smála kolegyně že bude mít holku? 8o 8o do zadnice bych kopla napřed ji, a pak jeho za neadekvátní chování :zed:

on se asi v práci naparoval jak kohout, že umí kluky a dneska dostal pořádně po prstech si myslím podle toho jak píše anonymka :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280

Já si myslím, že i kdyby měl celé těhotenství být naštvaný že to nebude ten jeho kluk..tak až uvidí tu malinkatou roztomilou holčičku..tak uplně zapomene že chtěl kluka a bude moc hrdý na to že má malou holčičku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.13 18:34

Zakladatelko,
to už jsem taky slyšela ;) Ale neboj, ono to není vždy tak horký po nějaké době. Uvidíte co vám život přinese, třeba ještě rád bude plodit druhé dítě. Ale to je teď jedno.
Hele, pro mě bylo důležitý jak se pak k malé choval. Choval se dobře, děcko to neodnášelo, že si přál jiné pohlaví. Spíš tam byly ty obavy, že co on bude jako dělat s holkou a že to nebude umět a že o holku se bude pak pořád bát atd. a marně jsem mu vysvětlovala, že o kluka by se bál stejně.
Např. moje kamarádka měla chlapa, který si i holčičku přál, vybíral s ní růžovoučké věcičky, těšil se atd. No mě to bylo tenkrát děsně líto v porovnání s tím mojím jak jsme to měli my. Jenže pak, jejich malá měla skoro 2 roky, opustil je a šel si za milenkou…
Takže to, že se teď ten tvůj chová jako debil, nemusí znamenat, že bude špatný otec a nebude mít malou rád apod. Ale samozřejmě se to ani nevylučuje.
Já jen, že u nás to bylo dost podobné ze začátku ta reakce atd. a je vše vpořádku a určitě bych ho jako tátu nevyměnila :srdce: I když jak jsem psala výše, zapomenout to nejde…

• Citovat
  • Upravit
4257
18.1.13 18:37

Když jsme čekali první dítě, bylo mi jedno co spíše jsem chtěla kluka, když nám doktor řekl, že je to na 100% kluk, manžel zařval jako když skoruje jeho oblíbený klub… :lol: u druhého mi to bylo úplně jedno, fakt. Manžel ale chtěl holčičku. Když nám řekl, že je to opět kluk, já se zaradovala, že máme partaka… :) navíc se mi ulevilo skrz oblečení atd. Manžel tam seděl jak opareny, ještě zkusil zabojovat návrhem, že co když je to Jenom bublina a ne pytlík… :) :) ale dr. ho sjel, že co by tam dělala… No a to bylo všechno. Pak byl rád, že je v pořádku a já taky. Ale taky jsem se bála, aby nevyvaděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.1.13 18:49
@Anonymní píše:
:roll:

Jo a teď jsem si tak vzpomněla jen tak mimochodem: Dr. ti řekl, že… „pytlíčka nevidí, že to ASI bude holka“,,, že?
No, já jen, že švagrová to slyšela taky a má kluka… :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky