Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sophinka píše:
myslíš ,že kamarádství se projevuje sms zprávami k různým výročím? já za kamaráda považuji toho,komu se můžu vybrečet na rameno když je mi špatně,toho kdo by mi bez váhání pomohl ,kdyby bolo potřeba a nenechal by mě o pomoc škemrat. A proto mám pouze jednu kamarádku
převeliká pravda… ![]()
KPKristy píše:
Já bych podle toho pravé kamarádství nehodnotilaTo se pozná jinak.Nicméně teď mi to připomnělo, co nesnáším, a to jsou hromadně rozesílané rýmovačky k Vánocům o Ježíškovi na saních například
. Něco tak neosobního by si dotyční klidně mohli odpustit a já bych se bez jejich přání poslaného všem ze seznamu v telefonu klidně obešla…
Přesně. Já si vždycky o Vánocích žasnu, kolik mých známých tyhle nesmysly posílá…
Paoloska píše:KPKristy píše:Přesně. Já si vždycky o Vánocích žasnu, kolik mých známých tyhle nesmysly posílá…
Já bych podle toho pravé kamarádství nehodnotilaTo se pozná jinak.Nicméně teď mi to připomnělo, co nesnáším, a to jsou hromadně rozesílané rýmovačky k Vánocům o Ježíškovi na saních například
. Něco tak neosobního by si dotyční klidně mohli odpustit a já bych se bez jejich přání poslaného všem ze seznamu v telefonu klidně obešla…
Přidávám se do klubu. ![]()
Ty jo, díky takovým diskuzím si i já připadnu někdy normální - děkuji
![]()
Paoloska píše:Podle mě ani neví, komu to posílají. Já se přiznám, že na ty básničky neodpovídámKPKristy píše:Přesně. Já si vždycky o Vánocích žasnu, kolik mých známých tyhle nesmysly posílá…
Teda ještěže u nás smsky nefrčí, když chceme, tak si zavoláme
A teda fakt bych si kamarády nevybírala podle toho, jestli mi popřejí k svátku.
KPKristy píše:Paoloska píše:Podle mě ani neví, komu to posílají. Já se přiznám, že na ty básničky neodpovídámKPKristy píše:Přesně. Já si vždycky o Vánocích žasnu, kolik mých známých tyhle nesmysly posílá…
. Když si vzpomenu, pošlu kamarádům zprávu s osobním přáním. Někdy si nevzpomenu, no
Tchán tyhle rýmovačky sbírá a má z nich fakt radost, vždycky nám je čte nahlas a já mám úplně husinu…Naštěstí jeho syn je normální ![]()
Ahoj Aliso a vše nej k svátku!
Kamarády nepoznáš podle toho, jestli ti přejí k svátku. Kamarád je někdo, kdo ti bez řečí pomůže, komu můžeš věřit a na koho se můžeš spolehnout. Někdo s kým si rozumíš i po x letech, kdy jste se neviděli.
To, že se s tebou někdo bavil u kopírky, když jsi mu dávala svoje poznámky je normální. Na vysoké v době zkouškového se najednou objeví takových přátel, že jsem se nestíhala divit a po zkouškovém mě stěží pozdravili mezi dveřmi. Takhle to prostě chodí. A na facebook nehleď, to není směrodatné.
Jinak já loni zapomněla na svátky obou mých dětí. Trapné. Ale to neznamená, že je nemiluji a nezáleží mi na nich.
Jo a ty rýmované přání k vánocům také nesnáším a také neodpovídám. Jako přeposlat nějakou blbinu všem v seznamu umí každý. Radši něco sesmolím sama a rozešlu to všem. Letos jsem to dokonce ošidila do takové míry, že jsem na poslední chvíli udělala pfko z fotky dětí a poslala to všem pár dní předem a měla jsem klid. ![]()
Laaja píše:Kdyby si aspoň odesílatel dal „práci“ a napsal oslovení, aby to nevypadalo blbě. Ale to se mi snad ještě nestalo.
Jo a ty rýmované přání k vánocům také nesnáším a také neodpovídám. Jako přeposlat nějakou blbinu všem v seznamu umí každý. Radši něco sesmolím sama a rozešlu to všem. Letos jsem to dokonce ošidila do takové míry, že jsem na poslední chvíli udělala pfko z fotky dětí a poslala to všem pár dní předem a měla jsem klid.