Pravidelné špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
13.9.22 20:07

pravidelné špinění

Ahoj, snažíme se přes půl roku o miminko a asi zhruba stejnou dobu špiním cca 10 dní před MS až do MS. Beru Nosifol, myslíte že by to mohlo mít nějakou spojitost? Nevíte jaké by mohly být příčiny? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
13.9.22 20:16
@Monikas33 píše:
Ahoj, snažíme se přes půl roku o miminko a asi zhruba stejnou dobu špiním cca 10 dní před MS až do MS. Beru Nosifol, myslíte že by to mohlo mít nějakou spojitost? Nevíte jaké by mohly být příčiny? Moc děkuji.

Nemělo by, možná hormonální výkyv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.9.22 21:02

Nedostatek progesteronu, s tím otěhotníš dost těžko. Zajdi na gynekologii a řeš to.

• Citovat
  • Upravit
212
13.9.22 21:58

Ahoj,
měla jsem stejný problém. Lékař mi vzdy nasadil léky na úpravu cyklu a po vysazení se vše vrátilo do starých kolejí. Ale 3× jsem otěhotněla a všechna těhotenství dopadla dobře. Treti těhotenství dokonce ve 43 letech. Rozhodně bych to s lékařem řešila, ale zároveň bych se nevzdavala myšlenky na otěhotnění, ne vždy tento problém znamená neplodnost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.22 10:53
@Valejka wordle unlimited píše:
Ahoj,
měla jsem stejný problém. Lékař mi vzdy nasadil léky na úpravu cyklu a po vysazení se vše vrátilo do starých kolejí. Ale 3× jsem otěhotněla a všechna těhotenství dopadla dobře. Treti těhotenství dokonce ve 43 letech. Rozhodně bych to s lékařem řešila, ale zároveň bych se nevzdavala myšlenky na otěhotnění, ne vždy tento problém znamená neplodnost. :hug:

Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1786
20.9.22 11:59

Řešila jsem to dva roky. Stejně jako u tebe. Ani chyba v progesteronu to nebyla.
Těhotná jsem i přesto byla 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
20.9.22 19:40

Ano, mám to tak od 1.porodu. zkoušela jsem kdeco - léky, čaje, HA. Nic nepomohlo. Až Ascorutin pomohl. Hormonální profil jsem pokaždé měla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí