Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobry vecer, chtela bych se zeptat, jestli nemate nekdo radu, jak chodit pravidelne rano na toaletu. Precetla jsem uz mnoho navodu a diskuzi, ale nic nefunguje. Problem je v tom, ze chodim nekdy i 4× za den a to me omezuje v planovani vetsiny aktivit. Kazdy mensi vylet je pro mne stres, kde budu hledat zachodyVypit rano sklenici vlazne vody, vypit behem dne dostatek tekutin, vlaknina, kazdoranni nacvik a nic
Dekuji za pripadne rady
Tak zrovna ta teplá voda, no, není na posr. ání? ![]()
No kdyz jsem kourila, tak jsem tyhle problemy nemela
ale to by byl blbej duvod znovu zacinat
kafe nepusobi
Ja na zachod jdu, ale neumim jit tak, abych nepotrebovala za 3 hodky zas…
Každý den si 2 hodiny po posledním jídle večer dej citrusový plod (grep, pomeranč) a ráno to půjde samo
taky jsem se tím léta letoucí řídila a zaručeně to funguje
https://pruvodcevyzivou.cz/…cistu-strev/
@ivulebobule ja tu omegu brala v tehotenstvi a zacala jsem chodit pravidelne kazde rano, tak jsem v tom zustala i jako netehotna a funguje to.
Mám stejný problém, chodím 3-4× denně. Jít aspon jednou doma ráno by mi pomohlo. Na výletech nikdy nejim nic, třeba celý den. I přesto, když se jak se říká „rozhýbu“ musím aspon jednou jít. A to nemluvím o stresových situacích no to bych mohla lítat furt. ![]()
@Anonymni Kdo nezazil nepochopi, jak omezujici to je
Tak treba ti nejaka rada taky pomuze…
Dobry vecer, chtela bych se zeptat, jestli nemate nekdo radu, jak chodit pravidelne rano na toaletu. Precetla jsem uz mnoho navodu a diskuzi, ale nic nefunguje. Problem je v tom, ze chodim nekdy i 4× za den a to me omezuje v planovani vetsiny aktivit. Kazdy mensi vylet je pro mne stres, kde budu hledat zachody
Vypit rano sklenici vlazne vody, vypit behem dne dostatek tekutin, vlaknina, kazdoranni nacvik a nic
Dekuji za pripadne rady