Prázdná prsa - dokrmit UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35786
19.10.20 22:34

@Silurian hlavně ne váhu, tak je nejhorší v můžeš udělat. Začneš o sobě pochybovat a cpat mu um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.10.20 23:34
@Silurian píše:
@Lucie_Sx A já se v těhotenství přesvědčovala, že tohle dokrmování při prvním zádrhelu určitě nebude můj problém - a teď jsem úplně stejně psychicky vydeptaná jako plno dalších. :mrgreen: Asi i proto, že někde vzadu v hlavě pochybuju o tom, že ho nechávám správně přisát, i když mám asymetrický přisávání nakoukaný až až a podle mě to děláme správně. Holt si asi pozvu LP, tím snad všechny pochybnosti vyhasnou.

Protože celé těhotenství, ještě než začne, porod a následnou péči provází STRACH. Místo těšení, radosti, nadšení je to strach. Smutné (nemůžeme za to, ale první krok je si to uvědomit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
19.10.20 23:49

Mě taky pomohla lakt.por. ale spíš s technikou a taky jsem se bála, že mám slabé mléko, ale řekla, že to neexistuje…že jde do mléka prostě to nejlepší z nás..kolikrát místo prsů jsem měla snad jen kůži :lol: po mlíku ani památky na pohled a přece jen jsem kojila. Sem tam měly spurt, sem tam divně pili, ale to určitě byl jiný problém než v mléku. Kojila jsem první rok a půl do samoodstavu, teď čekám na samoodstav u tříleťáka :cert: to už zase nepotřebuju kojit :lol:. Tak se neboj, kojíš určitě dobře, popřípadě se ujisti u LP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.10.20 08:47

Ještě jednou všem moc díky za uklidnění, noc jsme zvládli bez dokrmu a teď ráno už se napil o dost víc, tak snad je krize zažehnána. Abych si názorně dokázala, že mám mlíko, odstříkala (ehm, spíš odkapala) jsem v noci ručně asi 30ml, což mě přesvědčilo, že když bude chtít, tak se napije, protože nejsem neschopná a to mlíko vyrobit umím. :mrgreen: Tak snad už bude jen líp a až dorazí probiotika, bude kojení zase relax a ne boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová