Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.stream.cz/…cane-miminko tak toto je také dobré pobavte se trošku ![]()
Právě si tu s chlopem utíráme slzy… Obzvlášť ten prdík s pudrem byl úžasný ![]()
Ale musím našeho tatínka pochválit - až na to, že občas uložil ke spinkání holky bez plínky, byl přebalovač bez chybičky ![]()
L.
![]()
Náš táta sice zvládá skvěle,ale občas se plínka naopak zadařila ![]()
Příspěvek upraven 02.05.10 v 21:56
jojo říkala jsem si že to bobaví! já jsem si to musela pustit dvakrát, protože na poprvé jsem se tak smála, že jsem skoro neviděla
hm dát spát prcka bez plínky?? jak se mu to povedlo? ![]()
![]()
Tak já přiznávám,že mně jako matce se to jednou povedlo
Natáhnu pyžámko a malý nějak divně koukal a on byl bez plínky
![]()
Michaelakkk píše:
hm dát spát prcka bez plínky?? jak se mu to povedlo?
Kupodivu se mu to povedlo dostkrát, většinou s následky
Naposledy na Silvestra Elušku - bez následků a ta je tak od té doby bez plínek ![]()
no super alespon to k něčemu bylo mě se jen povedlo malímu zapnout bodíčko a neměl plínu
ale toho jsem si všimla hned
ale s tím prdíkem se mi stalo něco podobného jenže to nebyl jen prdík ale pěkná žlutá darda! na světlé tričko! ![]()
Tak to je fakt výborný.
Nicméně můj chlap je fakt šikovnej a zvládá to s přehledem, sice není tak rychlý jako já, ale umí.
Mimochodem, taky už jsem jednou oblíkla pyžámko bez plínky ![]()
též se tu chlámem oba
![]()
Na uspávání bez pleny je náš táta taky mistr, zvlášť na odpo spaní, holt jen malýho hodil do postýlky a šel… Převlíkat peřinky pak bylo samo na mamince
![]()
toto jsem prvně viděla, když jsem byla těhu. Teď na to koukáme s přítelem znova (opět hned 2× po sobě) a řveme smíchy. Příteli se nejvíc líbí „obláček“ pudru ![]()
Ta holka byla teda ukecaná jak baba na pavlači, škoda, že jí není rozumět
.
Jo a ti tatínkové mi připoměli mě, když venku uklízím po pesanovi exkrementíky. Jen doufám, že se mi po porodu nebude během přebalování taky vzedat kufr.
diky za ty odkazy nahore, jeste ted si utiram slzy ![]()
Příspěvek upraven 04.05.10 v 10:21
Já se teda přiznávám,že mě už se taky podařilo uložit Matyho bez plenky
Ale to asi proto,že jsem zvyklá na to,že pleny na den už jak dlouho nenosí…
http://www.stream.cz/…alit-miminko koukněte na toto video to fakt na ty chlapi sedí !!