Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Podívej se na justici jestli ta firma není v insolvenci.
Ale když to nevyzvednes tak po tobě můžou chtít náklady na dopravu.
Ano, vyzvedla bych. Recenze si máš hledat předem. Vrátit to můžeš do 14 dnů bez udání důvodu. Navíc vůbec nevíš, zda to ty knihy nebudou.
Nemyslím, že e-shop by ti poslal třeba cihlu… zboží sis objednala, normálně bych si ho vyzvedla (klidně ho rozbal před kurýrem a jeho přítomnosti jako svědka zafoť obsah, pokud nebude souhlasit), ale dle mne zbytečně plašíš.. prostě jen nemají aktivní propagaci a PR ![]()
@KKK85 díky, ve mě se to pere a nemůžu se rozhodnout zda to bude ok. Nicméně zásilku zaplatím a převezmu a uvidíme, co bude vevnitř. Už jsem v životě přišla o víc a za chybu se případně platí.
Děkuji vsem
@Anonymní píše: Více
Vyzvedni to, rozbal si to hned a uvidíš. Já myslím že to bude v pořádku.
Ahoj, mam dilema. Objednala jsem si na jednom e-shopu 3 knížky. E-shop měl obchodní podmínky, měl tam kontakty, psal, že jde platit na dobírku. Knížky se už moc nedají sehnat. Objednávku jsem původně chtěla zaplatit kartou, ale hodilo to chybu a nešlo to. Navíc v seznamu byla ještě banka, která už roky neexistuje. Ale nějak jsem neřešila a objednala teda na dobírku. Normálně mi došlo potvrzení objednávky. Na druhý den mi to nedalo a hledala jsem více info, na fb i instagramu mají poslední příspěvek z roku 2020. Recenze na heuréce mají pár a to z roku 2020 a potom dvě z roku 2024, jsou kladné. Psala jsem jim e-mail, ze objednávku už nechci, ať to neposílají. Nicméně v pondělí mail, že předali dopravci a uz na mě čeká ve výdejním místě. Teď nevím, zda mám vyzvednout. Mam strach, že tam bude kdoví co.
Ano, jsem blba, neměla jsem to tam vůbec objednat. Vyzvedli byste zásilku?