Přebrání zásilky z e-shopu

Anonymní
5.3.25 07:07

Přebrání zásilky z e-shopu

Ahoj, mam dilema. Objednala jsem si na jednom e-shopu 3 knížky. E-shop měl obchodní podmínky, měl tam kontakty, psal, že jde platit na dobírku. Knížky se už moc nedají sehnat. Objednávku jsem původně chtěla zaplatit kartou, ale hodilo to chybu a nešlo to. Navíc v seznamu byla ještě banka, která už roky neexistuje. Ale nějak jsem neřešila a objednala teda na dobírku. Normálně mi došlo potvrzení objednávky. Na druhý den mi to nedalo a hledala jsem více info, na fb i instagramu mají poslední příspěvek z roku 2020. Recenze na heuréce mají pár a to z roku 2020 a potom dvě z roku 2024, jsou kladné. Psala jsem jim e-mail, ze objednávku už nechci, ať to neposílají. Nicméně v pondělí mail, že předali dopravci a uz na mě čeká ve výdejním místě. Teď nevím, zda mám vyzvednout. Mam strach, že tam bude kdoví co. :( Ano, jsem blba, neměla jsem to tam vůbec objednat. Vyzvedli byste zásilku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35914
5.3.25 07:21

Podívej se na justici jestli ta firma není v insolvenci.
Ale když to nevyzvednes tak po tobě můžou chtít náklady na dopravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
5.3.25 07:25

Ano, vyzvedla bych. Recenze si máš hledat předem. Vrátit to můžeš do 14 dnů bez udání důvodu. Navíc vůbec nevíš, zda to ty knihy nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
5.3.25 07:26

Nemyslím, že e-shop by ti poslal třeba cihlu… zboží sis objednala, normálně bych si ho vyzvedla (klidně ho rozbal před kurýrem a jeho přítomnosti jako svědka zafoť obsah, pokud nebude souhlasit), ale dle mne zbytečně plašíš.. prostě jen nemají aktivní propagaci a PR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
5.3.25 07:48

Co je to za eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.25 07:58

@KKK85 kucharky.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.25 08:00

@Lucy75 vidíš, toto mě nenapadlo. :think:

• Citovat
  • Upravit
7384
5.3.25 08:13
@Anonymní píše: Více

za mě to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.25 08:15

@KKK85 díky, ve mě se to pere a nemůžu se rozhodnout zda to bude ok. Nicméně zásilku zaplatím a převezmu a uvidíme, co bude vevnitř. Už jsem v životě přišla o víc a za chybu se případně platí.

Děkuji vsem

• Citovat
  • Upravit
33736
5.3.25 08:16
@Anonymní píše: Více

Vyzvedni to, rozbal si to hned a uvidíš. Já myslím že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
5.3.25 08:19

Tak zrovna u knih bych se asi nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie