Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Komsomol píše:
Tak kup telku a nemusis mit ST boxy. Zalezi co taky ocekavas od tv. Jestli ti staci nejaka obycejna, tak bych asi poridil rovnou tv misto krabicek. Pocitej, ze za jednu krabicku ten litr das urcite
Očekávám, že budu moct čučet, na co budu chtít
. Jak já tyhle změny nesnáším. Je fakt, že tu televizi máme dlouho. Ale fičí. Je mi líto ji vyhodit. Definitiva je na jaře, tak třeba to vyřeší sama a odejde do věčných lovišť sama. ![]()
@vokishka píše:
Očekávám, že budu moct čučet, na co budu chtít![]()
![]()
. Jak já tyhle změny nesnáším. Je fakt, že tu televizi máme dlouho. Ale fičí. Je mi líto ji vyhodit. Definitiva je na jaře, tak třeba to vyřeší sama a odejde do věčných lovišť sama.
Tak ji prodej. Kupce si to najde
Funkci obraz v obraze měly některé televizory se dvěma tunery. Na každém z nich bylo možné naladit jiný program a současně oba sledovat na jedné obrazovce, jeden zmenšený. Nijak se to neujalo. Myslím, že to už nikdo nenabízí. Jestli chceš současně sledovat dva kanály, kup si dvoutunerový STB. Můžeš se na jeden program dívat a druhý nebo oba současně nahrávat.
@JTom píše:
Funkci obraz v obraze měly některé televizory se dvěma tunery. Na každém z nich bylo možné naladit jiný program a současně oba sledovat na jedné obrazovce, jeden zmenšený. Nijak se to neujalo. Myslím, že to už nikdo nenabízí. Jestli chceš současně sledovat dva kanály, kup si dvoutunerový STB. Můžeš se na jeden program dívat a druhý nebo oba současně nahrávat.
Já nechci nahrávat, to si můžu udělat běžně, to mi poskytovatel umožňuje. Já to chci vidět naráz.
Podívej se do manuálů dvoutunerových STB na trhu. Není jich moc. Funkce se označuje PIP.