Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jo je to každého věc. Ale ono když dítko je na UM a začne stávkovat a mléko do něj prostě narvat byl nadlidský výkon. Tak už se pak člověk chytá každé trošky, aby vůbec něco snědlo. My právě v těch 4 měsících měli to období, kdy fakt mlíčko odmítala a třeba i 6-7 hodin se o jídlo nepřihlásila a vyloženě jsem jí ho musela nutit, abych do ní aspoň něco dostala (a právě kaše malé moc chutnala, ale zase na úkor bolení bříška.)Takže do dneška míchám s UM a teprve teď to vypadá, že se jí začíná pomalu vracet chuť na něj. A to možná díky tomu, že už jsme začli se zeleninou
Takže bych hned tak nesoudila. Nevíme z jakého důvodu Kacík s kaší začla??
mondullaa píše:
tyjo ja nechapu proc vsichni zacinaji se vsim tak brzo…vzdyt to mleko je nejrychlejsi zpusob ne?a proc ty deti cpat zbytecne tak brzy?vsude kolem me slysim jak malym detem davaji presnidavky, pribinacky a vsechno moznychudaci deticky!
hlavne kase na to spani nemusi pomoct a u takhle malyho ditete je fakt normalni, ze se vstava casto v noci
omlouvam se, pokud je ma reakce prehnana, ale chtela jsem rict svuj nazor
Tak já mam skoro 5 měsíční dítě (za 5 dní) a už mu moje mlíčko nestačí, takže před každým kojením mam dávat pár lžiček mrkve a večer kaši. Přibral mi jenom 140 g za měsíc, takže třeba taky proto se začíná brzo s kašema. kdybych měla mlíka dost, vůbec bych se tim nezabejvala a kaši bych dávala až tak za 3 měsíce, jestli vůbec. Takhle to ale zkusim, i když taky nevim, co to udělá ![]()