Přechod na normální stravu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
19.2.15 22:12
@Anonymní píše:
Hlad zaháním sladkým. Děsí mě, že po těch letech takového stylu, si v obchodě neumím koupit nic normálního k jídlu a vzhledem k tomu, že mě strašně svědívá kůže na břichu a holeních, že se rozdrápu do krve, tak už to asi odnášejí játra nebo se hlásí cukrovka.
Když půjdu k dr. může mi i on dát nějaký jídelníček? Nebo dá se oběd a večeři nahradit dětskou výživou? Není slaná a určitě je i zdravá, i když není myšlena pro dospělé.

Doporučuju se podívat na pár dílů - JSTE TO, CO JÍTE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.2.15 22:13
@tterka píše:
Kuš babo, život je fakt nespravedlivej :,( :lol:

Není, neboj. Já jsem měla před 10 lety anorexii a když jsem se z ní dostávala, začala jsem takhle absurdně jíst a teď už to normálně neumím. A mám strach, že když začnu jíst jinak, tak přiberu :oops: Manžel mi nadává, rodiče taky. Neumím jíst. Nedělá mi problém sežrat před spaním kyblík zmrzliny, ale normální večeři si dám vyjímečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
19.2.15 22:13

Já se té váze nedivím, znám plno takových lidí, co jí podobně a jsou vlastně podvyživení. NEvím teda, jestli můžu radit, pro každého je strop zdravé stravy jinde. Ale začala bych pořádnou snídaní a teplým obědem.
Já snídám pečivo (kupuju z 50% celozrnné) s máslem a medem nebo jogurt. Na svačinu se snažím jíst ovoce. Obědy máme klasiku - třeba včera špenát, dneska špagety - domácí omáčka s hovězím masem,… atd. Vařím dětem, tak to dost řeším a jím to, co ony. Další svačina jak kdy. Večer třeba pomazánka, šunka, tousty.
Taky máme buchty, sem tam koblížek, sladkosti, ale je to jen na zobnutí až po jídle.
Jinak děti šťávy a já piju neslazený čaj + taky šťávu.
Ale na čokoládě taky ujíždím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.15 22:14
@Anonymní píše:
Hlad zaháním sladkým. Děsí mě, že po těch letech takového stylu, si v obchodě neumím koupit nic normálního k jídlu a vzhledem k tomu, že mě strašně svědívá kůže na břichu a holeních, že se rozdrápu do krve, tak už to asi odnášejí játra nebo se hlásí cukrovka.
Když půjdu k dr. může mi i on dát nějaký jídelníček? Nebo dá se oběd a večeři nahradit dětskou výživou? Není slaná a určitě je i zdravá, i když není myšlena pro dospělé.

vykasli se na detskou vyzivu a nauc se jist „normalne“. proste vynech sladkosti a bile pecivo a udelej si treba ten kureci platek a grilovanou zeleninu. nebo salat s ovocem nebo testoviny s rajcaty a tunakem atd, atd. tech tipu a receptu je na netu tuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.2.15 22:15
@Antonie Bolavá píše:
Já taky takhle jím

Ja taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.15 22:16

Musím najít tu chuť a nějak zabránit tomu, abych si to sladké koupila. V tu chvíli v obchodě nemyslím a beru. Jak závislák. Děti chodí na obedy

• Citovat
  • Upravit
17630
19.2.15 22:17
@dani24687 píše:
Ja taky :oops:

Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.2.15 22:21
@Antonie Bolavá píše:
Co s tím?

Asi nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.2.15 22:22

Pokud jde o ty nákupy, tak já to řeším tak, že chodím nakupovat najezená a s nějakým plánem co budu kupovat, prostě si doma rozmyslím nebo po cestě v autě co uvařím a podle toho nakoupím, abych tam v tom krámu neběhala jak zběsilá a nevěděla co tam hodit, to bych pak brala taky asi jen rohlík, koláč, jogurt.. a když si nechci koupit nic sladkého, tak si koupím třeba něco v květináči nebo dcerce dupačky, prostě něco co mi udělá radost!! Ale takhle se mi to kecá, ale taky s tím mam problémy, nedat tam to sladký a nezdravý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.15 22:27

Díky za rady. Musím to jídlo změnit. Začnu aspoň s kolegy chodit na obědy. Uvařit nestíhám. Lítám mezi prací a dětmi a večer už he čas akorát na úkoly a odpadnout.
Snad tělo nedostane šok, když uvidí jídlo a ne jen nugetu a rohlíky. Potřebovala bych mít asi přesný jídelníček na celý týden a nakupovat jen podle něj. V obchodě projdu regály a nevím, prostě nevím, nic mě nenapadá. Člověk by řekl, základní věc -najíst se, ale já to neumím.
Je to fakt divné.

• Citovat
  • Upravit
17630
19.2.15 22:27
@dani24687 píše:
Asi nic :mrgreen:

To budeme pořád jist ty srágory? :think: Já bych jednou chtěla být normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.2.15 22:29
@Antonie Bolavá píše:
Není, neboj. Já jsem měla před 10 lety anorexii a když jsem se z ní dostávala, začala jsem takhle absurdně jíst a teď už to normálně neumím. A mám strach, že když začnu jíst jinak, tak přiberu :oops: Manžel mi nadává, rodiče taky. Neumím jíst. Nedělá mi problém sežrat před spaním kyblík zmrzliny, ale normální večeři si dám vyjímečně
:kytka: :kytka: :kytka:
Promiň, to jsem netušila. V tom případě to svým způsobem musíš mít docela těžké :?
A bývají bývalí anorektici nějak hlídaní lékařem, nebo už je to teď prostě jen a pouze na tobě?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.2.15 22:32
@tterka píše: :kytka: :kytka: :kytka:
Promiň, to jsem netušila. V tom případě to svým způsobem musíš mít docela těžké :?
A bývají bývalí anorektici nějak hlídaní lékařem, nebo už je to teď prostě jen a pouze na tobě?

Jé, to se nemusíš omlouvat :) Já jsem to tenkrát vzala docela hákem, ale nějak jsem zamrzla na určitém bodě. Nejspíš ani nejsem bývalá anorektička, protože se porád denně vážím a mám hrůzu z toho, že třeba přiberu. Proto mi nejde hnout se z místa. Stravuju se špatně, vím to, ale zase touhle stravou nepřibírám, takže se toho držím jako klíště :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.2.15 22:36
@Antonie Bolavá píše:
To budeme pořád jist ty srágory? :think: Já bych jednou chtěla být normální

Ja skoro denne varim. Troufnu si rict, ze fakt dobre. Ale proste mi od sebe nechutna, resp. nemam na to chut. Obcas si smicham brambory a rajcata a lilek nebo brokolici a zapecu se syrem. Ja se strasne odbyvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.2.15 22:37
@dani24687 píše:
Ja skoro denne varim. Troufnu si rict, ze fakt dobre. Ale proste mi od sebe nechutna, resp. nemam na to chut. Obcas si smicham brambory a rajcata a lilek nebo brokolici a zapecu se syrem. Ja se strasne odbyvam.

Já většinou dojím zbytky po dětech a doplácnu se čokoládou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast