Hypokalémie u dospělého

312
18.2.15 15:49

hypokalémie u dospělého

Trpíte někdo nebo trpěly jste hypokalémií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
18.2.15 17:09

NO, TUHLE MĚ CHYTLO SRDCE (občas se stane) a tak mi byla zjištěna, dostala jsem kapajdu s magnezkem + něco a mám pít magnezku. Když mě chytlo podruhé tak už vše bylo v normě, takže asi na ni netrpím, ale hodnoty mi sem tam klesnou. No, furt lepší než mít toho kalia hodně. :)

Jinak jednou mi při odběru vyšlo, že mám draslíku moc a tak doktor zakázal rajčata, kečup atd… nakonec se zjistilo, že se jim krev v laborce zkazila a bylo vše OK ale když mi tenkrát zakázal rajčata a výrobky z nich tak ty by jsi je asi zase měla jíst co to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
18.2.15 17:16

Aha :D tak hlavne ze uz je to v pohode..me doktorka naordinovala na dusnost castispir a alerid a plus magnesium a mam jist hodne bananu a hrozny..myslis ze to pomuze co nejdriv? je i slabo a vse me boli :( @Uju A jak te chytlo srdce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.2.15 16:53

No, jednou za čas dostanu bušení srdce, většinou polknu prášek a je to dobré, ale tentokrát jsem našla léky na srdce asi 3roky prošlé, tak jsem raději jela na pohotovost aby mi dali čerstvé :-) Tam mi Mudr nabral krev a dělal EKG. Z krve se ukázala hypokalémie, dostala jsem kapačku, doporučení pít magnezku a nikdo nic dál neřešil. Ale je pravda, že ta magnezie asi fakt zabírá :think: Protože kolikrát cítím, že by to zas mohlo začít, tak si ji koupím a je mi líp. Jinak o banánech a hroznech mi nikdo nic neříkal, teda myslím- já jim to tam všechno odkývalaa a spěchala do práce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí