Přechod telefonního čísla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
andrejka87
2.10.10 14:17

Přechod telefonního čísla

Holky prosím vás nevíte některá jestli je přechod čísla k jinému operátorovi zpoplatněný?? Chci odejít od Tmobile k Vodafonu ale na netu to nepíšou a zatím se mi na Tmobile volat nechce pak když to rozjedu budou volat denno denně ať u nich zůstanu :-).Díky za opověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
2.10.10 14:22

ahojky..mělo by to být zdarma…akorát T-mobile dělá drahoty..trvá to snad měsíc…pořád Tě přesvědčují..pevné nervy a dobré pořízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.10.10 14:31

Ja prechazela z O2 k Vodafonu a bylo to zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
2.10.10 14:33

Jej už jsem to kdesi našla,u dobíjející karty je to fakt zdarma,ale ty šílenosti kolem a prosby jsou prý nekončící :-),tak díky moc :dance:

• Citovat
  • Upravit
7805
2.10.10 22:21

ahoj,přítel taky přechází z T-mobilu k Vodafonu.Trvá to prý do 10 dní,byl tam ve čtvrtek tak jsem zvědavá jak dlouho to doopravdy bude.Pokud chceš tarif tak se platí jistina myslím 500,–.My jsme neplatili,protože jsem u Vodafonu a vzala jsem si ho jakoby pod sebe.Při přechodu na kartu by to mělo být zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.10.10 22:25

ahoj, také jsem to minulý týden řešila, od T k V, nic za to nechtějí - teda vlastně V symbolickou 1,– k té volací zíloze pro nového zákazníka. Jinak mi volala baba asi 3×, 2× jsem jí to nevzala když jsem krmila malou a po třetí to byl rychlý hovor a v pohodě, zkoušela to, ale nebyla dotěrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.10.10 22:28
kacudka píše:
ahoj,přítel taky přechází z T-mobilu k Vodafonu.Trvá to prý do 10 dní,byl tam ve čtvrtek tak jsem zvědavá jak dlouho to doopravdy bude.Pokud chceš tarif tak se platí jistina myslím 500,–.My jsme neplatili,protože jsem u Vodafonu a vzala jsem si ho jakoby pod sebe.Při přechodu na kartu by to mělo být zadara.

haha, ono 10 dní je platnost toho čísla od Vodafonu, 20.9. jim přišla ode mne výpověď ( tmobile) a když jsem je uháněla kdy se to převede, protože jsem z toho nebyla moc moudrá, tak mi Vodafon poslal sms že až 7.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová