Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanca256
Tak dober co máš a pak se objednej na zavedení tělíska ne?
Mám to v plánu taky tak, tento měsíc doberu poslední plato a na konci měsíce jdu na pokus o zavedení tělíska. Říkala jsem doktorovi, že mám tento měsíc poslední plato a nechci kupovat další a tělísko funguje hned po zavedení
Taky jsem to tak mela, ze jsem sla z HA rovnou na telisko, nejak pri zacatku posledniho platicka jsem sla na cytologii (jestli ji mas delanou nedavno, tak je pravdepodobne, ze na ni nebudes muset jit),ktera byla v poradku a pak jsem se mela ozvat druhy nebo treti den MS, kdy mi sestricka rekla, v kolik muzu prijit na zavedeni ![]()
Klidně bych to třeba jeden měsíc překryla. Máš za sebou aspoň první konzultaci? Ono to není tak, že zajdeš k Dr. řekneš „chci tělísko“ a druhej den ho tam máš ![]()
Mě moje doktorka dělala prvně cytologii, pak mě objednala na termín (k šestinedělí, ale prý se to běžně dělá dle cyklu - aby byl čípek pootevřený a lépe se tělísko zavádělo).
Takže bych všechno oběhala, zajistila a pak v tom měsíci, kdy ti tělísko zavedou bych dojela platíčko a další už nepořizovala.
A nevíte někdo jak je to z přechodem z depo provera (injekce) na tělísko ?