Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jeste me napadlo.. ![]()
Z jedne strany dame urcite zabranu, ale co z te druhe, kde je stena?
Nebouchaji se Vase deti v noci do steny ??
Mate tam nejake polstarky nebo plysaky?
Trosku se bojim, ze by se ten nas maly neposeda mohl bouchat do steny..
Diky za tipy ![]()
K.
katerinah píše:
Jeste me napadlo..
Diky za tipy
K.
Ahoj. Zezačátku jsem dávala dlouhé plyšáka (co je určen nejspíš jako zábrana proti průvanu pod dveřmi nebo oknem) ale teď už ho Anežka nechce a spí buď bez ničeho nebo se obloží panenkami (ty zrovna moc měkké taky nejsou) a plyšáky
. Pak tam máme závěšený kapsář, ale ten nesahá dole až k postýlce.
My jako děti jsme měly u postele jekor (něco jako koberec, používaly jsme ho i jako nástěnku)
Příspěvek upraven 27.03.11 v 21:30
Ahojky holky,tak nám dneska dorazilo nové spaní pro Filípka a už si tam spinká…jsem zvědavá,jaká bude noc:-)))Držte pěsti:-)
katerinah píše:
Jeste me napadlo..
Diky za tipy
K.
Máme nááádherný kapsář na zeď
Třeba přihodím foto, jestli děti ještě chvilku vydrží spinkat tandemově ![]()
Boruvka87 píše:
A detailik
Boruvko, vy necháte spát prcka na rozkládacím gauči?
Nebo se jedná jen o přechodnou nouzovku?
Neni to nouzovka…neni to vidět,ale má tam danou matračku z dětský postele.Až bude větší,tak mu necháme udělat velkou matraci.
Tak to jo
Právě ta matrace tam není vidět - jen jakési asi 5cm vysoké cosi. Tak pokud tam dáte ještě matraci, tak to jooo. Stejě bych ale byla pro pořádnou postel
Přece jen spánek dětem zabere polovinu dne… No, jak kterým…
![]()
Ježiš - už to vidím - on tam zatím asi leží napříč - hlavou k oknu, že jo? Já jsem si ho tam představila hlavou ke zdi (jako levou stranou k oknu)
Tak proto tu dětskou matraci nevidím ![]()
lulje píše:
Ježiš - už to vidím - on tam zatím asi leží napříč - hlavou k oknu, že jo? Já jsem si ho tam představila hlavou ke zdi (jako levou stranou k oknu)Tak proto tu dětskou matraci nevidím
Jj,Zatím leží napříč…hlavou u okna…vejde se tam v poho a má čas si zvyknout na nový spaní jako takový a až si na to zvykne,šoupnem tam vééééliikou matraci a bude to mít přes celý…
Při uspávání neutíká večer,jen na spaní přes den se mu tam nechce být - lákají ho hračky…ale kdy už usne,tak spí dlouho - noc prospí celou v pohodě…a přes den tak 2,5h ![]()
Boruvka87 píše:
Při uspávání neutíká večer,jen na spaní přes den se mu tam nechce být - lákají ho hračky…ale kdy už usne,tak spí dlouho - noc prospí celou v pohodě…a přes den tak 2,5h
Tak to je sen! Gratuluji ![]()