Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já jsem prostě nepolevila. Malej šel do postýlky a ze začátku jsme mu četli pohádky na spaní. V chodbě jsme nechali svítit světlo, dveře otevřené a mluvili jsme na něj z obyváku, že jsme tady a když za náma přišel prostě šel zpátky. Uložit, utěšit, ujistit, že nikam nejdeme. Pochopil rychle…
závidím
dnes opět říkal,že tam bude spát a když došlo na večer tak si tam vůbec nechtěl lehnout,bojím se ho nutit aby k ní neměl odpor no nevím jak dlouho to bude trvat
![]()
kmartina píše:
závidímdnes opět říkal,že tam bude spát a když došlo na večer tak si tam vůbec nechtěl lehnout,bojím se ho nutit aby k ní neměl odpor no nevím jak dlouho to bude trvat
![]()
My to máme dvakrát za sebou,děti to vcelku ale s radostí uvítaly, takže odpor nebyl.Museli mít oba ale zpočátku spoustu plyšáků.J8 nevím, je ošemetný ustupovat, možná si na chvilku lehnnout s ním, aby se nebál
byron píše:kmartina píše:My to máme dvakrát za sebou,děti to vcelku ale s radostí uvítaly, takže odpor nebyl.Museli mít oba ale zpočátku spoustu plyšáků.J8 nevím, je ošemetný ustupovat, možná si na chvilku lehnnout s ním, aby se nebál
závidímdnes opět říkal,že tam bude spát a když došlo na večer tak si tam vůbec nechtěl lehnout,bojím se ho nutit aby k ní neměl odpor no nevím jak dlouho to bude trvat
![]()
Jj,přesně tak…já si doteď myslela,že manžel uspává malýho hodinu…on si k němu akorát lehl a usnul dřív než on - teď se mi přiznal:-DD