Přechod z postýlky do postele – problém

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
4.4.11 22:15

prosím o radu jak jste to dokázali mám úplně stejný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
5.4.11 19:32

Já jsem prostě nepolevila. Malej šel do postýlky a ze začátku jsme mu četli pohádky na spaní. V chodbě jsme nechali svítit světlo, dveře otevřené a mluvili jsme na něj z obyváku, že jsme tady a když za náma přišel prostě šel zpátky. Uložit, utěšit, ujistit, že nikam nejdeme. Pochopil rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.4.11 22:09

závidím :potlesk: dnes opět říkal,že tam bude spát a když došlo na večer tak si tam vůbec nechtěl lehnout,bojím se ho nutit aby k ní neměl odpor no nevím jak dlouho to bude trvat :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.4.11 22:57
kmartina píše:
závidím :potlesk: dnes opět říkal,že tam bude spát a když došlo na večer tak si tam vůbec nechtěl lehnout,bojím se ho nutit aby k ní neměl odpor no nevím jak dlouho to bude trvat :think: :think:

My to máme dvakrát za sebou,děti to vcelku ale s radostí uvítaly, takže odpor nebyl.Museli mít oba ale zpočátku spoustu plyšáků.J8 nevím, je ošemetný ustupovat, možná si na chvilku lehnnout s ním, aby se nebál

• Citovat
  • Upravit
2531
5.4.11 23:14
byron píše:
kmartina píše:
závidím :potlesk: dnes opět říkal,že tam bude spát a když došlo na večer tak si tam vůbec nechtěl lehnout,bojím se ho nutit aby k ní neměl odpor no nevím jak dlouho to bude trvat :think: :think:
My to máme dvakrát za sebou,děti to vcelku ale s radostí uvítaly, takže odpor nebyl.Museli mít oba ale zpočátku spoustu plyšáků.J8 nevím, je ošemetný ustupovat, možná si na chvilku lehnnout s ním, aby se nebál

Jj,přesně tak…já si doteď myslela,že manžel uspává malýho hodinu…on si k němu akorát lehl a usnul dřív než on - teď se mi přiznal:-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí