Přechozený vztah?

6388
10.5.15 16:46

Přechozený vztah?

Ahoj :mavam:
Ve vedlejší diskuzi se tohle téma rozebírá. Prožil tady někdo přechozený vztah a ustály jste to?
Kdy je už podle vás vztah přechozený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2790
10.5.15 16:50

Já ho neustála…devět let jsme spolu byli a pak už jsem si s ním nedokázala představit nic…myšlenka na společné potomstvo mě přímo děsila, takže tam to nešlo jinak, než se rozejít :roll: A zpětně? Nelituju :mrgreen: Udělala jsem tím tu nejlepší věc na světě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.15 16:56

Ja uz to psala tam - kazdy vztah muze „vysumet“ a je celkem jedno, jestli se snatkem nebo bez, jestli s detma nebo bez, jestli po 3 letech nebo po 30 letech :nevim:

my se brali po dvou letech, deti po 7 letech od svatby (tudiz 9 let od zacatky vztahu), letos spolu budem 12 let. ale my se proste nenudime, nekolikrat jsme se stehovali mezi ruznymi zememi, hodne cestovali, pracovali na bydleni, manzel ma hodne pracovnich povinosti, takze pro me je „prechozeni“ vztahu podivny termin. spis si myslim, ze nebezpecna je nuda a sed vsednich dni, kdy se vsechno opakuje porad dokola. ale to prave muze nastat i s detmi a v manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
10.5.15 17:07

@Ali-Ali taky myslím, že zabijákem vztahu je stereotyp, nuda a s tim spojené odcizení se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.5.15 18:27

Přechozeno, nepřežilo to, vztah hodně přes deset let. Dlouhá léta beze změny. Navíc jsme byli svoji první sexuální partneři, takže chlap potřeboval nové zkušenosti. Rozcházeli jsme se dlouho a bolestivě. Nakonec jsem to definitivně utla já a dodnes jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.5.15 18:47

Přechozený vztah po sedmi letech. Byl to první vážný vztah. Nakonec rozchod a každý to zkoušel jinde. Po roce jsme se dali opět dohromady. Po dvou a půl letech první dítě, za tři roky svatba a teď čekáme druhé dítě. Takže pokud bychom si nedali roční pauzu jsme spolu šestnáctý rok a musím říct, že jsme spokojení :srdce: a já bych určitě neměnila. Takže za mě - pokud mají být dva spolu, tak spolu budou ať se děje co se děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí