Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zjistit se to dá, ale pochybuju že si za bude kamarád pálit prsty kvůli tomuhle, je to totiž na vyhazov pokud k tomu nemá zákonný důvod.
Ahoj, tak rozhodně je to nelegální. Právo na výpis sms mají vyšetřovací orgány pouze v rámci trestního řízení a za splnění zákonných podmínek.
V tom bych ale problém neviděla, horší je ta nedůvěra a to, že se v tom manžel pořád rýpe. Nemohla bys s ním promluvit, aby se vyjádřil, o co mu jde? Jestli zjistí, že v těch sms bylo to nejhorší představitelné, tak co? Rozvede se? Snažila bych se, aby byl schopen o tom uvažovat takto, příp bych navrhla partnerskou poradnu a pomoc psychologa - odborníka na vztahové problémy. Držte se.
@terien píše:
Zjistit se to dá, ale pochybuju že si za bude kamarád pálit prsty kvůli tomuhle, je to totiž na vyhazov pokud k tomu nemá zákonný důvod.
přesně
Dá se také přemýšlet, proč jsi si psala choulostivé sms. odtud bych začala. Asi ti doma něco chybělo nebo jsi v tom viděla dobrodružství a na manžela a jeho pocity jsi nemyslela…
Nezakládala jsi už o tom diskuzi?
Jinak pochybuju, že by to pro něj kámoš udělal.
Říkala jsem mu, že jsem pitomá, že jsem to podělala, ale taky jsem mu řekla, jaký jsem k tomu měla důvod. dlouhou dobu se mi manžel nevěnoval jako manželce, choval se ke mně jako k nějakýmu kusu inventáře, který mu uvaří, uklidí a vypere… chyběl mi ten pocit, že se někomu líbím, že mi někdo lichotí a podobně… to jsem mu ale řekla. Vím, že to chce čas, abych všechno urovnala. vím, že za tohle všechno můžu já, ale nechat se urážet a vydírat už je trochu přes čáru.
@Anonymní píše: Říkala jsem mu, že jsem pitomá, že jsem to podělala, ale taky jsem mu řekla, jaký jsem k tomu měla důvod. dlouhou dobu se mi manžel nevěnoval jako manželce, choval se ke mně jako k nějakýmu kusu inventáře, který mu uvaří, uklidí a vypere… chyběl mi ten pocit, že se někomu líbím, že mi někdo lichotí a podobně… to jsem mu ale řekla. Vím, že to chce čas, abych všechno urovnala. vím, že za tohle všechno můžu já, ale nechat se urážet a vydírat už je trochu přes čáru.
jo, to souhlas. Přeju vám, ať to zvládnete
Čistě technicky to udělat může, ale je to nelegální.
Já bych manželovi asi řekla, že mu klidně ten výpis poskytneš sama od sebe, ale že to bude asi znamenat konec, tak ať se rozmyslí, co vlastně chce.
V okamžiku, kdy jste se spolu rozhodli pokračovat, tak je ta těžká práce(vyrovnání se se zradou) na něm. Není to fér, ale je to tak.
Právo na to nemá a kamarád to pro něj určitě neudělá. Myslím, že to nebude tak jednoduché, aby tyto informace sehnal řadový policista. A riskovat, že se na to přijde a bude mít postih..kdepak.
Ale manželovi bych klidně řekla, ať si to sežene, že už jsi mu o všem řekla, a nic před ním netajíš. Bude to nějakou dobu trvat, než si získáš jeho důvěru zpět.
Nejvíc mě na tom štve, že on to bere tak, že mám to máslo na hlavě jen já. Říkala jsem mu tisíckrát, že mi to tak nevyhovuje, že chci, aby s tím něco dělal, že nechci pořád jen sedět doma, nebo uklízet… jsem mladá, nemusím chodit na akce, do hospod, ale chci prostě vypadnout občas s dětma na výlet, na víkend… když to navrhnu, pořád slyším jen výmluvy, proč to nejde a podobně. Když se naštve, řekne mi, ať si na to najdu někoho jinýho, že je mu jedno, co budu dělat atd… a pak mi dělá žárlivý scény… Vůbec to teda nechápu. ![]()
Nejhorší je, že jsou ty dva jako bráchové. Udělají pro sebe první poslední…
je mi na nic. Při představě, že si bude číst třeba sms po sms je mi mdlo. SIce jsem mu řekla, že byli ty sms choulostivý, ale rozebírat jednu po druhý… to by asi ani jeden z nás nedal. ![]()
jsem blbá, blbá, blbá.
![]()
Ahoj, jsem dva roky vdaná. Na začátku roku jsem si psala s kamarádem dost choulostivé sms, které nakonec vypluli na povrch a teď za to nesu následky. S manželem jsem si o tom promluvila, myslela jsem, že jsme to vyřešili, ale pořád mu to leží v hlavě. Před týdnem mi řekl, že má kamaráda u policie, a že mu dá moje číslo, aby si ověřil, co jsem v sms s tím kamarádem psala. Má na to nárok? A dá se to vůbec zjistit?