Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že jsou ty dva jako bráchové. Udělají pro sebe první poslední…
je mi na nic. Při představě, že si bude číst třeba sms po sms je mi mdlo. SIce jsem mu řekla, že byli ty sms choulostivý, ale rozebírat jednu po druhý… to by asi ani jeden z nás nedal.
jsem blbá, blbá, blbá.![]()
To jsi, protože to, cos udělala, mu jen umožní házet to na tebe, místo aby byl nucen řešit ostatní problémy.
Proto každé ženské, která řeší nedostatečnou citovou odezvu nevěrou, řeknu, že si podělala možnosti řešení.
Ale už se stalo, budeš muset být tvrdá, ale možná tě to bude stát vztah.
@Anonymní píše:
Nejvíc mě na tom štve, že on to bere tak, že mám to máslo na hlavě jen já. Říkala jsem mu tisíckrát, že mi to tak nevyhovuje, že chci, aby s tím něco dělal, že nechci pořád jen sedět doma, nebo uklízet… jsem mladá, nemusím chodit na akce, do hospod, ale chci prostě vypadnout občas s dětma na výlet, na víkend… když to navrhnu, pořád slyším jen výmluvy, proč to nejde a podobně. Když se naštve, řekne mi, ať si na to najdu někoho jinýho, že je mu jedno, co budu dělat atd… a pak mi dělá žárlivý scény… Vůbec to teda nechápu.
Tohle ale nemyslíš vážně, že ne?
Když ti to nevyhovovalo, tak jsi to měla řešit jinak a ne smskama s jeho kamarádem…
@Malaga jenže já to řešila a řešila jsem to víc jak rok. Odpovědi typu nemám na takový blbosti čas a podobně mě už ubíjeli. Jo, vím, že jsem pitomá, vím o tom, ale na tenhle názor jsem se tu neptala, ukamenovat se můžu i sama. psala jsem se jen na to, jestli může zažádat o ten výpis, nebo ne…
Takhle to vypadá, když se ženská doma nudí. To je samá kadeřnice kosmetika a nehty a pak nevědí co roupama. Místo psaní choulostivých SMSek kamarádovi jsi ho raději měla přeblafnout svému muži, nebo se třeba realizovat někde u žehličky, nebo se smetákem doma v rámci domácích prací. Chjo!
Bych mu rekla, ze pokud to udela, budes to resit s policii naopak ty a kamarad z toho bude mit nejspis vyhazov, protoze na tohle pravo nema ![]()
@Anonymní píše:
@Malaga jenže já to řešila a řešila jsem to víc jak rok. Odpovědi typu nemám na takový blbosti čas a podobně mě už ubíjeli. Jo, vím, že jsem pitomá, vím o tom, ale na tenhle názor jsem se tu neptala, ukamenovat se můžu i sama. psala jsem se jen na to, jestli může zažádat o ten výpis, nebo ne…
Nemůže, jak tady někdo psal musí na to být zákonné podmínky. A pochybuju, že to toho bude někdo neoprávněně strkat nos, protože za to je vyhazov a pěkný průser k tomu. Takže manžel jenom straší.
@Eemii kdyby to přece jen udělal, policie potřebuje nějaký důvod k tomu, si to vyžádat, ne?
@Anonymní píše:
Nekamenuju, to je tvůj boj…požádat kamaráda může, ale je málo pravděpodobné, že by kvůli tvému muži někdo riskoval zaměstnání zvlášť z těchto důvodů. M.
@Anonymní píše:
@Eemii kdyby to přece jen udělal, policie potřebuje nějaký důvod k tomu, si to vyžádat, ne?
Samozrejme.Jen tak na pozadani kvuli zarlivemu manzelovi to fakt nejde.
@Anonymní píše:
Bych mu řekla, že kdyby to udělal, tak bych šla hned podat stížnost k jeho nadřízeným. Pochybuju že jeho kamarád by se v tom angažoval…
Bud v klidu, neudělá to, ten jeho kamarád, to by musel byt vrchní vyšetřovatel, a navíc, nabiurat se někomu do telefonu, nebo jej na píchnout stoji strašně peněz. Tohle vim jistě
Maximálně by si zašel do prodejny T-Mobile nebo u koho jste, ale i tak se za to platí, a navíc, pokud to číslo není psané na něj, tak mu to nikdo neukaze ![]()
@sebaanez nene, není to psané na něj, ale na mě. navíc u téhle společnosti jsem našla, že to ani nejde. A taky jsem akorát četla, že k tomu nemá právo ani policie, leda by šlo o trestní stíhání a i tak by to muselo jít nejdřív před soud.
Blbost. Na to by musel mit povolení od soudu, aby to operátor Policii poskytl. Jen vyhrožuje.
Hele neponižuj se. Řekni mu, že jestli se chce v tom patlat, tak že asi váš vztah nemá cenu. Řekni mu, to co tady píšeš, jak se v manželství cítíš a pokud on v tom něco nezmění a bude tímto způsobem vydírat, končíš, protože on nechce vztah budovat, ale rozvrátit. Omluvila ses, je ti to evidentně líto, pak následuje tlustá čára a jede se od začátku. Pokud má tendence tě takhle ponižovat předčítáním SMS, tak ti to omlátí o hlavu i za několik let, možná bude i oplácet a to je cesta do pekel.