Hlazení muže

32
9.5.15 20:15

Hlazení muže

Zdravím, mám dotaz…můj muž chce pořád hladit, ale mě to hrozně nebaví…jak to máte vy, hladíte-nehladíte? jak se vymluvit?:-o je mi to trochu blbé, ten můj mě hladí furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Peťulka2608
9.5.15 20:24

Tak tohle by me teda nevadilo, muj manzel se chce porad objimat :hug: a aspon vim, ze me ma rad

• Citovat
  • Upravit
3311
9.5.15 20:25

My to máme obráceně - manželova oblíbená věta je: „bolí mě ruce“ :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.5.15 20:28

@Prokes myslíš na veřejnosti nebo v soukromí? ;)
Můj chce vecer v posteli hladit a škrabkat záda a chytil to od nej i syn, kterej to taky miluje :D Nevadi mi to, je to takovej jakoby ritual, u ktereho usneme oba :)
Jinak hlazeni, objimani…u nas normalni projev lásky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.5.15 20:35

My se hladíme vzájemně, někdy mě to taky neba dlouho, tak mu to řeknu. Ale většinou s tím nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.5.15 20:37

Hladíme se vzájemně, já to dělám ráda. Partner mi voní a nemůžu se ho nabažit. Oplácí mi stejně. Málokdy to neskončí milováním.
S exmanželem jsem měla posledních pár let společného života problém, ani jsem se ho nedotkla, nešlo to.

Příspěvek upraven 09.05.15 v 20:38

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.15 20:38

Já tomu svému řeknu narovinu že mě to nebaví. Hladím ho když chci a mám náladu, ne na povel. On mě rád hladí dlouho a to mi dělá zle, tak ho taky upozorním.

• Citovat
  • Upravit
5708
9.5.15 20:42
@Anonymní píše:
Já tomu svému řeknu narovinu že mě to nebaví. Hladím ho když chci a mám náladu, ne na povel. On mě rád hladí dlouho a to mi dělá zle, tak ho taky upozorním.

Mít partnera, kterému vadí hlazení a sám by mě pohladil sporadicky, asi bych přemýšlela, jestli o mě vůbec stojí a jestli nemám jít o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.5.15 20:54
@šetřilka píše:
Mít partnera, kterému vadí hlazení a sám by mě pohladil sporadicky, asi bych přemýšlela, jestli o mě vůbec stojí a jestli nemám jít o dům dál.

Mě by spíš zarazilo, že mi to dělá zle. Tady je něco špatně a připomíná mi to můj vztah s exmanželem. Taky se mi dělalo zle, když se na mě jen podíval

• Citovat
  • Upravit
49159
9.5.15 20:57
@Anonymní píše:
:think: to zní opravdu divně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.15 20:59

@šetřilka Hele ono je to jinak, ale rozebírat to tady nebudu. Chlapa co nepohladil a nepolíbil jsem měla, byl to děs. Taková nejsem.

• Citovat
  • Upravit
9337
9.5.15 21:05

@Prokes To si jako lehne jako kocour a nechává se drbkat? Takhle jednostranně bez odezvy by mě to teda taky nebavilo. Ten kocour aspoň přede. Jestli je to vzájemné a jako předehra, tak to je potom jiná. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 21:06

My to mame naopak, ja bych se vydrzela hladit i cely den. :mrgreen: Pritel si o to nerika, ale beru to jako samozrejmost, ze ho hladim-pohladim. Vzdyt je to prece fajn. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
9.5.15 21:08

..no je hlazeni a hlazeni..ze :mrgreen: my se pohladime kdyz se nam chce.. a hladit se treba u usinani to fakt nééé.. my usíname zadkama k sobe a je :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.5.15 21:36

Ja pritele hladim rada, mu je to prijemne (nebo alespon mi to tvrdi) a i kdybych nemela naladu tak o vymluvach rozhodne nepremyslim, treba bych rekla jsem jsem unavena, ale chytla bych ho za ruku a nebo ho proste jen pritulila k sobe ;)

@darkblack :D ja si v tehotenstvi zvykla usinat na jeho brichu, protoze nesnasim ticho :D a svym zpusobem me skrundani v jeho brise uklidnuje :D a taky se pred usnutim nehladime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí