Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč jste se rozešli s tím bývalým?
Na manželovi tě štve, že nemá žádné koníčky, nebo že nemá koníčky jako ty?
Začnu od konce - máš hodného, zodpovědného muže se kterým máš dítě tak nevymýšlej kraviny. Cvičit můžeš i bez něj, na cvičení ho nepotřebuješ mít za zadkem a pokud to jeho nebaví ať si leží na kanapi
Mě třeba hodně dobíjí že mám svého koníčka do kterého si mi muž nemontuje. To co si zažila s bývalým si nech hezky ve vzpomínkách, užívej si ty motýlky v břiše když si na to vzpomeneš a vzpomínej často když ti je u toho hezky. Buď vděčná žes to mohla zažít ale nechtěj to vracet. Za prvý už to stejně nebude takový, za druhý tím riskuješ strašně moc a za třetí postavit vztah na sexu a vášni to není pro život, to jenom na ten š. u.k. Zapracuj na tom spíš s manželem, to víš že po těch letech to chce víc práce, ale ono by to ani s milencem nebylo pořád takový.
Nevím co napsat, ani pořádně nevím, proč jsme se rozešli. Tedy já se rozešla s ním. Asi mi prostě chyběl ten pocit bezpečí a jistoty, kterou jsem měla s nynějším manželem. Štve mě, že nemá žádné koníčky. Nenutím ho, aby dělal co já, i když by to bylo super.
@terien Já to vím, říkám si to pořád dokola..Jenže jde vydržet celý život s někým, kdo tě nepřitahuje a sex s ním je spíš za trest?
@elvia2 Já s tím naprosto souhlasím, jen jsem to asi potřebovala slyšet od někoho jiného.
Plně souhlasím s @terien
pokuď jsi vášeň ke svému manželovi necítila nikdy, tak fakt nevím proč ses k němu vracela, brala si ho a zakládala rodinu. Pokuď ano, tak na tom pracujte a neutíkej k jinému, vášeň vždycky jednou ochladne.
@Anonymní píše:
Nevím co napsat, ani pořádně nevím, proč jsme se rozešli. Tedy já se rozešla s ním. Asi mi prostě chyběl ten pocit bezpečí a jistoty, kterou jsem měla s nynějším manželem. Štve mě, že nemá žádné koníčky. Nenutím ho, aby dělal co já, i když by to bylo super.
Jenže z toho, cos napsala, to vypadá, že ten sex se ti nelíbí, protože ti neimponuje a neimponuje ti proto, že neskáče, jak ty pískáš včetně těch koníčků.
Možná řekneš, že ne, ale každá druhá věta tak působí, ono podvědomí je hrozná věc.
Co dělá muž, když není v práci?
Nemáš to lehké…nicméně mi přijdeš docela nevděčná. ![]()
Myslíš na bývalého, kvůli kterému ses rozešla se svým manželem a s kterým vám to nevyšlo, i přesto, že jste stejný koníček měli.
Pak jsi to dala dohromady zpátky s manželem, který ti poskytuje pocit bezpečí a jistoty a zase máš roupy…
Píšeš, že :…Začal se snažit, aby se mi přizpůsobil, bylo to super…Možná je teď s tou snahou řada na tobě…
Já vím, že se chovám příšerně a je mi ze sebe vážně smutno. Vážně jsem na sebe naštvaná, že tohle vůbec řeším! ![]()
Ty necítíš obdiv a nepřitahuje tě chlap co nemá žádné koníčky.. Divné… ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, že se chovám příšerně a je mi ze sebe vážně smutno. Vážně jsem na sebe naštvaná, že tohle vůbec řeším!
Proč? Prostě ti neimponuje.. Ale to se stává.. S rodinou stereotypem a tak..
@Honza 12 Jasně, ale předchozí komentáře jsou pravdivé. Jednou tohle nastane s každým. I kdybych se teoreticky vrátila k bývalému příteli. Za čas by ta vášen asi taky opadla..
Ahoj,
jsem vdaná 5let. Asi dva roky před svatbou jsem se s manželem rozešla, protože jsem začala chodit cvičit a potkala někoho jiného. Rozhodně jsem nic takového neplánovala, ale stalo se. Protože můj nynější manžel neměl žádné koníčky a já ho nedokázala k ničemu přimět. Jenže s novým přítelem nám to nevyšlo a po několika měsících jsem se vrátila ke svému nynějšímu manželovi. Začal se snažit, aby se mi přizpůsobil, bylo to super. Pak přišla svatba, děti.. Jenže teď mám pocit, že jsme zase ve starých kolejích. Začala jsem dost sportovat a nemám od něj žádnou podporu, on necvičí a nechápe mě, nemá žádné koníčky. Hrozně moc mě to mrzí. Navíc nám to moc neklape v sexu. A já si zase začala myslet na bývalého přítele, kterého jsem poznala na cvičení. Sex s ním byl úžasný, byla v tom vášen a prostě jen se mě dotkl, byla jsem hned vzrušená, s manželem bohužel nic takového nemám. Poslední dobou mě napadá, že bych se prostě sešla s bývalým přítelem..rozum mi říká, že rozhodně ne! Ale nedokážu na něj přestat myslet a jen na něj pomyslím mám takové to mravenčení v břiše..Co mám dělat? Nechci zničit rodinu. Manžela mám moc ráda, je to hodný chlap, je zodpovědny, je na něj spoleh. Skvěle se stara o rodinu, ale prostě mezi námi to není úplně v porádku