Myslím na jiného muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
10.5.15 12:01
@Honza 12 píše:
Jo jo.. A už jsem slyšel… no já bych chtěla zodpovědného bohéma… To jsem se mohl fakt potrhat… :mrgreen:

no jo ženský nevědí co chtějí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.5.15 12:03
@jdukolem píše:
no jo ženský nevědí co chtějí :*

S váma je potíž se ženskejma… A co zakladatelka? Má ještě naději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.5.15 12:04

Tak od manžela jsi utekla (před svatbou)za milencem. Pak to teda nevyšlo, a chtěla jsi manžela (jistotu). Ted chceš zase milence, aby jsi za čas zjistila, že je asi nespolehlivý a budeš chtít zpět manžela. Holka zlatá, ty se nudíš, nebo co? Že nemá žádné koníčky a pod. to jenom sama sebe uklidňuješ, že myšlení na milence je správné, protože doma máš špatného muže. S každým mužem se dostaneš do podobného vztahu, po x letech manželství určitě nešimrá v břiše, když uvidím manžela jak seká trávu př. Nastává tam jiné souznění a jiná síla vztahu. Nech si o milenci zdát, a nerozbíjej něco, co funguje kvůli tvým pocitům, nejde jen o tebe, ale máš děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.5.15 12:05
@Honza 12 píše:
S váma je potíž se ženskejma… A co zakladatelka? Má ještě naději?

jakoby s váma chlapama to bylo snadný :jazyk:
zakladatelka? je to na ní.. vše co se stane /nestane má ve svých rukou..je ve fázi kdy to dokáže zastavit zabrzdit a přerovnat si hodnoty rodina / svrbí mě eeeee podbřišek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
10.5.15 12:07

@Honza 12 :lol: dobrý no - zodpovědný bohém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33872
10.5.15 12:13

Chápu že tě přitahuje ta vidina vášně a bouřlivého sexu ale i to se časem omrzí a jednou bys jistě litovala, buď ráda že máš doma chlapa který je pro rodinu a nekaz si to. To že nemá žádné koníčky není zas taková hrůza, horší by bylo kdyby to vyžadoval i po tobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
10.5.15 12:22
@Anonymní píše:
Ahoj,jsem vdaná 5let. Asi dva roky před svatbou jsem se s manželem rozešla, protože jsem začala chodit cvičit a potkala někoho jiného. Rozhodně jsem nic takového neplánovala, ale stalo se. Protože můj nynější manžel neměl žádné koníčky a já ho nedokázala k ničemu přimět. Jenže s novým přítelem nám to nevyšlo a po několika měsících jsem se vrátila ke svému nynějšímu manželovi. Začal se snažit, aby se mi přizpůsobil, bylo to super. Pak přišla svatba, děti.. Jenže teď mám pocit, že jsme zase ve starých kolejích. Začala jsem dost sportovat a nemám od něj žádnou podporu, on necvičí a nechápe mě, nemá žádné koníčky. Hrozně moc mě to mrzí. Navíc nám to moc neklape v sexu. A já si zase začala myslet na bývalého přítele, kterého jsem poznala na cvičení. Sex s ním byl úžasný, byla v tom vášen a prostě jen se mě dotkl, byla jsem hned vzrušená, s manželem bohužel nic takového nemám. Poslední dobou mě napadá, že bych se prostě sešla s bývalým přítelem..rozum mi říká, že rozhodně ne! Ale nedokážu na něj přestat myslet a jen na něj pomyslím mám takové to mravenčení v břiše..Co mám dělat? Nechci zničit rodinu. Manžela mám moc ráda, je to hodný chlap, je zodpovědny, je na něj spoleh. Skvěle se stara o rodinu, ale prostě mezi námi to není úplně v porádku :,(

Holt máš ji toulavou.
Viděl bych to na rozhovor s chlapem, zařadit program na pozvednutí libida, alfa sameckosti a testosteronu. Jinak vážnou krizi máte na obzoru jak malovanou. Když už teda musíš tak diskrétně a daleko od hnízda ať si ho nezničíš a nepokálíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.5.15 12:28

Mně se líbí, jak píšeš „vrátit se k bývalému milenci“ :lol: To on na tebe někde 7 let čeká, až si zase vzpomeneš? :mrgreen: To asi těžko, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6873
10.5.15 13:16

@RadkaCh tak přesně to samé jsem si říkala. Týpek celej natěšenej na maminu s cizím děckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
10.5.15 13:38
@Honza 12 píše:
Tak zkusit by to měla v každém případě.. To je jasný.. Nejde o vrcholovýho sportovce. Jde o to aby na něm něco bylo, co stojí za obdiv. Hodnej, poctivej, pracovitej, o děti se starající se domácí bačkůrka,(kterej se ničím ničím neralizuje) většinou, nevím proč nebývá u žen hoden obdivu, a bývá kopnut do zádě a opuštěn.. A pitomec frajer, kterej za to nestojí, je jak magnet… :think: :think:
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 08:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 15:36

Děkuju vám všem na názory a rady. Zkusím si to urovnat v hlavě a soustředit se více na manžela a rodinu, protože ač to tak teď určitě nevypadá, jsem moc vděčná za to jakou mám rodinu a rozhodně nechci nic zahodit jen kvůli chvilkovému povyražení..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.15 15:40

@RadkaCh

Jinak nejsem samozřejmě ani blbá ani naivní. Bývalý přítel by zájem měl. ale nemyslím tím, že bych hned odešla od rodiny a šla za ním, spíš by šlo jen o sex a o to vzrušení..

• Citovat
  • Upravit
49159
10.5.15 15:42
@Anonymní píše:
@RadkaChJinak nejsem samozřejmě ani blbá ani naivní. Bývalý přítel by zájem měl. ale nemyslím tím, že bych hned odešla od rodiny a šla za ním, spíš by šlo jen o sex a o to vzrušení..

pokud do toho půjdeš…uvědom si že je vysoká pravděpodobnost že se to provalí… musíš být tedy připravená že tímpádem přijdeš o vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 15:44

@jdukolem Já to vím, moc dobře si to uvědomuju, proto jsem to neuskutečnila. Ani nevím, jestli bych toho byla vůbec schopná, nevěru nesnáším a vždycky jsem ji odsuzovala. Miluju svou rodinu, jen mi bohužel chybí nějaké vzrušení v našem vztahu s manželem a tak mě napadá tohle, jsem blbá

• Citovat
  • Upravit
49159
10.5.15 15:46
@Anonymní píše:
@jdukolem Já to vím, moc dobře si to uvědomuju, proto jsem to neuskutečnila. Ani nevím, jestli bych toho byla vůbec schopná, nevěru nesnáším a vždycky jsem ji odsuzovala. Miluju svou rodinu, jen mi bohužel chybí nějaké vzrušení v našem vztahu s manželem a tak mě napadá tohle, jsem blbá

nejsi..to se stává i v „lepších rodinách“ ;)
jde o to jen do toho moc nezahučet a překlenout to bez ztráty kytičky.. napsat si pro a proti, uvážit rizika a co vše je v sázce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí