Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat, zda jsem cíťa, nebo je normální v těhotenství přecitlivělost… bulím u všeho dokonce i za volantem… jsem už z toho hotová… ![]()
Děkuji
Adélko buď v klidu. Je to naprosto normální!!! Já třeba brečela u jednoho pořadu v televizi (nevím jak se to přesně jmenuje). Dva lidé tam soupeří o práci a nakonec ji získá jenom jeden. No nějak mě to vzalo.
Takže si klidně pobreč ![]()
Já slzela i u reklamy na Whiskas, to koťátko bylo tak roztomilé!!! No a teď jak pouštějí tu, co koťátko hledá maminku, být těhotná, tak jsem v pytli…
Je to normální, a i po porodu s tím trochu zápasím, naštěstí se mi chce fňukat jen u takových věcí jako reportáže o odložených a nemocných dětech, to mi připadá už společensky únosné ![]()
Spíš si dávej bacha na to řízení, může to být nebezpečné, jestli to jde, tak neřídit raději.
Adelko, to je naprosto normalni. Ja taky brecim u bseho, u zprav, u filmu, u pohadky, i u toho poradum ,jak tam hledaji praci… ![]()
Moc děkuji
jj koťátka jsou jasná… ![]()
P.S. ten pořad o práci na Čt spolupracovala jsem s nima na některých dílech…
takže u toho se směju… hlavně tam kde jsem vidět ![]()
Taky brečím u kde čeho. Nedávno jsem se hystericky rozbrečela - nebyla jsem k utišení, když mě chlap mile požádal (neriskuje holý život a bere na mě v mým stavu ohledy), jestli bych mu vyžehlila košili.
A jak přijde kojení, je to snad ještě horší ![]()
Ale jedna moje kamarádka drží rekord, nebyla těhotná ani nekojila a rozbrečela se už u úvodních titulků kreslené pohádky Anastázie ![]()
adélko bud v klidu, to přejde, mě se teda tenhle stav drželo dlouho, klárce je ted 6 měs. a už to docela jde, ale ještě před dvěma měsíci jsem brečela i u reklamy na internet, ale úplně tě chápu že je to nepříjemný, rozbrečelo mě skoro všechno:-))
Ahoj, chci se zeptat, jestli může mít kojení vliv na přecitlivělost? Během těhotenství jsem byla úplně v pohodě, ale hned po porodu to začalo. To mi ještě nepřišlo divné, protože v šestinedělí jsem přecitlivělost čekala, ale teď už má malá 5 měsíců a ja jsem pořád taková citlivka.. Když např. vidím v tv miminko, tak se mi chce brečet a prostě jsem ze všeho tak nějak na měkko. Jsem divná, nebo to může být třeba tím že kojím? Nějaké hormony? Děkuju za příspěvky
Nepřešlo mě to ani s odstavem, jsem 4 roky od posledního porodu a dojimam se k pláči u dětských pohádek, občas u filmu… Povahou jsem spíš drson, černý humor atd, ale po dětech je že mě plačka ![]()
Zřejmě v tom nejsem sama, minulý rok se jedná maminka tak rozbrečela u skokové besídky, že to zaznamenali i lidé na druhém konci mistnosti ![]()
Mala ma uz skoro rok a taky me dojima kazda reklama, je to normalni:D
@Helileli @marka123 To jste mě moc nepotěšily, že to nepřejde
Ale jsem ráda že nejsem divná, že se tak cítíte taky ![]()
Já začala být uplakana už teď
a to se zatím snažím
je to u mě nezvykle jsem většinou emocialne vyrovnana
dnes mne rozplakalo to, ze jsem jela v autobuse okolo hořící budovy.. ![]()
Je to normální
štěňátka, koťátka, miminka… z toho všeho by člověk brečel
já se rozbrečela i na pohovoru což byl trapas ![]()