Přecitlivělost

5
5.5.10 10:07

Přecitlivělost

Chtěla jsem se zeptat, zda jsem cíťa, nebo je normální v těhotenství přecitlivělost… bulím u všeho dokonce i za volantem… jsem už z toho hotová… :(

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
5.5.10 10:10

Adélko buď v klidu. Je to naprosto normální!!! Já třeba brečela u jednoho pořadu v televizi (nevím jak se to přesně jmenuje). Dva lidé tam soupeří o práci a nakonec ji získá jenom jeden. No nějak mě to vzalo. :-) Takže si klidně pobreč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.5.10 10:32

Já slzela i u reklamy na Whiskas, to koťátko bylo tak roztomilé!!! No a teď jak pouštějí tu, co koťátko hledá maminku, být těhotná, tak jsem v pytli…
Je to normální, a i po porodu s tím trochu zápasím, naštěstí se mi chce fňukat jen u takových věcí jako reportáže o odložených a nemocných dětech, to mi připadá už společensky únosné :think:

Spíš si dávej bacha na to řízení, může to být nebezpečné, jestli to jde, tak neřídit raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
5.5.10 10:42

Adelko, to je naprosto normalni. Ja taky brecim u bseho, u zprav, u filmu, u pohadky, i u toho poradum ,jak tam hledaji praci… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.5.10 11:03

Moc děkuji :) jj koťátka jsou jasná… :)

P.S. ten pořad o práci na Čt spolupracovala jsem s nima na některých dílech… :) takže u toho se směju… hlavně tam kde jsem vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.5.10 13:44

Taky brečím u kde čeho. Nedávno jsem se hystericky rozbrečela - nebyla jsem k utišení, když mě chlap mile požádal (neriskuje holý život a bere na mě v mým stavu ohledy), jestli bych mu vyžehlila košili.
A jak přijde kojení, je to snad ještě horší :roll:
Ale jedna moje kamarádka drží rekord, nebyla těhotná ani nekojila a rozbrečela se už u úvodních titulků kreslené pohádky Anastázie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
5.5.10 16:44

Já bulela u všeho, hlavně u pohádek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.5.10 19:20

adélko bud v klidu, to přejde, mě se teda tenhle stav drželo dlouho, klárce je ted 6 měs. a už to docela jde, ale ještě před dvěma měsíci jsem brečela i u reklamy na internet, ale úplně tě chápu že je to nepříjemný, rozbrečelo mě skoro všechno:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.2.17 09:38

Přecitlivělost při kojení

Ahoj, chci se zeptat, jestli může mít kojení vliv na přecitlivělost? Během těhotenství jsem byla úplně v pohodě, ale hned po porodu to začalo. To mi ještě nepřišlo divné, protože v šestinedělí jsem přecitlivělost čekala, ale teď už má malá 5 měsíců a ja jsem pořád taková citlivka.. Když např. vidím v tv miminko, tak se mi chce brečet a prostě jsem ze všeho tak nějak na měkko. Jsem divná, nebo to může být třeba tím že kojím? Nějaké hormony? Děkuju za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
21.2.17 09:49

Nepřešlo mě to ani s odstavem, jsem 4 roky od posledního porodu a dojimam se k pláči u dětských pohádek, občas u filmu… Povahou jsem spíš drson, černý humor atd, ale po dětech je že mě plačka :roll:
Zřejmě v tom nejsem sama, minulý rok se jedná maminka tak rozbrečela u skokové besídky, že to zaznamenali i lidé na druhém konci mistnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
21.2.17 10:51

Mala ma uz skoro rok a taky me dojima kazda reklama, je to normalni:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.2.17 12:57

@Helileli @marka123 To jste mě moc nepotěšily, že to nepřejde :D Ale jsem ráda že nejsem divná, že se tak cítíte taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.17 08:26

Já začala být uplakana už teď :D a to se zatím snažím :oops: je to u mě nezvykle jsem většinou emocialne vyrovnana :lol: dnes mne rozplakalo to, ze jsem jela v autobuse okolo hořící budovy.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.5.17 17:31

Je to normální :mrgreen: štěňátka, koťátka, miminka… z toho všeho by člověk brečel :mrgreen: já se rozbrečela i na pohovoru což byl trapas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí