Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky.Byla jsem u lékařky v 6tt,borůvka měřila 6mm(doktorce se to nezdálo)tak mě poslala na HCG,a mám jít na kontrolu v pátek.Taky nebylo vidět ještě že by srdíčko bylo..Prostě doktorka mě celkem vyplašila.Tak teď musím čekat do pátku
Neboj se, 6.tt je brzo, tohle období je stresující a dr. tomu nepřidá. Já jsem v 6.tt měla plod 4mm, bez náznaku srdíčka, za týden už měl 6mm s náznakem, pořádný srdíčko bylo vidět až další týden, měl 10mm.
Já neměla srdíčko ani na konci 7.tt (a ovulace byla určitě uprostřed cyklu).. Můj doktor asi ví, proč zve až na 8.tt (odpadá spousta podobných stresů).
ahoj,
já byla v 6tt ještě bez srdíčka a dr. mě pozvala za 14 dní a v 8tt už tam bylo.. Doktorka tě nemá co plašit ![]()
mě teda ani v tom 6týdnu dr. na to srdíčko ani neupozornovala, jen že vidí gestační váček a tak je to ok
Moje zkušenost je, že mi po objednávání termínu první kontroly po pozit těhu testu doktorka řekla, že mě dřív jak v 8TT neobjedná, aby bylo jasné jak na tom mimi je.
Vyydržela jsem a 7+2 TT jsmě měli i srdíčko s ukázkovou akcí.Vydrž zbytečně straší !!!
Ahojky,já jsem v 5.tt a můj doktor mě objednal na prohlídku taky až za tři týdny,aby mohl posoudit srdeční akci plodu.Říkal že dříve by to bylo k ničemu…tak se ničeho neboj,všechno bude ok!
Ale souhlasím,to čekání je hrozné…
Holky, já jsem 6+6 a bez miminka, jen gestační váček. Mám strach…
Ahoj holky ja jsem byla minulý týden na kontrole v 7.tt a taky nebylo videt srdicko jen vacek, tak jsem zvedava pristi tyden.