Tlukot srdce v 6tt

465
4.5.10 16:59

tlukot srdce v 6tt

Ahojte holky.Byla jsem u lékařky v 6tt,borůvka měřila 6mm(doktorce se to nezdálo)tak mě poslala na HCG,a mám jít na kontrolu v pátek.Taky nebylo vidět ještě že by srdíčko bylo..Prostě doktorka mě celkem vyplašila.Tak teď musím čekat do pátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13752
4.5.10 17:02

Neboj se, 6.tt je brzo, tohle období je stresující a dr. tomu nepřidá. Já jsem v 6.tt měla plod 4mm, bez náznaku srdíčka, za týden už měl 6mm s náznakem, pořádný srdíčko bylo vidět až další týden, měl 10mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.5.10 17:37

Já neměla srdíčko ani na konci 7.tt (a ovulace byla určitě uprostřed cyklu).. Můj doktor asi ví, proč zve až na 8.tt (odpadá spousta podobných stresů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
4.5.10 18:02

ahoj,
já byla v 6tt ještě bez srdíčka a dr. mě pozvala za 14 dní a v 8tt už tam bylo.. Doktorka tě nemá co plašit :-?
mě teda ani v tom 6týdnu dr. na to srdíčko ani neupozornovala, jen že vidí gestační váček a tak je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
4.5.10 18:58

Moje zkušenost je, že mi po objednávání termínu první kontroly po pozit těhu testu doktorka řekla, že mě dřív jak v 8TT neobjedná, aby bylo jasné jak na tom mimi je.
Vyydržela jsem a 7+2 TT jsmě měli i srdíčko s ukázkovou akcí.Vydrž zbytečně straší !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
4.5.10 20:01

Ahojky,já jsem v 5.tt a můj doktor mě objednal na prohlídku taky až za tři týdny,aby mohl posoudit srdeční akci plodu.Říkal že dříve by to bylo k ničemu…tak se ničeho neboj,všechno bude ok! :wink: Ale souhlasím,to čekání je hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
8.6.10 19:54

Holky, já jsem 6+6 a bez miminka, jen gestační váček. Mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.1.15 18:10

Ahoj holky ja jsem byla minulý týden na kontrole v 7.tt a taky nebylo videt srdicko jen vacek, tak jsem zvedava pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí