Přecitlivělost, nebo co?

Anonymní
28.6.17 11:09

přecitlivělost? nebo co?

Ahoj mám dvě děti, 5 a 3 roky, a hodně často se mi stává že když jim na něco řeknu že teď ne, nebo že tohle dělat nebudou tak místo aby poslechly a v klidu to nedělali tak začnou brečet :( jsou rozmazlený? nebo přecitlivělý? nekřiknu na ně nic, jen prostě něco zakážu, kdyby dostaly na zadek apod. neřeknu že pláčou, ale jen kvůli zákazu? co s tím? dík :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
28.6.17 11:20

Jsou dvě možnosti:
Buď jsou opravdu přecitlivělé a extrémně lítostivé a nebo se tě snaží udolat pláčem. Případně je to kombinace obojího. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
28.6.17 11:39

V tomto veku uz jsou dost velci, spis bych si promluvila s nimi nez se ptala na emiminu cizich zen, ktere tva ditka neznaji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.6.17 12:54
@Anonymní píše:
Ahoj mám dvě děti, 5 a 3 roky, a hodně často se mi stává že když jim na něco řeknu že teď ne, nebo že tohle dělat nebudou tak místo aby poslechly a v klidu to nedělali tak začnou brečet :( jsou rozmazlený? nebo přecitlivělý? nekřiknu na ně nic, jen prostě něco zakážu, kdyby dostaly na zadek apod. neřeknu že pláčou, ale jen kvůli zákazu? co s tím? dík :oops: :oops: :oops:

Prostě zjistily, že to na tebe platí :lol: Navíc nedostaly, co chtěly, a jsou frustrovaný. Třeba jim pomůže, když jim hned dáš i alternativu - nesahejte mi po horkém hrnci na lince, ale vezměte si tady prázdné kastroly a hrajte si s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 13:48

Prosím o zachováni anonymity. Sousedka má takhle děcka 10 a 6 let. Podle toho, jak dlouho je znám, vnímám to jako kombinaci citlivosti (to z menší čísti) a vymáhání si toho, co chtějí. Maminka často poleví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML