Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nas meli vsichny v bakalarich jako prilohu scan toho vypisu v PDF plus slovni hodnocení od pani ucitelky.
V Bakalářích bylo pololetní hodnocení, třídní učitelky dopředu rozeslali info i e-mailem, jak bude vysvědčení teď probíhat. Koukli jsme my jako rodiče a koukli se i děti. Stačí to. Děti už mám větší (12 a 15 let) a těm to bylo jedno. Oba byli rádi, že dnes mají volno
Ačkoliv dcera si na dnešek nechala příklady ze studijního semináře, které má na pondělí… její problém
![]()
Naši včera neměli online výuku podle rozvrhu, ale všichni měli jen jednu „třídnickou“ hodinu, kde třídní zhodnotila to pololetí, vykládali si apod. Známky měli v bakalářích (3., 5. a 8. třída).
U nas (5. trida) tridni ucitelka obvolala vsechny rodice cca deset dni pred vysvedcenim, sdelila znamky a individualne probrala, bylo-li treba neco zlepsit. Musim rict, ze jak jsem k ni urcite vyhrady mela, v ramci distancni vyuky dela maximum. A to i v ramci komunikace s rodici.
Kompletni vysvedceni bylo online.
Příspěvek upraven 29.01.21 v 09:52
Dcera měla včera 4 online hodiny, z toho jedna byla třídnická. Výpis z vysvědčení dostali rodiče mailem, i s krásným dopisem od třídního. Byla jedna zbytečná dvojka z čj, jedna zasloužená trojka z matiky, jinak samé jedničky. 6.třída.
Taky jsme včera objednali pizzu.
Příspěvek upraven 29.01.21 v 09:53
U nás známky v bakalářích plus paní učitelka psala, že si vysvědčení můžeme vyzvednout v ředitelně a zájemcům ho naskenuje a pošle mailem.
Dcera na gymplu, meli hodinu s tridni…pochvalila je, pogratulovala.
Druha dcera 6trida, ani slovo.
Pouze info o znamkach v Bakalarich od reditelky
U dcery taky jen informace od ředitele informace o známkách na Bakalářích
včera na online se snažily děcka z uč něco vytáhnout, ale odpálkovala je, že je to v informaci od ředitele
myslím, že kdyby jim navrhla třídnickou hodinu uvítali by to, ale to se paní uč asi nechtělo
je to hnusná doba, mi chybí dospěláci, jak se asi může cítit to děcko
Prvňačka si nesla hrdě domů vysvědčení a pochvalu v papírové podobě. S učitelkou jsem v kontaktu často, takže vím co a jak.
U sedmačky přišel v týdnu email od třídní. Nejdřív krátce zhodnotila jak dcera pracuje, v čem plave, v čem se ji naopak daří. Přidala hodnocení učitelů ostatních předmětů. Na závěr byla tabulka se známkama. Bylo to na dvě A4. A ve čtvrtek měli třídnickou hodinu, kde jim učitelka řekla cca to samé. Papír dostanou po návratu do školy.
U nás paní učitelka vytiskla dětem krásné barevné vysvědčení a roznesla jim ho hned po on-line výuce domů do schránek
![]()
U nás to tedy proběhlo naprosto stejně jako u zakladatelky, včetně zklamání dcery, že se paní učitelka o vysvědčení ani nezmínila - že bychom byly stejná třída ![]()
Znamky vim uz pondelka, vsechno je v el. zakovske. S tridni o znamkach mluvili na tridnicke hodine. Pak kazdemu poslala kratke slovni zhodnoceni. Uz pred dvema tydny byly tri vymezene dny na konzultace s vyucujicimi, formou, mailu, telefonu, kdy bylo mozne domluvit podminky pro opravy znamek. Cely leden mame v rozvrhu nepovinne procvicovaci videokonference, urcene prave pro prezkouseni, opravne testy, zadani referatu nebo projektu navic. Vetsina ucitelu byla velmi vstricna a kdo chtel a umel, znamku si opravil.
Dostala jsem vysvědčení emailem. Jinak měla včera normální online, paní učitelka jim asi pár slov řekla, ale „předání“ budou mít, až budou ve škole. Synovi (4. třída) je to jedno, já to taky nijak neřeším.
Předem přišla zpráva od zástupce ředitele přes Bakaláře, že pololetní hodnocení bude 28.1. zpřístupněné v Bakalářích a zároveň že rám bude vložena anketa, kterou potvrdíme, že jsme známky viděli. V den vysvědčení přišel e-mail od třídní se zhodnocením pololetí, poděkováním za spolupráci apod. S dětma měla on-line třídnickou hodinu.
Tercie osmiletého gymplu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.