Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Krevni obraz, jaterky, nedoslo li k poskozeni, na prisptojich si zas ohlidaj tlak, puls, a srdce. kamaradka byla tyden v umelem spankua. spolykal antidepresiva plus analgetika a neuroly. nastesti byla ok, a rovnou nastoupila po dvou tydnech na psychiatrii, zadne fyzicke nasledky nema.ale na deprese se stale leci a bere ad..urcite to bude dobry
@Anonymní píše:
Dnes se mi předávkoval hodně blízký přítel. Ted je v nemocnici. Předávkoval se antidepresivy, druh clonazepam..po dvou hodinách výplach žaludku. Máme si zavolat zítra…nevíte, jak to probíhá dál? Jestli hrozí nějaké poškození?…Nebo jestli je to po dvou hodinách ještě v rámci?..děkuji moc…
V pohode, jednak proti benzodiazepinum (clonazepam neni antidepresivum)jsou specifická antidota, jednak se maximalne pospi, kdyz mu phlidaji dychani, tak se mu nic neposkodi. Spravna volba pro sebevraha, co to nemysli vazne.
Příspěvek upraven 25.01.14 v 07:31
@Terina89 píše:
To je hrozný, co ti lidi blbnou?
Ja hadam, ze kdyby se zakladatelky odtajnily, zjistily by, ze se znaj. Jedna mozna bude ta bejvalka ![]()
@Pudloslava píše:
Ja hadam, ze kdyby se zakladatelky odtajnily, zjistily by, ze se znaj. Jedna mozna bude ta bejvalka
Myslíš
To by byl gool ![]()
Teda ještě jsem neslyšela, že by se někomu podařilo zabít předávkováním léky
.Leda, že by to zapil litrem vodky to pak možná ano…
Ahoj včera se mi předavkovala kamaradka antidepresivy servatin. myslim že je nemocnici.bude mit něco poškozene?
Dnes se mi předávkoval hodně blízký přítel. Ted je v nemocnici. Předávkoval se antidepresivy, druh clonazepam..po dvou hodinách výplach žaludku. Máme si zavolat zítra…nevíte, jak to probíhá dál? Jestli hrozí nějaké poškození?…Nebo jestli je to po dvou hodinách ještě v rámci?..děkuji moc…