Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bratr to snad zvladne
a uz ho takove kraviny v budoucnu snad nenapadnou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je noc a jsem jak na trní..brácha se pokusil o sebevraždu a leží na jipce, jsem zoufaláprej je ve stavu životaohrožující..nikdo neví kolik toho zpolknul..je na jipce, hrozně se bojím že umře. Rozešel se z přítelkyní a prostě se rozhodl ukončit život. Nepíšu o radu, spíš se potřebuju vypovídat a prosím vás všechny držte mu palce, at to zvládne.
To mě mrzí…držte se všichni ![]()
Kolik mu je, ze udelal takovou pitomost? Kazdopadne drzim palce, aby to zvladnul a bez nasledku ![]()
Držím, dobře ať to dopadne ![]()
Příspěvek upraven 23.01.14 v 22:57
Na JIP dávají všechny - i to co si dají pár tabletek, pro jistotu. A život ohrožující stav je to skoro vždy protože léky zabírají postupně, takže je to většinou na dýl.
Ale neboj
je v péči lékařů a neumře
držte se
Ježiši to mě mrzí, drž se a posílám bráchovi hodně sil, určitě to zvládne…Kolik mu je?
Jakože že sežral prášky? Předávkovat se bych chápala tak, že se ufetoval. No, pokud to přežil, tak snad stačí vypumpovat žaludek a o zbytek se postarají játra a transfuze.
@anorganička píše:
Jakože že sežral prášky? Předávkovat se bych chápala tak, že se ufetoval. No, pokud to přežil, tak snad stačí vypumpovat žaludek a o zbytek se postarají játra a transfuze.
V téhle situaci samozřejmě každý řeší přesný význam slov ![]()
Zakladatelko, neboj se, pokud je na jipce, bude to dobré. Horší to bude později. Jestli to nebyla demonstračka, tak by to mohl zkusit znovu. Nejspíš ho čeká psychiatr.
@Anonymní píše:
@anorganička ano léky, doktoři neví kolik..mluví ale je malátnej…
jestli je při vědomí tak je to dobre znamení, malátný ještě delší dobu bude než to tělo zpracuje. Ale jak jsem psala tak určitě neumře ![]()
@Anonymní píše:
jestli je při vědomí tak je to dobre znamení, malátný ještě delší dobu bude než to tělo zpracuje. Ale jak jsem psala tak určitě neumře
je, ale není schopný prý moc mluvit..že si někde koupil léky, no říkám si že se tak mohl přebrufenovat..nevím. doktoři nezněli nějak povzbudivě
@Anonymní píše:
je, ale není schopný prý moc mluvit..že si někde koupil léky, no říkám si že se tak mohl přebrufenovat..nevím. doktoři nezněli nějak povzbudivě
při předávkování se může stát že ztratí schopnost mluvit. Nebo je zpomalená řeč. To záleží na tom co si vzal. Nicméně pokud měl nějaký volně prodejný lék tak to nebude tak hrozné. Horší jsou prášky na srdce a podobné které škodí více.
Největší nebezpečí by bylo kdyby upadnul do bezvědomí a to se nestalo. Takže teď mu pár dní bude hodně špatně. Možná nebude mluvit, možná bude mít halucinace. Záleží opět na tom co snědl. Ale doktoři ho budou sledovat a až to tělo zpracuje tak pravděpodobně rovnou na psychiatrii - to záleží na uvážení psychiatra který se u něj určitě brzo objeví.
Ahoj holky, je noc a jsem jak na trní..brácha se pokusil o sebevraždu a leží na jipce, jsem zoufalá
prej je ve stavu životaohrožující..nikdo neví kolik toho zpolknul..je na jipce, hrozně se bojím že umře. Rozešel se z přítelkyní a prostě se rozhodl ukončit život. Nepíšu o radu, spíš se potřebuju vypovídat a prosím vás všechny držte mu palce, at to zvládne.