Bratr se předávkoval

Anonymní
23.1.14 22:52

bratr se předávkoval

Ahoj holky, je noc a jsem jak na trní..brácha se pokusil o sebevraždu a leží na jipce, jsem zoufalá :( prej je ve stavu životaohrožující..nikdo neví kolik toho zpolknul..je na jipce, hrozně se bojím že umře. Rozešel se z přítelkyní a prostě se rozhodl ukončit život. Nepíšu o radu, spíš se potřebuju vypovídat a prosím vás všechny držte mu palce, at to zvládne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4750
23.1.14 22:53

Bratr to snad zvladne :hug: a uz ho takove kraviny v budoucnu snad nenapadnou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
23.1.14 22:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je noc a jsem jak na trní..brácha se pokusil o sebevraždu a leží na jipce, jsem zoufalá :( prej je ve stavu životaohrožující..nikdo neví kolik toho zpolknul..je na jipce, hrozně se bojím že umře. Rozešel se z přítelkyní a prostě se rozhodl ukončit život. Nepíšu o radu, spíš se potřebuju vypovídat a prosím vás všechny držte mu palce, at to zvládne.

To mě mrzí…držte se všichni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
23.1.14 22:55

Kolik mu je, ze udelal takovou pitomost? Kazdopadne drzim palce, aby to zvladnul a bez nasledku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.1.14 22:56

Hodně sily Tobě i bratrovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější

Kluk jeden pitomej! :cert: preju at to zvladne! Drzte se vsichni :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Medžika

Držím, dobře ať to dopadne :kytka:

Příspěvek upraven 23.01.14 v 22:57

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Na JIP dávají všechny - i to co si dají pár tabletek, pro jistotu. A život ohrožující stav je to skoro vždy protože léky zabírají postupně, takže je to většinou na dýl.
Ale neboj :kytka: je v péči lékařů a neumře ;) držte se

• Citovat
  • Upravit
842

Ježiši to mě mrzí, drž se a posílám bráchovi hodně sil, určitě to zvládne…Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.1.14 22:57

Jakože že sežral prášky? Předávkovat se bych chápala tak, že se ufetoval. No, pokud to přežil, tak snad stačí vypumpovat žaludek a o zbytek se postarají játra a transfuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 23:00

@anorganička ano léky, doktoři neví kolik..mluví ale je malátnej…

• Citovat
  • Upravit
colafit
23.1.14 23:01
@anorganička píše:
Jakože že sežral prášky? Předávkovat se bych chápala tak, že se ufetoval. No, pokud to přežil, tak snad stačí vypumpovat žaludek a o zbytek se postarají játra a transfuze.

V téhle situaci samozřejmě každý řeší přesný význam slov :roll:

Zakladatelko, neboj se, pokud je na jipce, bude to dobré. Horší to bude později. Jestli to nebyla demonstračka, tak by to mohl zkusit znovu. Nejspíš ho čeká psychiatr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 23:02
@Anonymní píše:
@anorganička ano léky, doktoři neví kolik..mluví ale je malátnej…

jestli je při vědomí tak je to dobre znamení, malátný ještě delší dobu bude než to tělo zpracuje. Ale jak jsem psala tak určitě neumře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 23:05
@Anonymní píše:
jestli je při vědomí tak je to dobre znamení, malátný ještě delší dobu bude než to tělo zpracuje. Ale jak jsem psala tak určitě neumře :kytka:

je, ale není schopný prý moc mluvit..že si někde koupil léky, no říkám si že se tak mohl přebrufenovat..nevím. doktoři nezněli nějak povzbudivě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 23:08
@Anonymní píše:
je, ale není schopný prý moc mluvit..že si někde koupil léky, no říkám si že se tak mohl přebrufenovat..nevím. doktoři nezněli nějak povzbudivě

při předávkování se může stát že ztratí schopnost mluvit. Nebo je zpomalená řeč. To záleží na tom co si vzal. Nicméně pokud měl nějaký volně prodejný lék tak to nebude tak hrozné. Horší jsou prášky na srdce a podobné které škodí více.

Největší nebezpečí by bylo kdyby upadnul do bezvědomí a to se nestalo. Takže teď mu pár dní bude hodně špatně. Možná nebude mluvit, možná bude mít halucinace. Záleží opět na tom co snědl. Ale doktoři ho budou sledovat a až to tělo zpracuje tak pravděpodobně rovnou na psychiatrii - to záleží na uvážení psychiatra který se u něj určitě brzo objeví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová