Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7204
25.1.14 00:25
@magicalee píše:
To je na léčení..uvedomuješ si to? prober se, slozit se muzes kdykoli a co chudak to dítě??v tu chvíli.. :nevim: fakt me vytáčíš.. Ja dělala hodne kravin, ale co mam ditě jsem se niceho ani nedotkla a nedotknu, kdyz si predstavim, ze to se mnou svihne, co to dítě by tady všechno mohlo vyvest a ublizit si je mi uzko..a nez by me nekdo nasel??no radeji nemyslet

tak nějak bych to napsala já :kytka:

Příspěvek upraven 25.01.14 v 01:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
25.1.14 00:26
@tiffany píše:
Můj tiphttp://www.psychotesty.psyx.cz/…sobnosti.htm

Naprosto jsi to trefila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.1.14 00:50

Já bych v žádném případě co se týče anaein nevznášela žádné soudy nebo dedukce co jí je :nevim:
Myslím si že nikdo zde nevíte, nevíme co jí tíží, co jí tak trápí. Nikdo nevíme co se jí děje, jestli jí třeba někdo neubližuje, nebo jestli se jí nestalo něco co jí poznamenalo.
Myslím si že takto nemocný člověk je jak časovaná bomba a to že kdo vyhrožuje si nic neudělá možná platilo před dvaceti lety, ale ted už to tak není.
Jsou typy co chtěj na sebe upoutat pozornost a nebo ty kteří volají o pomoc a opravdu mají problém. Už jen kvůli tomu malému si myslím že než házet dedukce co jí je a čim trpí, je lepší podat pomocnou ruku. Přijde mi to jako tenkej led

@annaei si je určitě vědoma toho že co dělá je špatné, ale jak je vidět, něco jí nutí to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.1.14 01:11

@annaei Držím palce, ať se tomu dokážeš postavit a zvládnout to. Už jen kvůli svému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.1.14 01:12
@Kamča.dalmatinka píše:
Já bych v žádném případě co se týče anaein nevznášela žádné soudy nebo dedukce co jí je :nevim:

Naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.1.14 04:44
@meduzza píše:
Naprostý souhlas

taky souhlas.jen teda osobne, kdybych se chtela necim predavkovat, tak necim co ma grady - a ne paralen a brufen, z toho je akorat soufl.to neberte jako navod, proboha, jen premejslim, co je teda cilem toho cpani leku do sebe? :nevim: priklad, jsem smutna, chci mit lepsi naladu, to bych se radsi napila alkoholu…paralen, brufen, to mi hlava nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 06:54

@ksafnika bereš to na lehkou váhu, když toho sníš víc než dost je to smrtelné, asi těžko by naše rodina slyšela že snědl 6× smrtelnou dávku a čeká se zda se to neodrazí na orgánech. Takže za mě, tu povídáš nesmysli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.1.14 09:13
@Kamča.dalmatinka píše:
Myslím si že nikdo zde nevíte, nevíme co jí tíží, co jí tak trápí. Nikdo nevíme co se jí děje, jestli jí třeba někdo neubližuje, nebo jestli se jí nestalo něco co jí poznamenalo.
Myslím si že takto nemocný člověk je jak časovaná bomba a to že kdo vyhrožuje si nic neudělá možná platilo před dvaceti lety, ale ted už to tak není.
Jsou typy co chtěj na sebe upoutat pozornost a nebo ty kteří volají o pomoc a opravdu mají problém. Už jen kvůli tomu malému si myslím že než házet dedukce co jí je a čim trpí, je lepší podat pomocnou ruku. Přijde mi to jako tenkej led@annaei si je určitě vědoma toho že co dělá je špatné, ale jak je vidět, něco jí nutí to opakovat.

Každý si musí pomoci sám, pracovat na sobě, uvědomit si ten problém a neházet to na zodpovědnost druhých, ale snažit se na sobě pracovat. Okolí může tak akorát podpořit, ale to je vše. Ty taky nezměníš nikoho druhého. Nejdůležitější je si problém uvědomit a pak rozhodnutí - jsem za sebe zodpovědný, musím na sobě pracovat. Jinak nějaké litování a tak je jen přilévání oleje do ohně. Tohle je můj osobní názor. @annaei přeju jen aby v sobě dokázala najít tolik síly a zodpověnosti, aby na sobě dokázala zapracovat. Moc bych jí přála štěstí, ale není to zadarmo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.1.14 09:14
@ksafnika píše:
taky souhlas.jen teda osobne, kdybych se chtela necim predavkovat, tak necim co ma grady - a ne paralen a brufen, z toho je akorat soufl.to neberte jako navod, proboha, jen premejslim, co je teda cilem toho cpani leku do sebe? :nevim: priklad, jsem smutna, chci mit lepsi naladu, to bych se radsi napila alkoholu…paralen, brufen, to mi hlava nebere

Jenže to by tě mohlo zabít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.1.14 09:51

@Aletheia To bylo, když syn spal a věděla jsem, že přijede přítel. Pokud si vezmu paralen vim, že je nebezpečný už jenom zvedat dítě @magicalee Kvůli synovi jsem se všim přestala, když jsem byla těhotná a kojila jsem. Pokud na mě byl stoprocentně zavislý. Ted se musim vyrovnat, že jsem občas sama se sebou a nezvládnu to. Já bych chtěla jet na lečbu do Německa, ale nikoho jsem nepřesvědčila, že mam psychický problém. Občas mam pocit, že si myslí, že si z nich dělám srandu. Je pravda, že normálně, když jsou lidi na nervy tak se napijou a nežerou paraleny.
Vim, že mam zavažný problém, který musim řešit. Nějak se snažim každý den bojovat bez paralenu. Tenhle týden jsem to jeden večer nevydržela jinak předtim to bylo v prosinci. Mam toho načteno dost, co se stanr po předávkování paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 11:54

Večer přijede mamka tak napíšu jak to sním vypadá…ale co mi řekla, je to na dobré cestě..dělali nějaké jaterní testy a zatím ten sajrajt odbourává..má, ale toho v těle víc než dost tak zustane stále na jipce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.1.14 12:36

Já neříkám litovat, ale každej jednou za čas potřebuje i to politování, zájem a nebo prostě jen cítit že někdo ví jak to má těžké. Ono uplně být lhostejný k druhým přece nemůžete. I věta „vim že to máš těžké je mi to líto“ někdy dokáže nakopnout, proto že vím, že nejsem sama a že někdo ví jak mi je.

Nikdy sem netrpěla sebevražednýma sklonama a ani žádnou psychickou poruchou(nebo o ní nevím :lol: ) ale taky sem si zažila chvilky kdy mi bylo ouvej a nejvíc mě pomohli právě cizí lidi zde, když projevili zájem a nebo jen vyslechli.
Ono se i těžko ze špatnejma věcma svěřuj rodině. Každej má jiné vychování a podporu rodiny. u nás vždy platilo že o špatných věcech se nemluvilo a neexistovali.Nebo že každej si musí svou bolest vytrpět sám a bejt tvrdý a proto se raději svěřím někomu cizímu, než rodině a co když to má annaei stejně? Co když se prostě jen potřebuje někomu vypovídat a to že má tuhle nemoc či tamto asi moc nepomuže. Musí pracovat sama na sobě to souhlasím, ale jak je vidět moc dobře ví co dělá, akorát neví jak s toho ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.14 12:58
@Malike píše:
@ksafnika bereš to na lehkou váhu, když toho sníš víc než dost je to smrtelné, asi těžko by naše rodina slyšela že snědl 6× smrtelnou dávku a čeká se zda se to neodrazí na orgánech. Takže za mě, tu povídáš nesmysli..

Jak mohl doktor rict, ze si vzal 6. nasobnou smrtelnou davku? Vzdyt to nejde zjistit, zjistuje se pouze jakou latku pozrel.
A brufen zasahuje srdce a mozek, ne, jatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 13:21

Jsi lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 13:28

Mimochodem jsem si okopírovala větu z odborného článku u otrav, pač mě fascinuje že většina lidí jsou moc hcytří a vyvracejí a přitom ví o tom prd.

Akutní poškození jater může vzniknout při otravě paracetamolem, etanolem a amatoxinem při otravě muchomůrkou zelenou.
pokud vím, brufen, ibalgin atd obasují paracetamol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová