Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike Dovoluji si říct, že jo. Pak je to taky těžký se mnou, když mi doktor o rizicích lécích říká, protože já to vim, Já si studuji všechni, co mi kdy psychiatři chtěli předepsat.
@magicalee ne měl štěstí, ale kdyby se nepoblil a kdyby ho nenašli už tu mezi náma nebyl, tak se omlouvám že to já a moje rodina moc prožíváme. já jsem zlá,? ne já mám starost a vytáčí mě že tady každý musí mít svojí pravdu..jako by snědl lentilky nebo co..
@annaei a třeba takový doktoři zase ví víc než ty pač dost často jim to pumpujou ze žalůdku a snaží se jím zachránit život..ty to dlabeš a oni mají dost práce to pak ztebe dostat..abys ty, brácha a jiní mohli žít.
@Malike Já se omlouvám já to asi beru na lehčí váhu než bych měla, protože předávkovaných lidí jsem viděla hodně. A neznám nikoho ani jsem neslyšela, kdo by umřel. Pokud je člověk zdravý tak to většinou přežije.
Tak mrkni na ty celebrity například..třeba Ledger.je vidět že to bereš na lehkou váhu, jinak bys to nedělala..jeto celkem tvoje věc, moje starost je moje rodina a i když bych bratrovy nakopala z chutí prd el a poslala ho na rok do cvokhausu, jeto stále muj bratr a není mi lhostejný, že měl namále. je mladý a silný..jeho orgasnismus se stím dobře pere, přesto nezdílím vaše uvažování, že jestli nesněd paralen tak se vlastně nic neděje..nebo moc to prožíváš..co vid, jeto můj bratr né váš.
@Malike Tak mě nikdy v životě nepumpovali žaludek a nikdy se o mě nikdo z doktoru moc nestaral. Maximalně mě sestřičky na psychiatrii chodili každou hodinu v noci kontrolovat tlak, aby mě dostatečně naštvali, abych to podruhé nedělala.
@Weru
Jestliže jste užil(a) více přípravku Brufen 400, než jste měl(a)
Příznakem předávkování jsou nevolnost, zvracení, závrať, bolesti břicha, letargie, sucho v ústech, křeče a zřídka ztráta vědomí nebo útlum dýchacího systému. V případě vážného předávkování může dojít k selhání ledvin a poškození jater.
Při podezření na předávkování nebo náhodném požití přípravku dítětem navštivte ihned lékaře.
@Malike Tak spíš vidim ten rozdíl v té peči, že tady by to nikdo asi moc neřešil tim by vás ani nevyděsil. máš pravdu v tom, že pokud požil alkohol je to o hodně nebezpečnější. Já sama alkohol po mém zažitku, kdy jsem se napila a vzala si prášky a pak jsem zvracela krev už se ho nikdy nedotkla.
Ok, i kdyby brufen nicil jatra, tak - „Spolykání 126 tablet ibalginu označil za dávku smrtelnou.“ Bretr prekrocil, dle doktora 6. nasobnou davku…neprezil by.
Navic doktor nezjisti kolik toho polkl.
Holt, jen Ruzovka to muze byt, tudy dudy data.
Loucim se ![]()
Taky jsem napsala že blil, viděl prázdné krabičky a půl flašky tvrdého alkoholu..řekl to co viděl, sám to zjistit nemohl..snažil se znho vypáčit zda to všechno snědl..takže když mu máma volala tak jí řekl to co prostě si myslel v případě že by to pozřel. zjevně máš problém uznat i kdybych ti svojí citaci poslal faxem..nazdar.
Víte co, já jsem byla na dně, chtěla jsem povzbudit..psala jsem co mi volala máma která se tam málem skácela..doktor jí průběžně informoval, já sama doma s dítětem a prostě jsem psala co jsem se dozvěděla a moc mě mrzí že jsem špatná zas opět já.