Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
25.1.14 13:33

Kdyby ještě někdo měl pochybnosti, pošlu odkazy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.1.14 13:36

@Malike v ibalginu není paracetamol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.1.14 13:40
@AngelLilly píše:
@Malike v ibalginu není paracetamol…

Ani v brufenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.1.14 13:42
@tiffany píše:
Ani v brufenu :think:

Pokud je to jen konstatování tak souhlasím. Ani v brufenu není paracetamol.

Paracetamol je v paralenu, panadolu, febrisan, coldrex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.14 13:57
@Malike píše:
Mimochodem jsem si okopírovala větu z odborného článku u otrav, pač mě fascinuje že většina lidí jsou moc hcytří a vyvracejí a přitom ví o tom prd.Akutní poškození jater může vzniknout při otravě paracetamolem, etanolem a amatoxinem při otravě muchomůrkou zelenou.
pokud vím, brufen, ibalgin atd obasují paracetamol.

Brufen praveze neobsahuje paracetamol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.14 13:59
@Malike píše:
Kdyby ještě někdo měl pochybnosti, pošlu odkazy..

Kdybys mela jeste pochybnosti, dam ti kontakt na meho rodinneho prislusnika. Pracuje na JIP :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 14:04

Ales kombinací vypité láhve a léku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.14 14:08

@Malike ani alkoholem se v brufenu paracetamol neobjevi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 14:11

Podívejte se já jsem u toho nebyla, máma by mi nelhala když mi tohle říkala a moc mě štve že tu zpochybnujete co mi řekla do telefonu..osobně jsem spolu nemluvily ale brečela když jí tohle dokonce primář řekl a moc mě mrzí že tu děláte spekulace, máte pravdu četla jsem že paracetamol tam není, taky jsem neřekla že by musel na transplataci jater, jen řekl že by mohli začít vynechávat orgány a musel by jít na transplataci, víc nevím,..každopádně jsem mluvila zase s mámou a i s bráchou ted a oba mi říkali že mu dělaj jaterní testy a kontrolují je a zatím v pořádku…byla jsem zoufalá a brečela jsem, jemi ztoho nanic a tady se od některých dočkám jen spekulací a defako náznaku že jeto lež.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 14:11

@Weru to jsi mě pochopila špatně, myslela jsem že po tomhle by to játra ničit mohlo..nejsem blbá díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.14 14:14

@Malike ja nespekuluji. Jen ti pisu fakta. V podstate ti radim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
25.1.14 14:15

Hm, tak jsem si jenom představila tak 5.-6.leté dítě, jak hledí na maminku, která se cíleně láduje práškama..co bude asi dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.1.14 14:49

Já nepotřebuju radu, nebo takhle..bud brácha bude ok nebo nebude a to je v síle lékařu, jen jsem tu psala co jsem se dozvěděla a jsem zmatená a bojím se a mám hrozný vztek na něj a pak mám pocit že si vymejšlím jen kvůli tomu že lékař něco prohlásil a už samozřejmě to tady vyvrací, ano spletla jsem se s paracetamolem..já jsem si myslela když se tady o něm začao psát, že ho brufen a ostaníléky mají..já prostě nevím a mám jen v hlav zmatek a najednou si tu přijdu jak lhářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.1.14 15:07

K lidem, co mě hodnotili. Je mi 20 let a v dětství jsem si prožila z rodiny psychické, fyzické i sexualní obtěžování. V 16 už jsem dál nemohla a potřebovala jsem nějak ukázat okolí, že neim, co dál. Začla jsem se řezat. Máma na mě furt řvala že jí nemam ubližovat, že si to nezaslouží a začla mě hodně mlátit. V zavěru mě poslala, jak balík do čech at si se mnu táta poradí. Já se začla předávkovavat paralen, aby nikdo na mě nepoznal, že trpim. Cítila jsem se, že mě nikdo nechce a jsem okolí jenom na obtíž. Tajně jsem jedla rok paraleny než jsem si našla přítele s kterym jsem hned otěhotněla. S paralenama jsem přestala a v první možný chvíli se k přítelovi nastěhovala to mi bylo 17. Narodil se malý a já se nějak držela. V jeho 9 měsících to snim začlo být náročný. Rodiče na mě tlačili, abych dělala školu. Já tenhle všechen stres nezvladla a pořezala jsem se a řvala jsem občas na dítě. Psycholožka mě nahlasila socialce a ta mi zakazala styk samotný s dítětem. To pro mě byla poslední kapka, že jsem selhala jako máma. A že život pro mě nemá smysl, stejně jsem k ničemu. Po škole jsem přišla domu a syn musel být v jeslích. Abych zvládala tu samotu zase jsem do sebe začla cpát paraleny. Mezitim socialka tlačila, abych se lečila na psychiatrii. Šla jsem za doktorkou na psychiatrii, že to nezvládám a potřebuji hospitalizaci. To mi bylo zamítnuto.( tohle bylo o vánocích) V březnu už přítel nemohl ze mě mě všechno bylo jedno. Měla jsem 50 kg a věděla jsem, že musim na psychiatrii. Znova jsem volala doktorce a s brekem jsem jí řikala at mě přijde. Dala mi schuzku za 14 dní. Já jsem se předávkovala a přišla tam druhý den. To socialka použila proti mě a vyhrožovala mi sebránim dítěte, že jsem tam nešla dobrovolně. Od března do prosince jsem byla střídavě doma střídavě na psychiatrii a snažim se vyrovnat s minulostí. Máma si myslí, že chodim na psychiatrii, protože jsem líná něco dělat. Táta má pocit, že to dělám, protože nechci chodit do školy. Ani jeden si neuvědomuje, že jsou to oni, kdo by tam měli být. Letos dělám maturitu a doufám, že mi to vyjde a budu moct studovat psychologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.1.14 15:14

Předávkovavám se, protože se snažim utlumit tu bolest a naštvaní na všechny okolo. nemam pocit, že mam právo žít a mam pocit, že jsem pro všechny jenom problém. Rozhodně si nikdo neumí představit, jak se člověk cítí, když ho odváží sanitka, neni schopný říct, kolik si toho vzal. Jenom vnímá, co se děje kolem něho, ale neni schopný s tim nic udělat. Pak v nemocnici mě vždycky nechali dlouhé hodiny sedět na kolečkovym křesle v naprosto zoufalym stavu, kdy jsem se střídavě bála, že spadnu nebo, že se pozvracim. Vim, že by si mě nikdo nevšiml, kdybych se pozvracela na sebe a pro mě by to bylo dost ponižující. Nakonec po hodinách čekání mě odvezli na psychiatrii a dali kapačku a já se z toho vyspala. Nikdy mi neudělali žádný vyšetření a neřešili, co se mnou je. Přitom na paralen existuje antidote. Tohle jsem zažila 2 krát a doufám, že nikdy nebudu až takhle zoufalá.
Další velmi nepříjemný zažitek je, když mě kvůli jednomu volovi, který mě ublížil poslali na pokoj s kamerou člověk ví, že ho pořád někdo sleduje. Nemuže dělar nic jenom koukat do zdi a doufat, že ho doktor brzo vysvobodí. Byla jsem tam tři dny a málem jsem se z toho zbláznila, Připadala jsem si, jak králik v kleci. Směla jsem mít jenom pyžamo jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová