Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
24.1.14 10:11

@Lucynna Kdyby to bylo tak jednoduchý. @Malike Pokud se dostane do peče psychiatrů, prootže sám chce něco změnit může mu to pomoct. Jak píšeš problém je, že na spoustě psychiatrii místo řešení problému s tebou tě zfetují. Ne všichni psychiatři jsou takový. Aspon potřebuje docházet za psychologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 10:16

@annaei prosím řeš to, chod k psychologovy, ber co řekne, máš děti uvědom si že stratí matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
24.1.14 11:21

@Malike ahoj od včera sleduji tuhle diskuzi.Snad vše dobře dopadne. Držím vše co jde :hug:
Od přítele brácha se zabil kvůli holce je to asi půl roku ale zastřelil se ale tady je šance. Ach ty ženský :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 12:21

Další zpráva, snědl 6× smrtelnou dávku..zjevně ho převezou helikopterou do Prahy a bude napořdníku na transplantaci, jestli to přežije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 12:27

@Malike Tak to je hodně vážný snad to přežije držim mu palce. Nikdy bych nevěřila, že přádvkovaní prášku může být tak nebezpečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 12:30

@annaei tak si uvědom že máš kolem sebe někoho kdo tě miluje a komu nesmírně ublížíš jako bratr ubližuje nám,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
24.1.14 12:30
@Malike píše:
Další zpráva, snědl 6× smrtelnou dávku..zjevně ho převezou helikopterou do Prahy a bude napořdníku na transplantaci, jestli to přežije…

Tak to je strasny :,( drzim palce at se z toho dostane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
24.1.14 12:50

@Malike ach jo, čekala jsem lepší zprávy…čekat v pořadníku, to je teda super :( jak dlouhý pořadník je? držte se!! a @annaei… co Ti na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
24.1.14 14:00

Je to hrozné… na tom pořadníku jsou i lidé nemocní, kteří by tak moc chtěli žít… ale snad se dostane i na tvého bráchu :( :roll:

• Citovat
  • Upravit
14895
24.1.14 14:11

Další nová zpráva:máma je u něj, je vzhůru a chová se jako by se někdy nic nestalo..veselej a myslí si že pojede za tři dny domu, předávkoval se brufenem ale něví vzhledem ktomu jestli to množství má v sobě co bude dál..když by došlo k selhání, což se bohužel neprojevuje hned, tak by musel do Prahy a tam na transplantaci a podle toho čeho že..kdyby to byli jenom játra asi by to bylo ok..
takhle vím co mi máma řekla do telefonu.
Mám na vás otázku, jelikož mu je 18 mužou ho i přes jeho vůli poslat na psychiatrii? nebo jak to funguje, pač jsme s mámou se rozhodli že chceme aby tam byl.Jeho chování to vyžaduje a už to ví i máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 14:13

@Malike Moc nemuže pokud on podepíše revers. Ibuprofen neni až tak nebezpečný na játra. A do týdne by se to projevilo, ale myslim, že pokud je v pohodě tak se už nic nestane. Paralen by byl větší pruser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.1.14 14:33
@annaei píše:
@Malike Tak to je hodně vážný snad to přežije držim mu palce. Nikdy bych nevěřila, že přádvkovaní prášku může být tak nebezpečný

Tak proč to potom zkoušíš, když víš že to stejně neklapne? Nebo to píše ten pocit si ublížit, že se trestáš? Nebo máš historionskou poruchu? Jako vím že člověk někdy může zažít něco tak strašného že se to pak takhle rozvine a je to začarovaný kruh, ale asi je to různé jak u koho.. Mrzí mě to když vidím člověka v takové situaci. Bojuj pro sebe a pro syna, držím všechny palce a pěsti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 14:42

@Lucynna U mě je to volání o pomoct, protože jinak jsem naprosto normální veselá osoba u který by jenom malokdo tipoval, že má psychický problém. I na psychiatrii mi doktorka několikrát řekla, že nemam žádný problém. Přitom já vim, že mam. Loni jsem byla 4 měsíce na psychiatrii a určitě mě to pomohlo vidět, že takhle dál žír nemohu a musim se snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.1.14 15:34
@Malike píše:
Další nová zpráva:máma je u něj, je vzhůru a chová se jako by se někdy nic nestalo..veselej a myslí si že pojede za tři dny domu, předávkoval se brufenem ale něví vzhledem ktomu jestli to množství má v sobě co bude dál..když by došlo k selhání, což se bohužel neprojevuje hned, tak by musel do Prahy a tam na transplantaci a podle toho čeho že..kdyby to byli jenom játra asi by to bylo ok..
takhle vím co mi máma řekla do telefonu.
Mám na vás otázku, jelikož mu je 18 mužou ho i přes jeho vůli poslat na psychiatrii? nebo jak to funguje, pač jsme s mámou se rozhodli že chceme aby tam byl.Jeho chování to vyžaduje a už to ví i máma.

Ja to nechapu :think:. Pises, ze: „Další zpráva, snědl 6× smrtelnou dávku..zjevně ho převezou helikopterou do Prahy a bude napořdníku na transplantaci, jestli to přežije…“, a pak se smeje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
24.1.14 16:09

@Malike já v 15ti spolikala ibalginy to balení 100ks a rozchodila jsem to bez lékařů, tak snad to bude dobrý :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová