Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Fíková Bravala jsem 60 paralen týdně po dobu 6 měsíců a žiju. Vim, že je to nebezpečný na játra
No, tak pokud sis rozložila 60 paralenů do celého týdne, tak věřím, ale játra máš asi poškozená. Kdybys to spolykala najednou, nepřežiješ.
@Anonymní píše:
@Fíková Bravala jsem 60 paralen týdně po dobu 6 měsíců a žiju. Vim, že je to nebezpečný na játra
@Anonymní píše:
Ptala jsem se mámi, říkala že jí doktor říkal že jestli si vzal všechno co u něj našli tak jeto zlé..ale prášky si někde koupil..takže volně prodejný. víc nevíme..co když selžou orgány..panebože
tělo vydrží hodně, opravdu.
předávkovala jsem se několikrát. Několikrát jsem byla v bezvědomí, jednou klinická smrt, několikrát aritmie. A díkybohu to nezanechalo žádné následky. Mám trošku horší játra ale to je detail. Občas zkraty srdečných síní ale to je taky věc která mě v životě neomezuje. (je to daleká minulost - 10 let)
Předávkovávala jsem se práškama na srdce, na spaní, na epilepsii, na vysoký krevní tlak a na ředění krve (nejhorší co může být)
pokud je pod dohledem tak by to mělo být v pořádku. Je dost možné že se mu zhorší jaterní obraz ale to se časem vrátí do normálu. Pokud je teď v pohodě, komunikuje, má vypumpovaný žaludek (to zcela určitě) tak by to mělo být dobré. Kdyby se cokoliv stalo tak jsou tam lékaři kteří to vyřeší.
@annaei píše:
Já se předákovala mockrát. Jediný rozdíl je, že tady se to moc neřeší. Jednou jsem byla kapačkách a 72 hodin jsem spala. Jednou jsem 8 hodin ležela na zemi v čekárně. Přežila jsem, naposledy jsem to zkusila včera
Twl
a kdo te nechal osm hodit lezet v cekarne? To ti nikkdo nepomohl? Jinak neblbni, nekdy se ten zivot se. e a nekdy je prece krasnej. Tak si uzivej kazdou hezkou chvilku a netrap sebe a okoli ![]()
@Anonymní píše:
a proč? ![]()
@jakuve Ne v Lucembursku to funguje tak, že člověka odveze zachranka. Ty tě vysadí v čekárně a dělej si tam co umíš. Pokud je člověku blbě, že nezvládá sedět tak to máš blbý. Snažim se to nedělat lečila jsem se s tim, ale ne vždy jsem uspěšná. Mam docela dost hnusných zažitku z nemocnice. Ty jsou pro mě odstrašující
Jinak znám člověka, co si sehnal 5 g paraleny. A vzal si jich 120 a přežil bez nějakých problému
@Malike Jenom usíná po předávkovaní to se stává. Neni to dobrý nápad se předávkovat, ale určitě se z toho dostane
Nebudu psát anonymně stejně to zapomínám nastavit..:-/
jeto jedno..
@annaei píše:
@jakuve Ne v Lucembursku to funguje tak, že člověka odveze zachranka. Ty tě vysadí v čekárně a dělej si tam co umíš. Pokud je člověku blbě, že nezvládá sedět tak to máš blbý. Snažim se to nedělat lečila jsem se s tim, ale ne vždy jsem uspěšná. Mam docela dost hnusných zažitku z nemocnice. Ty jsou pro mě odstrašující
Drz se ![]()
@annaei píše:…a jmenoval se Chuck Norris. Pětigramový Paralen bych chtěla vidět.
Jinak znám člověka, co si sehnal 5 g paraleny. A vzal si jich 120 a přežil bez nějakých problému
@Fíková Vzhledem k tomu, že jsem ho viděla na té JIPCe tak tomu věřim. Neměl důvod lhát
Zakladatelko myslím že o život bratra se nemusíš bát, proto že nejspíš už má vypumpovanej žaludek a bude už "pouze sfetovanej ".S toho se probere, hlavně aby to nezkoušel znovu. držim palce.
@annaei ty vole proč to děláš? Pokud koukám dobře, tak vlastníš syna.Co on tady bez tebe chudák malej? Co tě k tomu vede? Víš kolik lidí má život na pochvu a musí bojovat? Nebud srágora a bojuj aspoň kvůli svému synovi!