Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakuve ono to nebude tak jednoduché, je za pvé plnoletý takže to je na něm a za druhé je to hrozně daleko a máma tam je jen dnes a zítra, vyšetření u psychiatra je v pondělí, máma musí do práce a já mám 9 měsíčního syna.
@Malike píše:
@jakuve ono to nebude tak jednoduché, je za pvé plnoletý takže to je na něm a za druhé je to hrozně daleko a máma tam je jen dnes a zítra, vyšetření u psychiatra je v pondělí, máma musí do práce a já mám 9 měsíčního syna.
A proč ho nenecháte zavřít do „blázince“? Snad ještě platí, že když je někdo nebezpečný sobě, nebo okolí, tak ho můžete nechat hospitalizovat proti jeho vůli ne? Ale je fakt, že pokud nebude chtít on sám něco se sebou dělat, tak násilím to asi nemá cenu. ![]()
@Malike Pokud doktor usoudí, že je nebezpečný pro sebe nebo pro okolí tak ho tam doktor nějak držet může
Jenže to musí usoudit psychiatr, nevím no. uvidíme,…potřeboval by tam aspon na měsíc zůstat at dostane od života přes prdel, protože se chová jak zmetek co si myslí že život je sranda. psychiatr beztak usoudí co já, chtěl udělat ze sebe oběť, citové vydírání…
@Malike Chtěl na sebe upoutat pozornost to je jasný, ale psychiatrie neni napravové zařízení. Pomůže to lidem, kteří jsou připravení, aby jim to pomohlo. Pokud dělá v životě blbosti vytrestá ho to samotnýho někdy v budoucnosti dost
@annaei jestli on si něčeho váží víc než sám sebe je svoboda a počítač, oboje by tam neměl a vděl by že udělat to znovu pobude si tam dýl. musí si sáhnout na dno..to jediné chci a to co udělal, je pro něj jen litujte mě..
@Malike píše:
Jenže to musí usoudit psychiatr, nevím no. uvidíme,…potřeboval by tam aspon na měsíc zůstat at dostane od života přes prdel, protože se chová jak zmetek co si myslí že život je sranda. psychiatr beztak usoudí co já, chtěl udělat ze sebe oběť, citové vydírání…
Vidis to celkem realisticky
Je to drsny, ale pokud si nenecha pomoct psychiatrem, tak ho nechte padnout na dno. Nelitujte, nevyjadrujte obavy z opetovneho pokusu o sebevrazdu atd. Protoze jinak si na sebe s mamkou upletete bic. Nechte ho jit rovnou makat (pokud studuje, tak poslat do skoly) a at se snazi.
@tiffany píše:
A jak by ti jako měla psychiatr jinak pomoci, než že ti dá prášky? Tak nějak už mám v té tvé dg. jasno.
já taky…
@annaei píše:
@Lucynna U mě je to volání o pomoct, protože jinak jsem naprosto normální veselá osoba u který by jenom malokdo tipoval, že má psychický problém. I na psychiatrii mi doktorka několikrát řekla, že nemam žádný problém. Přitom já vim, že mam. Loni jsem byla 4 měsíce na psychiatrii a určitě mě to pomohlo vidět, že takhle dál žír nemohu a musim se snažit
A to se předávkuješ, když jsi se synem doma? To jsem ještě neslyšela, že by se někdo předávkovával furt
Jako se někdo opije, tak ty se předávkuješ? teda já valím oči, to jsem ještě neslyšela. Nemyslím to nijak zle, ale přijde mi to hrozný hazard se životem a ještě s dítětem.
@andice Furt jsem bývala předávkovaná před tim než jsem měla syna. Brala jsem paraleny nebo aspiriny po 10 a na jeden týden to vyšlo tak 50-60. Byla jsem hodně špatnym fyzickym stavu, ale táta si ničeho nevšiml ani ve škole na to nepřišli. Já už nevěděla, co je za den a skoro furt jsem spala. Malokdy jsem šla do školy. To že umřu jsem brala jako zachranu ne hrozbu.
Ted, co mam syna tak mam tendence tim problémy řešit a bohužel víckrát než bych chtěla jsem se předávkovala, ale nikdy když jsem byla se synem, Vim, že se něco může stát a on se o sebe nepostará. Pokud se předávkuji je to, když syn je v jeslích a taky dítě vyzvedne. Sanitka mě odvezla 2 krát a ani jednou přitom naštestí syn nebyl
@annaei píše:
@andice Furt jsem bývala předávkovaná před tim než jsem měla syna. Brala jsem paraleny nebo aspiriny po 10 a na jeden týden to vyšlo tak 50-60. Byla jsem hodně špatnym fyzickym stavu, ale táta si ničeho nevšiml ani ve škole na to nepřišli. Já už nevěděla, co je za den a skoro furt jsem spala. Malokdy jsem šla do školy. To že umřu jsem brala jako zachranu ne hrozbu.
Ted, co mam syna tak mam tendence tim problémy řešit a bohužel víckrát než bych chtěla jsem se předávkovala,ale nikdy když jsem byla se synem, Vim, že se něco může stát a on se o sebe nepostará. Pokud se předávkuji je to, když syn je v jeslích a taky dítě vyzvedne. Sanitka mě odvezla 2 krát a ani jednou přitom naštestí syn nebyl
ale ano, jednou jsi tady psala diskuzi že jsi vypila celou lahvičku něčeho a že máš doma syna a jsi sama a nevíš co dělat. ![]()
@annaei píše:
Ted, co mam syna tak mam tendence tim problémy řešit a bohužel víckrát než bych chtěla jsem se předávkovala, ale nikdy když jsem byla se synem, Vim, že se něco může stát a on se o sebe nepostará. Pokud se předávkuji je to, když syn je v jeslích a taky dítě vyzvedne. Sanitka mě odvezla 2 krát a ani jednou přitom naštestí syn nebyl
A ty se tím jako uvádíš do nějakýho bezstarostnýho stavu? Tak když se chce někdo jakoby otrávit, tak to udělá, že se předávkuje najednou určitým množstvím léků, ale ty to neděláš proto, že chceš umřít. Jen se chceš otupit. Chápu to dobře, já to fakt slyším poprvé a hrozně mě to překvapuje. Syn v jesličkách a ty sníš plato paralenu nebo čeho.
@annaei píše:
To je na léčení..uvedomuješ si to? prober se, slozit se muzes kdykoli a co chudak to dítě??v tu chvíli..
fakt me vytáčíš.. Ja dělala hodne kravin, ale co mam ditě jsem se niceho ani nedotkla a nedotknu, kdyz si predstavim, ze to se mnou svihne, co to dítě by tady všechno mohlo vyvest a ublizit si je mi uzko..a nez by me nekdo nasel??no radeji nemyslet