Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.14 16:10

Nebudu diskuzi číst, takže moc informací vědět nebudu. Ale z vlastní zkušenosti ti napíšu, že nejlepší lék na to, aby to udělal znova je, když se probere a bude nad sebou mít vaše rodiče, aby hned viděl, co vlastně udělal a jak jim tím ublížil. Pak nemá cenu mu to nějak vysvětlovat nebo vyčítat. Stačí, aby viděl, že tady na světě není sám a že když tohle udělá, tak vás to neskutečně bolí. A tohle všechno řekne jen výraz ve tváři rodičů. Slova jsou tady dá se říct zbytečný. Jen s ním buďte a podržte ho.
No nejhorší, co ho teď čeká, je pohovor na psychiatrii. Žádná sláva, já se tam úplně sesypala.

• Citovat
  • Upravit
14895
24.1.14 16:18

@Weru hele já upřímně píšu to co dostávám od mámi a ta mi volala hned po rozhovoru s lékařem, ta další bylo když sním mluvila ona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 16:29

@Malike On asi doktor chtěl poukázat, že stav je vážný. A mohlo by to skončit transplantací jater. Ibalgin neni zas taková zátěž na jádra. Tady už by byl asi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.1.14 16:32
@Malike píše:
@Weru hele já upřímně píšu to co dostávám od mámi a ta mi volala hned po rozhovoru s lékařem, ta další bylo když sním mluvila ona sama.

aha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 16:32

@annaei do týdne možná ano, ale on tam leží druhej den…ale asi už to vypadá víc příznivě, mají výsledky krve a má tam vysokou hodnoutu..ale játra a vše ostatní to zatím odbourává..tak snad to bude dobré..holky děkuju, víte málem jsem se mohla zbláznit a ještě jsem sama doma s miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 16:35

@Malike Mě to připomělo muj poslední velkou blbost, co jsem udělala. V uterý večer jsem si omylem dala místo 30 kapek antihistamik celou lahvičku. Odvezli mě sanitkou nic jsem nevěděla. Pak jsem se probudila na psychiatrii s kapačkou v ruce. A ptám se, doktora, který tam zrovna byl, co je za den. On mi řekl pátek ráno. Už jsem ho znala a je to hrozný blbec tak mu řikám můžu jít domu on řikal jo můžete. Oddělal mi kapačku a nechal mě jít tak jsem šla v pyžamu a v bundě a v látkových pantoflí domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 16:35

Hele já nevím, ale bohužel sama jsem četla o paracetamolu a tak bezpečné to není a zjevně u vás to moc neřeší..já doufám že bráchu šoupnou do ústavu protože si není vědom že by něco proved. možná jeto ciové vydírání, ono mám bráchu ráda, ale jeto zmetek a sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 16:37

@Malike Paralen jo, ale on si vzal ibuprofen. Paralen je hodně nebezpečný. Musí si sám uvědomit, že udělala blbost jinak to nemá cenu řešit. Pokud jsem šla na psychiatrii dobrovolně jako naposledy pomohlo mi to. Pokud jsem tam byla z donucení někoho dělala jsem vše proto jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.1.14 16:38
@annaei píše:
@Malike Mě to připomělo muj poslední velkou blbost, co jsem udělala. V uterý večer jsem si omylem dala místo 30 kapek antihistamik celou lahvičku. Odvezli mě sanitkou nic jsem nevěděla. Pak jsem se probudila na psychiatrii s kapačkou v ruce. A ptám se, doktora, který tam zrovna byl, co je za den. On mi řekl pátek ráno. Už jsem ho znala a je to hrozný blbec tak mu řikám můžu jít domu on řikal jo můžete. Oddělal mi kapačku a nechal mě jít tak jsem šla v pyžamu a v bundě a v látkových pantoflí domu.

ale ty zijes v Luxembursku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 16:42

@annaei vím že známé syn si podřízl žíly a to byl plnoletej a drželi ho tam nedobrovolně půl roku..hele upřímně byla bych ráda kdyby ho tam zavřeli taky, jetohnusný, ale bohužel to jak se chová a co dělá, jak každého tady deptá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
24.1.14 16:45
@annaei píše:
@Lucynna Kdyby to bylo tak jednoduchý. @Malike Pokud se dostane do peče psychiatrů, prootže sám chce něco změnit může mu to pomoct. Jak píšeš problém je, že na spoustě psychiatrii místo řešení problému s tebou tě zfetují. Ne všichni psychiatři jsou takový. Aspon potřebuje docházet za psychologem

Nezlob se na mě, ale zrovna od Tebe, která máš dítě a děláš to opakovaně, mi věta,,potřebuje docházet na psychologem " přijde jako výsměch. Ale samozřejmě to pravdou je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 16:48

@Weru No

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 16:53

@luffinka Tak já za psycholožkou pravidelně docházim. A ta moc dobře ví, že bych potřebovala větší pomoct než je v jejích kompetencích. Nenašla jsem ještě žádnýho psychiatra, kterýho bych přesvědčila o tom, že mam problém a potřebuji s tim něco dělat. Už jenom kvůli synovi. Tak si pomáhám dost sama a teda chodim jednou týdně k psycholožce. Moje poslední krize byla před vánoci, kdy jsem šla z brekem k sychiatrovi, že už nemužu, že si něco udělam. On mi napsal silný sedatiní prášky a řekl, že si mam pomoct sama. Já jsem mu řekl, že v mém stavu je to nebezpečný at mi to nepíše. Přišla jsem s tim domu a přítel se mnou okamžitě jel na pohotovst věděl, že si ty prášky vezmu. Tam jsem jim znova brečela, že už dál nemůžu, že potřebuji pomoct, že jsem uplně v háji. Poslali mě domu, že mam ráno zavolat. Přišla jsem domu nasraná, že mě nikdo nebere vážně vzala jsem si prášky. Ráno jsem z toho vystřízlivěla a šla za svoji obvodačkou, která mě dostala do nemocnice. A muj stav se po týdnu stabilizoval. Od té doby se nějak držim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.1.14 16:54
@annaei píše:
@Weru No

Tak tam je to jine nez v CR ;). Tady si z psychiatrie po pokusu o sebevrazdu jen tak neodejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.1.14 16:56

@Malike pokud bratr spolikal ibalgin, tak mu to jatra nezasahlo, takze transplantace asi nehrozi.
Otrava ibalginem zasahuje srdce a v nekterych pripadech i mozek. Ale to by tak nekomunikoval, atkze s eurcite neni ceho bat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová