Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5162
23.1.14 23:48

Zakladatelko nemej strach. Kamarad se predavkoval dost silnyma praskama na depresi, vlastne ze stejnyho duvodu jako tvuj bratr. Tenkrat sezral cele baleni a nasla ho doma az jeho mamka. Lezel na zemi s penou u pusy a prazdnou flaskou vodky. Po prevozu do nemocnice mu vypumpovali zaludek a 2 dny lezel na kapackach a pak jeste 3 dny na pozorovani. Uz je to 5 let a kamarad je zivej a zdravej. Kdyz mi to tenkrat jeho maminka vypravela, tak sem mela sto chuti ho sama zabit, ale byla sem rada, ze je v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
23.1.14 23:52

@annaei Je to pitomost. Když už odhlídnu od toho, že pětigramovej paralen neexistuje, tak pro 70 kilovýho člověka je smrtelná dávka 10g paracetamolu. On by ho podle tebe snědl 60× víc.
Ale to je fuk, o tom tahle diskuze není. Ještě jednou držím pěsti zakladatelce, ať je vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
23.1.14 23:56
@Fíková píše:
Jedinej opravdovej průšvih z volně prodejných léků je pedávkování paracetamolem. A co teda snědl?
Držím palce, ať je OK. :hug:

A acylpirin.. 20 tablet je jistota. Selže srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.1.14 23:56

Žáludek ano, ale má to v krvi a já nevím ještě kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.1.14 08:51

Drž se Malike! Vím, že se citíš bezmocně, ale bude v pořádku uvidiš! Tělo vydrží hodne. Hlavně doufejte, ze to bylo demonstrativni a nebude mit zavaznejsi psychickou poruchu…držím pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
24.1.14 08:59

Pred par lety se mi predavkovala segra, taky kvuli chlapovi :roll: Byla tak pul dne mimo, jako pri vedomi, ale blabolila, pak to zaclo byt lepsi. Je uplne ok.
Ji zaludek nepumpovali, jelikoz uz to pry nemelo smysl, ze uz to mela v sobe dlouho. Takze to telo muselo cele zpracovat a zpracovalo. Telo je fakt silne, jestli pred tim nejak nechlastal (myslim pravidelne), nebo nema nejak ponicene organy, mel by to zvladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
24.1.14 09:07
@CokeLady píše:
Otázkou je, za jak dlouho ho někdo našel a předal lékařům, který mu hned vypumpovali žaludek a jak dlouho léky působily. Znám lidi, co přežili desítky spolykaných neurolů, hypnogenů a podobných dryjáků na spaní.

Ale myslím, že zrovna většinou pokud o sebevraždu práškama je klasická „zachraňte mě, pomozte mi“. Koukněte jak moc mě to bolí, ale volím formu práškama, protože mám ještě šanci, že mi pomůžete.

Někdo, kdo je opravdu rozhodnutý ukončit život, tak se oběsí například. Takže snad má velkou šanci na vyřešení a psychické uzdravení.

Presne tak si to myslim taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
24.1.14 09:12
@CokeLady píše:
Přeju ať to přežije a dostane se z toho. Myslím že ano, jestli je v péči lékařů. Pak by měla asi následovat hospitalizace na psychiatrii, aby se pokusil na své trápení podívat komplexně, aby byl v režimu a péči psychologů a terapeutických skupin.

Nezastávám názor, že je blbej, že holek je na světě spoustu. Prostě každého semele jiné životní trápení - někoho opustí láska, někdo přijde o práci, někomu zemře rodič, manžel, dítě, někdo způsobí autonehodu nebo cokoliv jiného. Neposuzovala bych, co je závažnější. Pro každého je fatální něco jiného.

„Naštěstí“ člověk má právo si aspoň sáhnout na ten život, když už v tom trápení nechce žít a nemá sílu si ani nechat pomoct. Ale doufám, že brácha se s pomocí dostane z trápení jak psychicky, tak fyzicky. :kytka:
;) souhlas s každou větou.
  • Citovat
  • Upravit
14895
24.1.14 09:13

Ahojky, uplynula noc..moc jsem nenaspala, ted se to nějak hromadí..brácha dělal hrozně dlouho problémy..a nakonec tohle..já už jsem upřímně poslední dobou ho řešit nechtěla, mám dost starostí se synem, který má těžkou hypotinii a už mu táhne na 9 měsíc, přesto kromě obrácení na bříško nic neumí..a ted tohle, děsila jsem se v noci telefonátu že zavolaj že zemřel, máma se rozjela za ním do nemocnice, ale ten vůl to samozřejmě musel udělat jízdy několik hodin daleko. Té jeho bych vrazila pěknou pěstovku, protože věděla co udělal a nikomu to neřekl, kdyby alespon zalarmovala někoho, né ona má na nás číslo a nic nikomu neřekla…její ukradenej, navíc jednou jsem tu psala že je sním těhotná, nakonec se ukázalo že to nebylo jeho dítě, ale jeho kamaráda..z jedné strany chápu, měla jsem velkou lásku a rozchod taak moc bolel, ale hergot má rodinu nemohl myslet na nás? na mámu? alespon že noc ustál, každá hodina je fajn, jen se bojím aby nevypověděl nějaký orgán..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
24.1.14 09:18
@annaei píše:
Já se předákovala mockrát. Jediný rozdíl je, že tady se to moc neřeší. Jednou jsem byla kapačkách a 72 hodin jsem spala. Jednou jsem 8 hodin ležela na zemi v čekárně. Přežila jsem, naposledy jsem to zkusila včera

co blbnes prosimte??!! 8o :roll: mas krasnyho chlapecka ten potrebuje mamu!! :(

Jinak drzim palce, myslim si, ze se z toho dostane. Sousedka taky jednou spolikala prasky kvuli chlapovi a pritom mela doma 2 maly deti :roll: no prezila to, deti ji tech par dni co byla v nemocnici hlidala moje mama.JE to uz par let zpatky, nedavno to udelal jeji syn :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 09:29

On má tu sebevraždu v rodové linii..
jeho otec (bratr má jiného otce) se zabil taky, to už s mámou nežily a jeho děda..jeho otce táta, se taky zabil..máma se nechce aby skončil na psychiatrii, ale nezdílím sní ten názor. on potřebuje pod péčí lékařů poznat, že doma není špatně. a potřebuje se dostat z jeho chorobné lhavosti.ale ted aby to zvládl, pak se uvidí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 09:34

@CokeLady ona myslí jednu léčebnu tady u nás, byl tam kamarádky syn, ten si prozměnu kvůli lásce podřezal žíly(bože proč tak blbnou) a na půl roku tam skončil, byl prý pod sedativy a jak chodící mrtvola..je možnost vybrat psychiatrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
24.1.14 09:40
@annaei píše:
Psychický problémy, mm pocit, že všem ubližuji

A nechceš na sobě spíš trochu zapracovat? Vždyť máš dítě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.1.14 09:40

@CokeLady děkuju za radu, jak říkám doufám že bude v pořádku a pak se bude řešit co dál. kdybych tak věděla, kdy bude mimo ohrožení života..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.14 10:07

@Kamča.dalmatinka Mam psychické problémy s kterýma sš neumim vyrovnat. Čas od času potřebuji vypnout od všeho. Jinak se hodně snažim kvůli synovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová