Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike Nejhorší je paralen, ale zaleží, jak se to bere.
Jinak je dobře, že tvuj bratr je na tom líp. A myslim si, že duvod, proč se tváří, že se nic neděje je, aby si nepřipustil, co se stalo. Já vždycky, když je nějaký pruser přesvědčuji přítele, že jsem v pohodě a vlastně on je ten blbej, kdo si myslí, že se něco děje
@Malike píše:
Jinak pan doktor řekl že z volně prodejných léků si vzal to nejhorší co mohl…jistě se tu zas někdo oběví kdo napíše to není pravda a narovinu budu věřit slovům lékaře né uživatelů,.
A delas dobre ![]()
@Malike píše:
Jinak pan doktor řekl že z volně prodejných léků si vzal to nejhorší co mohl…jistě se tu zas někdo oběví kdo napíše to není pravda a narovinu budu věřit slovům lékaře né uživatelů,.
Jaky leky? Nakonec to nebyl brufen?
@Weru Doktor si myslí, že brufen je nejnebezpečnější lek podle mě je to blbost nenašla jsem na internetu jediný článek o tom, že by někdo umřel na předávkování brufenem přitom paralenem umírá lídí dost
@annaei píše:
@Weru Doktor si myslí, že brufen je nejnebezpečnější lek podle mě je to blbost nenašla jsem na internetu jediný článek o tom, že by někdo umřel na předávkování brufenem přitom paralenem umírá lídí dost
To mas pravdu brufem neni az tak nebezpecny. Max. zasahne srdce, anebo mozek.
A 6× prekrocenou smrtelnou davku neprezije ani slon
.
Paralen je nebezpecny, ale pribuzna mi psala, ze vetsinou si nevezmou umernou davku, ktera by je zabila.
@Weru U paralenu od 150mg/kg je riziko selhaní jater
od 250 mg/kg je velké riziko selhaní jater
od 500 mg /kg je to smrtelné
@annaei píše:
@Weru U paralenu od 150mg/kg je riziko selhaní jater
od 250 mg/kg je velké riziko selhaní jater
od 500 mg /kg je to smrtelné
Prave a vetsina si takovou davku nevezme, pokud si neprostuduje internet.
Tak prosím zavolejte do jihlavské nemocnice a řekněte že doktor lže..jestli vás to tak zajímá tak vám seženu i jméno lékaře. a at vrátí licenci, pač na internetu píšou…
Jinak…
Jestliže jste užil(a) více přípravku Brufen 400, než jste měl(a)
Příznakem předávkování jsou nevolnost, zvracení, závrať, bolesti břicha, letargie, sucho v ústech, křeče a zřídka ztráta vědomí nebo útlum dýchacího systému. V případě vážného předávkování může dojít k selhání ledvin a poškození jater.
přidejte alkohol s několika balení…
@Malike možná budu zlá ale už to moc prožíváš.. je nás dost co někdy udělal pitomost
jestli je Brácha v pořádku tak i bude co by ne…
napiš až se bude něco vážného dít, teď už je vše v pořádku ne? Psychlog ho vyšetří určitě bez toho by ho myslím ani nepustili domů z nemocnice co já pamatuju - možná už je to jinak ![]()
Tak se nestresuj, brácha bude v pořádku ![]()
@magicalee aha tak příště to budu prožívat až umře..tak pardon že jsem se chtěla svěřit..
@Malike Hlavní je, že tvuj bratr je v pořádku, ale dovoluji si říct, že o práškách kor paralenech toho vim, víc než doktoři.
@Malike klid, nebuď zlá… jo? jen ti říkám ať se trošku uklidníš
nic mu snad není ne??