Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
26.1.14 23:01

@annaei nezlob se na mne…ale. tvoje znalosti jsou fakt vyborne, tak by bylo fajn, aby jsi se tim ridila hlavne ty sama a pote tady davala tabulkove hodnoty zakladatelce. Bylo a je mi te lito, ale to, ze ty se dobrovolne a zamerne dostavas mezi predavkovane lidi do nemocnice a nekdy ani ne ti prece nedava pravo snizovat vaznost situace a strach zakladatelky, nebo jooo? 8o Rekla jsi ji svuj nazor, predala kus svych znalosti…a pomuze ji to? Ne, tady se jedna o jejiho brachu v CR a ne o tebe v Lucembursku. Sorry, ze to pisu takhle, skoro polovina diskuze je o tobe :zed:
@Malike at je tobe a mamce lip a.at.se.vam brzy vrati zivot do normalu :kytka: Brachu pak propleskni, at uz takove hovadiny nedela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 23:04

@Michelangelo jsi moc hodná, jenže on si neuvědomuje vážnost situace..nikoho poslouchat nechce..je to puberták který si myslí že život je sranda. podle mě se zabít nechtěl, udělal to jen aby nás ranil, jenže netušil že léky proti bolesti + alkohol ho zabít mohl vážně. jsme z něho už s nervama v háji. máme ho rádi a bojíme se co to zas udělá za kokotinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.1.14 23:06
@Malike píše:
@magicalee aha tak příště to budu prožívat až umře..tak pardon že jsem se chtěla svěřit..

Mě přijde, že u tebe je problém všechno. Kdybys tolik energie co dáváš do svých diskusí na e miminu věnovala nějaké výdělečné činnosti, byla už bys v balíku. Jsi chodící problém a vše co se kolem tebe děje je problém. Bratra je mi samozřejmě líto. Už toho tam u vás doma na něj musí být taky moc. Ať se kluk brzy uzdraví a ty jdi něco dělat něco někomu prospěšného.

• Citovat
  • Upravit
3175
26.1.14 23:08
@Kobliha51 píše:
Mě přijde, že u tebe je problém všechno. Kdybys tolik energie co dáváš do svých diskusí na e miminu věnovala nějaké výdělečné činnosti, byla už bys v balíku. Jsi chodící problém a vše co se kolem tebe děje je problém. Bratra je mi samozřejmě líto. Už toho tam u vás doma na něj musí být taky moc. Ať se kluk brzy uzdraví a ty jdi něco dělat něco někomu prospěšného.

8o tady mi asi neco uniklo 8o Muzes priblizit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 23:10

Co jsem pochopila weru mě má za lhářku, pakli má stím někdo problém jeho věc, tohle je podle mě dost drsné téma nato abych lhala..jenže protože někdo si o ibalginu a brufenu myslí své tak officiálně dělá ze mě lhářku. nevím kolik toho snědl, do ted to neví ani lékaři..měl štěstí..co ze mě opadl strach, cítím vztek..na něj zato že je sobec, ale i tady mě dopalují věci že bych musela nahrát nejlíp videonahrávku aby mi tady věřily že se nejedná o žert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
26.1.14 23:11

@Michelangelo On to nezpusobil rodině, ale sobě. A nevim z čeho by se měl poučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.1.14 23:12

@Kobliha51 nevnuju tolik kolik ty do diskuzí, takže o tomhle bych raději mlčela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
@annaei píše:
@Malike Hlavní je, že tvuj bratr je v pořádku, ale dovoluji si říct, že o práškách kor paralenech toho vim, víc než doktoři.

No to je parada… opravdu neni, neni nic obdivuhodneho ani zajimaveho na tom, ze se ladujes paralenama. Zejmena kdyz mas v peci 2lete dite. Misto nemistneho chlubeni na internetu se ze sve zavislosti lec.
@Malike
Nerozciluj se, hlavne ze to ten pakun preckal, tuhle diskusi dal necti, to uz nema cenu. Nezbyva nez doufat, ze bratr ma dost sebereflexe aby psychiatra dale navstevoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
@Malike píše:
@Michelangelo jsi moc hodná, jenže on si neuvědomuje vážnost situace..nikoho poslouchat nechce..je to puberták který si myslí že život je sranda. podle mě se zabít nechtěl, udělal to jen aby nás ranil, jenže netušil že léky proti bolesti + alkohol ho zabít mohl vážně. jsme z něho už s nervama v háji. máme ho rádi a bojíme se co to zas udělá za kokotinu..

@Malike, kolik je mu roků? A proč by chtěl ranit vás? 8o :think: Zhroutil se mu svět, z nešťastné lásky to udělá drtivá většina dětí :,(, mají zatmnění, pro bolest nevidí nic a nikoho, sebevrah je zoufalý a není schopen myslet na rodiče, pokud to není sebevražda na truc. Proč si myslíte, že vám chtěl ublížit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.1.14 23:14
@jakuve píše:
8o tady mi asi neco uniklo 8o Muzes priblizit?

Tohle už je její třetí diskuse o bratrovi. Ten kluk to tam nemá lehké. Malike pitvá každý jeho prd (s prominutím). Ťeď počítá Brufeny… celá rodina potřebuje nějakého mediátora, prostě odbornou pomoc. A Malike jen píše a píše a píše o tom, co má za šmejda bratra a ten kluk i tímhle činem prosí o pomoc.

• Citovat
  • Upravit
14895
26.1.14 23:15

Nevím, tvrdí že nejen zní..ale i škola..nikdo nic neví, jemu 19 a chápu že to bolí, ale kdyby umřel ublížil by hlavně rodině. mamka za ním jela, přes půl republiky a byla sama na tom zle..on se nakonec zajímá jen o svoje bebí a modřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
26.1.14 23:15

@jakuve Ještě jednou se omlouvám, ale přijde mi, že to tak vážný nakonec nebylo. A že to i doktoři zbytečně hrotí a tim děsí rodinný příslušníky. Samozřejmě doufám už jenom kvůli zakladatelce, aby to její brácha nikdy neudělal. A že její brácha to využije jako možnost dostat pomoct. Tolik lidí se předávkuje dennodenně a většinou to přežijou a je to jenom volání o pomoc.
To jako se modlim, že já už to nikdy neudělám. Fakt mě nebaví být v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.1.14 23:16
@Malike píše:
@Kobliha51 nevnuju tolik kolik ty do diskuzí, takže o tomhle bych raději mlčela..

Já si to můžu dovolit, mám na starosti jen sebe. Ty máš malé dítě a rodinu na hadry. Nech už toho bráchu dýchat.

• Citovat
  • Upravit
12921
26.1.14 23:17

@BellinkaX Tak já se lečim jenom to neni tak jednuduchý. A podle mě nejlepší zpusob jak se z něčeho vylečit, je vědět, co mi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
26.1.14 23:18
@Kobliha51 píše:
Tohle už je její třetí diskuse o bratrovi. Ten kluk to tam nemá lehké. Malike pitvá každý jeho prd (s prominutím). Ťeď počítá Brufeny… celá rodina potřebuje nějakého mediátora, prostě odbornou pomoc. A Malike jen píše a píše a píše o tom, co má za šmejda bratra a ten kluk i tímhle činem prosí o pomoc.

Tak ja vim jen o jedne diskuzi pred tim, ale to je jedno. Ja mam z tehle diskuze pocit, ze jde od zacatku o slovickareni a o dokazovani jedne uzivatelky jaka je vlastne. frajerka, ze vi kolik jeni telo snese paralenu :roll:
A.to podstatne uz se neresi.

Zakladatelko, usetri si nervy a nech diskuzi smazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová