Bratr se předávkoval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
27.1.14 00:23
@Michelangelo píše:
Malike, našla jsem teď tuhle diskuzi a přečetla si první dvě stránky, trochu mi to objasnilo vztahy ve vaší rodině. Zkusím z těch pár příspěvků vytáhnout, co tam vidím za možný problém :think:… Na maminku si bráška nedovolí, má z ní respekt, ty jsi maminku zastupovala, když byla hodně v práci. Všechno leželo na mamince, byla zřejmě často vystresovaná a unavená, ty jsi okoukala její styl jednání s bráškou, chyběl mu doma mužský vzor a teď se v tom plácáte všichni, páč je to chlap, kterému dost možná ženy dusily ego a on už by chtěl být svůj. To mi vyplývá z toho, že ve svém věku má v hlavě myšlenky na dítě :think: Pro brášku by bylo fajn, kdyby se dostal k psychologovi - k chlapovi a mohl s ním probrat věci, které my ženy máme jinak :think:

Ještě možná to, že bratr žil s matkou nějakou dobu sám. Pak tam přišla zpět Malike s dítětem (to se po nevydařeném vztahu stává). Všechno se doma změnilo, bratr viděl, že Malike s dítětem má najednou v rodině extra postavení. Proto možná chtěl také dítě a chtěl být taky středem pozornosti. Možná i to je důvod těch střetů.

• Citovat
  • Upravit
14895
27.1.14 00:23

@Michelangelo v tom máš pravdu, táta chyběl a já ho měla jako dítě sama na starosti..přišla jsem díky tomu o dětsví a mám v tendenci ho víc hlídat a nedlabat na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
27.1.14 00:28

@Kobliha51 nikdy jsem neměla extra postavení a problém dělal mnohem dřív. než jsem tam byla..a jaký. opět tvoje domněnky. Dítě chtěl, určitě né kvůli mému synovi..dřív než jsem měla dítě si nabrnkl ženu s dítětem a chtěl ho vychovávat. Holčina mu dala kopky, pač kluk si nevidělával a ona potřebovala zaměstanného otce..já privilegium tady nemám, naopak aby nežárlil, jsem převzala péči o domácnost, což z toho on byl vyproštěn a tak měl víc času na sebe..k vánocům dostal dražší dárky a víc početně aby nemohl na malého žárlit. I tohle jsme vzali v potaz..díky za úvahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.1.14 00:30
@Malike píše:
Ne já píšu co cítím já, psala jsem tu né radu a prostě to co se stalo..byla jsem zoufalá a smutná a holky co mi psalo že to zvládne to moc pomáhalo…nemohla jsem u sebe nikoho mít a jen jsem čekala na mobil. nevěděla jsem co mi totiž máma oznámí, že žije nebo že zemřel a to nikdy nikomu nepřeju. kdybych ho nenáviděla, nepíšu to..
ty žiješ sama za sebe a jen sama pro sebe zjevně, já ne..bojuju za zdraví mého syna, zato aby se měl dobře, za mojí maminku která je na tom zdravotně špatně a půl roku já s malím miminem sní lítala po nemocnicích, za bráchu aby dokončil školu, pač mu zbívá rok a dělá vše proto aby jí nedokončil. Kdybych řešila jen sebe a syna, tak se mám taky líp, ale jeto moje rodina a chci pro ní nejlepší.
Bydlím v maloměstě kde mám přátelé, problém je že se tu známe všicí a tak když nastanou chvíle, kdy je mi zle a týká se to rodiny, raději to napíšu cizím, než aby každý drbal rodinu, pač tohle by jim ublížilo..né to že svoje pocity napíšu někam anonymně a tím se mi trochu uleví. dobrý nedokážeš to pochopit, tak tě jen žádám aby jsi už v mém tématu nepsala, nebot tu budou mezi náma jen spory..děkuji

Dobrou noc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7211
27.1.14 00:33
@annaei píše:
@Aletheia Přítelovi se omlouvám skoro denně. Přítel je ted nezaměstnaný velkou roli v tom hrál muj lonský psychický stav. Je mi to hrozně líto a strašně se za to stydim. S Přítelem máme ted vyborný vztah vidí, že se snažim. Doma normálně funguji denně vařim, uklizím, peru. Chodim každý den do půl páté do školy.
Ted když je přítel doma vyzvedává dítě z jeslí přítel, tak že mámu naštestí nepotřebujem. A zvládáme to samy.
I když jsem byla v nemocnici snažila jsem se chodit domu, aby syn nemusel do nemocnice a já trochu pomohla doma.
V čechách jsem byla v septimě vyhozena ze školy kvůli krávě učitelce. Tak jsem nastoupila tady to posledního dvouletýho ročníku. Je to do docela prestižní školy, tak že to neni sranda. Udělili mi vyjímku, že můžu chybět kolik chci. Překvapivě loni mi to vyšlo a prošla jsem bez problému. Stejně tam musim chodit jinak bych to nezvládala. A je toho fakt hodně kor ted kolem první části maturity.

Píšeš že každý den chodíš do školy, uklízíš apod. a kdy se věnuješ dítěti? Proč chodí vlastně malý do jeslí když je přítel doma :nevim: to odvede dítě do jeslí a pak je sám doma?

říkáš jak funguješ, ale skoro každý měsíc se něco pokazí a ty se předávkuješ nebo rovnou skončíš v nemocnici. Takže normálně nefunguješ a musíš si uvědomit že do budoucna to takhle nepůjde. Nebudeš si moct dovolit jen tak se předávkovat a jít do nemocnice protože by tě vyhodily z práce. A já vás teda obdivuju z čeho žijete když ty studuješ a přítel je bez práce?

Hele je jedno kvůli komu, ze školy můžou vyhodit jenom ze závažného důvodu který je napsaný na papíře a není to rozhodnutí jednoho kantora, ale to je celkem vedlejší. Nicméně nechápu proč sis při své situaci vybrala tak dobrou školu když to nezvládáš (né, to že jsi velmi často v nemocnici a věčně pod práškama neberu jako zvládání ať byl předchozí stav jakýkoliv).

Prostě musíš dospět a uvědomit si že jde o tvé blízké. Hlavně o to nebohé dítě. Protože už dva roky jeho života jsi hodně chybovala, a je jen na tobě aby jsi nechybovala víc. Takže se dej dohromady, když máš špatný stav tak se jdi projít na vzduch, zaběhat.. musíš to něčím nahradit, samo a bez práce se to nenahradí.

A začni být pořádnou matkou pro svého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.1.14 00:40

@Kobliha51, často dochází ke špatnému pochopení psaného projevu, navíc jsem otevřela tuhle jednu diskuzi o bráškovi a upřímně mě překvapilo, jak Malike píše o rodině, jak vidí rodinu a její smysl :kytka: Malike jsem potkala v jiné diskuzi, kde se do mne docela navážela, měla jsem jí dost a přestala jsem na ni cíleně reagovat, takže to fakt není o tom, že se jí chci zastávat, páč ve mně vzbudila sympatie. Neznám ji a lezla mi na nervy v jedné diskuzi :mrgreen: Teď jsem překvapená, že za tou tvrdou bytostí (tak na mě působila), se skrývá člověk s takovým poutem k rodině a vůbec v Malike nevidím to, co ty :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.1.14 00:46
@Malike píše:
@Michelangelo v tom máš pravdu, táta chyběl a já ho měla jako dítě sama na starosti..přišla jsem díky tomu o dětsví a mám v tendenci ho víc hlídat a nedlabat na něj.

Ano, to mi z toho vyplynulo. Bráška tě vnímá jako protivnou ségru, která ho dirigovala :mrgreen:, tak by bylo fajn změnit k němu postoj. Evidentně ho dusí. Buď mu sestrou a kamarádkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
27.1.14 00:46

@Michelangelo jo hádali jsme se zkrz ne pouto jiné rodiny, no já si svoje chráním velice zuřivě a vášnivě…já nejsem proti tobě, ani jsem se nenavážela, jen víš nezastávám kosmické a karmické věci.-)ale respektuji že ty ano..i když podle mě jeto stejná hovadina :D jako ten dokument na zoomu o mimozemštanech co se nám fut míchají do života.-D
tvrdá jsem, život mě naučil:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.1.14 00:47
@Michelangelo píše:
@Kobliha51, často dochází ke špatnému pochopení psaného projevu, navíc jsem otevřela tuhle jednu diskuzi o bráškovi a upřímně mě překvapilo, jak Malike píše o rodině, jak vidí rodinu a její smysl :kytka: Malike jsem potkala v jiné diskuzi, kde se do mne docela navážela, měla jsem jí dost a přestala jsem na ni cíleně reagovat, takže to fakt není o tom, že se jí chci zastávat, páč ve mně vzbudila sympatie. Neznám ji a lezla mi na nervy v jedné diskuzi :mrgreen: Teď jsem překvapená, že za tou tvrdou bytostí (tak na mě působila), se skrývá člověk s takovým poutem k rodině a vůbec v Malike nevidím to, co ty :think: :mrgreen:

Každopádně je zvláštní, ale to každý druhý včetně mě. Proto jsem jí doporučovala toho psychologa, protože tam je něco divného. Ta rodina to potřebuje celá a to fakt nemyslím zle. Ale uvidíme, jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
54030
27.1.14 00:51
@Kobliha51 píše:
Každopádně je zvláštní, ale to každý druhý včetně mě. Proto jsem jí doporučovala toho psychologa, protože tam je něco divného. Ta rodina to potřebuje celá a to fakt nemyslím zle. Ale uvidíme, jak to dopadne.

Jj, všimla jsem si toho tady v té diskuzi, že vás podobně reagovalo víc. S tím psychologem si to myslím taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
27.1.14 00:53

@Michelangelo ale já jsem i sestra a kamarádka, já sním čučela na horory, chodím do kina, kupuju mi hry co by mamku nikdy nenapadlo…jsem ségra a i kamarádka, bohužel když dělá průšvihy tak jsem hold najednou jako jeho matka a chápu že ho to štve, ale pochopte mě..já i kdybych nechtěla jsem dotoho vždy vtažená at bydlím snima nebo ne..pokaždé slyším z obou stran něco..což je pochopitelné a kolikrát dělám smírčí soud nebo to se ještě vyostří. Jako tuhle..když začal propadat, tak jsem opět musela se do toho zapojit já a učit se sním..přesto se snažím mu být i sestrou a hrajem spolu hry..povídáme si i o ničem jiném. někdy mám pocit že když se víc zastanu mamky, v jeho očím jsem špatná a opak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.1.14 01:13
@Malike píše:
@Michelangelo jo hádali jsme se zkrz ne pouto jiné rodiny, no já si svoje chráním velice zuřivě a vášnivě…já nejsem proti tobě, ani jsem se nenavážela, jen víš nezastávám kosmické a karmické věci.-)ale respektuji že ty ano..i když podle mě jeto stejná hovadina :D jako ten dokument na zoomu o mimozemštanech co se nám fut míchají do života.-D
tvrdá jsem, život mě naučil:-(

Kosmické věci a mimozemšťani jdou taky mimo mne, ale to je z toho důvodu, že jsem se tím nezabývala. Astrologii, numerologii, karmě a minulým životům se věnuji už 6 let. Za tohle probuzení jsem zaplatila tu nejvyšší cenu :,( :srdce: a je mi vážně jedno, co si myslí ostatní. Každý má svoji cestu…Jinak k těm mimozemšťanům :mrgreen:,četla jsem před mnoha lety - fakt dááávno, tuším, že to byl časopis 100+1 :think: příběh, jak jedna američanka odmítala a tvrdě prosazovala názor, že mimozemšťané neexistují. A oni ji unesli 8o :mrgreen: a psala, jak vypadají a co s ní dělali :mrgreen:, jsem jenom malinký mraveneček v tom obrovském vesmíru a to, že něčemu nevěřím, vůbec není podstatné, že někde ty zelený obludky žijí :mrgreen: a mám z nich pro jistotu respekt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.1.14 01:23
@Malike píše:
@Michelangelo ale já jsem i sestra a kamarádka, já sním čučela na horory, chodím do kina, kupuju mi hry co by mamku nikdy nenapadlo…jsem ségra a i kamarádka, bohužel když dělá průšvihy tak jsem hold najednou jako jeho matka a chápu že ho to štve, ale pochopte mě..já i kdybych nechtěla jsem dotoho vždy vtažená at bydlím snima nebo ne..pokaždé slyším z obou stran něco..což je pochopitelné a kolikrát dělám smírčí soud nebo to se ještě vyostří. Jako tuhle..když začal propadat, tak jsem opět musela se do toho zapojit já a učit se sním..přesto se snažím mu být i sestrou a hrajem spolu hry..povídáme si i o ničem jiném. někdy mám pocit že když se víc zastanu mamky, v jeho očím jsem špatná a opak..

Malike, mně to vysvětlovat nemusíš, o mne tady vůbec nejde. Spolu si to musíte vyjasnit a promluvit si o tom :hug: Pro maminku nebylo jednoduché vás uživit a na všechno vydělat, pro tebe nebylo jednoduché prožít bezstarostné dětství a bráškovi chyběl parťák na fotbal. Jsem přesvědčená, že to zvládnete a bráška si uvědomí, jakou chybu udělal. Sebevraždou by si fakt vůbec nic neusnadnil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.14 12:15

@Michelangelo Jezdim do čech pravidelně, ale školu dělám v Luxu, kde ted žiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.1.14 12:26

@Aletheia O syn se starám, když jsem doma. Školu mam kousek od domu, tak že přes oběd jezdim něco dělat domu. Přítel si aktivně hledá práci a ted žijrm z podpory neni to jednoduchý, ale dá se to. Kluk chodí do jeslí, protože to tam má rád a nechceme mu brát prostředí, který se mu líbí.
Jinak se školou nemam na výběr po tom, co mě vyhodili ze školy v čr studovat nehodlám. Tak to musim zvládat tady už je to jenom června. Zase pk mam víc možností vysoký. A ta škola je zaber, ale baví mě to.
Jinak si myslim, že se snažim být nepředávkovaná, jak nejlíp umim. A postupně se věci rovnají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová