Předčasná ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.13 17:12

zakladatelka

Anonym: tak si to vymenime :D delam si srandu..

jo a holky, co to mate stejne - napadl mi aspon jeden duvod, v cem je to lepsi - nemusime mit strach, ze nas budou podvadet :D :D

jenees: no ja prave se o to snazit chci, ale takhle to dlouho nejde, jsem z toho vseho uz tak totalne vycerpana..slo by to snad kompenzovat nejakym vetsim mazlenim a tak, abych nemusela mit furt pocity menecennosti nebo jak to nazvat, ale to pritel neni ochoten, tomu staci me jednou za den obejmout a kdyz chci vic, rekne, ze proste takovej neni a ze jsem to mohla vedet uz od zacatku..a jak mam pak bojovat sama?? :(

• Citovat
  • Upravit
437
1.6.13 17:15
@Anonymní píše:

jo a holky, co to mate stejne - napadl mi aspon jeden duvod, v cem je to lepsi - nemusime mit strach, ze nas budou podvadet :D :D

jenees: no ja prave se o to snazit chci, ale takhle to dlouho nejde, jsem z toho vseho uz tak totalne vycerpana..slo by to snad kompenzovat nejakym vetsim mazlenim a tak, abych nemusela mit furt pocity menecennosti nebo jak to nazvat, ale to pritel neni ochoten, tomu staci me jednou za den obejmout a kdyz chci vic, rekne, ze proste takovej neni a ze jsem to mohla vedet uz od zacatku..a jak mam pak bojovat sama?? :(

Hm :( Pravděpodobně netuší, jak se cítíš a jak je to pro tebe vážná situace. Mohla by pomoci také manželská poradna, aby prozřel a uvědomil si, že tě třeba taky může ztratit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 17:20
@Anonymní píše:

jenees: no ja prave se o to snazit chci, ale takhle to dlouho nejde, jsem z toho vseho uz tak totalne vycerpana..slo by to snad kompenzovat nejakym vetsim mazlenim a tak, abych nemusela mit furt pocity menecennosti nebo jak to nazvat, ale to pritel neni ochoten, tomu staci me jednou za den obejmout a kdyz chci vic, rekne, ze proste takovej neni a ze jsem to mohla vedet uz od zacatku..a jak mam pak bojovat sama?? :(

Jakože milenka by je s takovouhle funkčností poslala do háje? :mrgreen: Vidíš, to mi nenapadlo, ale vzhledem k tomu, že já hodlám sex hledat jinde, tak by mito tak nějak bylo jedno. Takže to jako výhodu nevidím, ale nechci vám zase brát iluze. Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:21

zakladatelka

Ale on vi jak je to pro me vazna situace nebo alespon jsem mu to nekolikrat rikala, ale pokazdy se z toho stala hadka, ze proste po nem chci vic, nez mi dokaze dat, a zase - chyba na moji strane pry. tak co mam pak delat? kdyz se chtel usmirit tak tvrdil jak to chape a ze s tim neco udela, abych si pry prisla s nim vyjimecna i tak, ale nestalo se vubec nic. obcas mi udela k snidani caj kdyz si dela kafe, ale to mi zrovna dvakrat vyjimecny neprijde, vam jo??spis normalni, kdyz spolu dva lidi zijou. Svadi porad vsechno na me, ze proste ja toho chci moc a ze on uz vic energie nema. Ja si mylsim, ze kdyby chtel, tak by to pro nej zas tolik vysilujici nebylo, obcas (ne casto, ale ASPON NEKDY) obcas udelat neco, abych videla, ze me ma rad, kdyz uuz to nemuzu videt v tom sexu, ale na to mi zas rekl, ze tu neni od toho, aby mi daval nejaky DUKAZY. tak proste ja prece nemuzu mit vztah sama se sebou ne..ujistovat sama sebe ze me ma rad atd..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:23

zakladatelka

Lucie - no presne tak jsem to myslela, a i ze oni by si prisli trosku trapne - aspon ja na tom svym vidim, ze je mu to trapny, ze nic nevydrzi, tak myslim, ze by se s tim nechtel ‚chlubit‘ i pred dalsima :)

no a to ja ale nemuzu, hledat si milence :( na to ja nejsem, to bych s nim uz nedokazala byt dal.. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:31

Nemyslím si, že toho chceš moc. Chceš úplně normální věci. @janees píše dobře, že na vztahu je třeba pracovat, ale na to musí být dva, že… Bohužel chlapi jsou ješitové a mnohdy si nejsou schopni přiznat tu pravou příčinu problému.
Ty v podstatě cítíš to, co jsem psala- tu absenci objetí, projevů lásky, chybí ti to jiskření, to souznění, co je pro vztah krom peněz a vzájemné pomoci tak moc důležité a co dělá cit citem. Jak tu bylo psáno, s příchodem dítěte se mnohdy plno věcí bohužel ještě víc prohloubí. Ale není to pravidlem, vždy záleží na tom, jak se k tomu oba partneři postaví.
Bohužel z přístupu tvého partnera mi vyplívá, že on tohle prostě nechce řešit. Mu to vyhovuje, nemá potřebu víc investovat čas a fyzično do něčeho tak samozřejmého, jako je vztah dvou lidí…
Bohužel za mě si myslím, že je to jen otázka času a příležitosti, kdy ti dojde, že tudy cesta nevede. Jak to vyřešíš, bude jen a jen na tobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:31

Ježiš holky, koukám, že už bychomsi mohly založit klub :zed: :zed: Tady třeba anonymní10.
Já mám takového chlapa doma už 20 let, jsme spolu od školy coby děti, jsme si jedinými partnery, tenkrát mi to nepřišlo, až jak jsem stárla, jenže on je perfktní partner, manel, otec, úspěšný pohledný muž, podniká, zabezpečuje rodinu, věnuje se námna tisícprocent, nejlepí táta a manžel na světě. Ten sex :zed: :zed: :zed: On mánaneštěstí ještě velmi malé přirození, nějakých 11cm, po porodu jsem ho třeba vůbec necítila v sobě :zed: sex máme často, klidně čX do týdne. vydrží do minuty, maximálně, klidně 30vteřin, katastrofa, on jetedy velmi ohleduplný, vždy dbá na mě, snaží se, dokud nemá alespoň dva orgasmy, tak prostě sám nezasune, ale čím jsem starší, tím víc bychsnad i vraždila za pořádnou soulož :zed: :zed: :zed: rada není, změna je nemožná :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:33
@Anonymní píše:
Lucie - no presne tak jsem to myslela, a i ze oni by si prisli trosku trapne - aspon ja na tom svym vidim, ze je mu to trapny, ze nic nevydrzi, tak myslim, ze by se s tim nechtel ‚chlubit‘ i pred dalsima :)no a to ja ale nemuzu, hledat si milence :( na to ja nejsem, to bych s nim uz nedokazala byt dal.. :(

Chápu, každý je z jinýho těsta a řeší to jinak. Tak co ho opravdu dokopat k tomu sexuologovi? Přiznávám, že zas radím něco, co já sama bych neudělala. Vím, jak jsem na tom byla po porodu, to jsem dobrého půl roku byla opravdu frigidní, při pomyšlení na sex se mi dělalo opravdu fyzicky špatně. Kdyby mne někdo nutil k sexuologovi, že to není normální, tak s ním pěkně vyběhnu. Tak co když se ten chlap cítí stejně? Ale ten tvůj naznačoval, že by tam i šel, tak třeba stačí trochu mu to připomenout. :nevim:
 Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:35

Opravdu by mne zajímalo, zda někomu už ten sexuolog takhle pomohl.
 Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 17:53

zakladatelka

Lucie - pripominala jsem nekolikrat, a rozhodne se nic nezhorsilo, situace stagnuje. Jediny co rekne, ze si za to muzu sama protoze pry podruhy uz by vydrzel dyl ale ja nejsem ochotna mu ho postavit znova.to mi vzdycky tak nastve. Tak za prvy snad by mel prijit on sam, ze bysme to mohli zkusit ne, protoze kdyz to nahodou jsem nekdy zkusila podruhy, treba za deset minut, tak to bud bylo moc brzy nebo moc pozde a blablabla, takze proste ja uz nemam chut nic zkouset, abych dycky dostala kosem a jeste se u toho musela citit jako ze ho do neceho nutim, kdyz on ma problem :( A navic to takhle nefungovalo, mozna kdyby sme to zkouseli takhle vickrat, castejs tak treba, ale to bych si to predstavovala, ze bysme spolu proste spali, on by se udelal rychle, jako dycky, ale neudelal by me, abych zustala nadrzena proste porad a pak by se mnou treba zustal v posteli, povidali sme si nebo neco, nebo proste jen vedle sebe treba na neco koukali (coz je ted s mimcem tezky, ale ne nemozny, davame si do kuchyne na zem takovou samonafukovaci podlozku a notas, mame jen loznici a kuchyn a jeho pracovnu o patro vys) a az by proste ON CITIL, ze uz by to slo tak by dal signal, ne ze ja bych to zkousela donekonecna a tisickrat se nechala odpalkovat, ze jeste je blbej cas a ted se mu nechce. To proste nejde snaset tohle, mam z ty predstavy na nej sama od sebe sahnout kdyz se na sexu v podstate nedomluvime, mam z toho uplne osypky. poslouchat porat dokola, ze jsem na nej blbe sahla atd..to proste nejde furt vydrzet, jak se mam pak cejtit. a kdyz mu to reknu tak odpovi, ze tu neni od toho abych ja se dobre cejtila :'( a kdyz se k tomu vratim, tak on ale nevydrzi se mnou po tom lezet, dobre, tak at nelezi, ale on ANI NEPRIJDE ZA TU pulhodinu sam od sebe..ceka snad ze na to bud zapomenu nebo ze ho budu premlouvat ZASE JA..to je des..ted pred tim zakrokem, posledni den pred sestinedelim jel pro neco nakoupit, taxem v kuchyni rozlozila tu podlozku, polstarky, zapalila svicky a pleskla na stul narychlo udelanou mozarellu s rajcatkama atd. jako ze trochu romantika. sice nez odjel, jsme byli domluveny, ze pujde nahoru si k pocitaci trochu odpocnout, ale myslela jsem, ze tohle by ho mohlo treba udrzet se mnou dole (nemela jsem z toho zakroku ani dobrej pocit, tak bych byla rada s nekym, ne jen s ctyrmesicnim mimcem nebo sama, myslela sem ze si treba popovidame nebo tak). tak on prisel a jako prekvapenej, ze teda dneska uz nam to vyjde prohlasil (den predim jsme spolu chteli spat, ale byl tak nevrlej ze mi presla chut - prohlasila jsem v kuchyni jestli si nechce sundat tricko a on prej ze jako jeste nejde spat tak si ho fakt nebude sundavat, jestli jsem se nezblaznila, a ja mu pritom hctela udelat masaz, tak to se teda nechal premluvit ale po masazi zas neco prohlasil na co uz jsem nemela nervy - a v pulce jsem se na to vykaslala, tak jsem to chtela i timhle vykompenzovat..)udelala sem mu tu masaz ze dne predtim a pak jsme se spolu vyspali, docela hezky i kdyz petiminutovy, ale myslela jsem, ze to teda zkusime jeste podruhy, kdyz furt tvrdi jak to pomuze a bylo to naposled pred sestinedelim, ale to jsem se mylila. ne ze nezustal, sel si nahoru pekne k pocitaci stejne, proc by ne ze jo kdyz on uz byl uspokojenej (sice mi to taky udelal rukou, ale to mi jen jeste vic rozdrazdilo :/ ) a to bylo tak v deset a rikal, ze do pulnoci se vrati a treba bysme to jeste mohli zkusit znova..tak jsem se tesila, cekala na nej do pul jedny a pak sla radsi spat!! pry prisel chvili po pul a divil se ze uz se mnou nic nebylo - jeste to skoro svedl na me!!ach jo..ja fakt nevim, myslite, ze spoustu nasich hadek muze bejt z toho?? :zed:

• Citovat
  • Upravit
1289
1.6.13 18:19

zkuste kouknout tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
3.6.13 11:19

to Zakladatelka

Hezký románovitý příspěvek.. Podle mě by ses měla přestat soustředit tzv na „druhé číslo“ nebo na to,,kdy to „půjde znovu“. Všechnu snahu bych soustředil na to, aby ti udělal maximálně dobře před jeho první ejakulací. Protože po ejakulaci část mužů úplně a naprosto ztrácí vzrušení a chuť na sex. Ti chytřejší muži už mají zmáknuté dostatečné uspokojení právě před jejich ejakulací!

• Citovat
  • Upravit
1289
3.6.13 13:05

No to je sice hezke, ale mne treba by nechybel orgasmus nebo tak, ze by se o me ‚nestaral‘ pred. mne by take chybel ten sex, jako proste ten progres.

Příspěvek upraven 03.06.13 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
3.6.13 13:52

přírodní nastavení mužů..

@mattez píše:
no to je sice hezke, ale mne nechybi orgasmus nebo tak, ze by se o me ‚nestaral‘ pred. mne chybi ten sex, jako proste ten progres.. :zed:

Tak tohle je opravdu těžko řešitelné. Pokud ti nestačí, že tě umí dokonale uspokojit před jeho ejakulací, vždyť už to je plus, které mnozí nemají, nebo se jim to nepovede vždy. Musíš chápat realitu, jak funguje mužská sexualita a hlavně stav po ejakulaci. Tehdy se u mužů vyleje do krve hormon Prolaktin, který kromě zvýšeného pocitu únavy také dodá pocit typu „mám dost“ „teď už nic nechci“ a totálně zlikviduje libido.

• Citovat
  • Upravit
lihow
3.6.13 14:30

jedná se o skutečnou poruchu?

Ono to s tou předčasnou ejakulací není tak jednoznačné, tedy ve smyslu toto, že by se mělo skutečně jednat o poruchu. Příroda nastavila mauže spíše k brzké ejakulaci po zásunu do pochvy, protože je zde jasně upřednostňováno rozmnožení druhu. K oplození muselo dojít rychle kvůli bezpečnosti. Dále, pokud by k ejakulaci docházelo až po delší době od zásunu, mohlo by to taky dotyčného přestat bavit a k oplození by opět nedošlo. Oboustranným uspokojením se zde bohužel nikdo zjevně nezabýval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky