Předčasná ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pepa skoc do pole
4.7.13 14:18

Obřízka nebo zkusit sex s prezervativem. Nejhorší je stres člověk si myslí když je ve stresu že mu to spíš nejde ale opak je pravdou stres nebo strach z neúspěchu (třeba že neuspokojí dostatečně partnerku) může zavinit předčasnou ejakulaci. Takže mu zkoušet říkat že to bylo OK že jeto čím dál lepší a když se to nebude zlepšovat tak jedině tu obřízku nebo se poradit s doktorem a pokud nebude chtít jít tak mu ani nezáleží na vašem vztahu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.13 11:24

VYHRALI JSME - ZAKLADATELKA - vyhrali jsme :D

@Pepa skoc do pole píše:
Obřízka nebo zkusit sex s prezervativem. Nejhorší je stres člověk si myslí když je ve stresu že mu to spíš nejde ale opak je pravdou stres nebo strach z neúspěchu (třeba že neuspokojí dostatečně partnerku) může zavinit předčasnou ejakulaci. Takže mu zkoušet říkat že to bylo OK že jeto čím dál lepší a když se to nebude zlepšovat tak jedině tu obřízku nebo se poradit s doktorem a pokud nebude chtít jít tak mu ani nezáleží na vašem vztahu

Pepo, my meli prave tuhle zkusenost. S partnerem jsme pres dva roky meli tyhle problemy, predcasna ejakulace jakoze max pet minut a smitec, pak jsme to neresili, proste to tak bylo, az sem se jednou nastvala a zacla hledat reseni sama (on tvrdil ze to vyresi, ale zname chlapy a jijech ego..) Nefungovala VUBEC nic, ani zkusit vto vickrat, prerusit, mysleni na neco jinyho atd atd uvolneni predem, nic proste, az sem se tady docetla, ze existujou kondomy na vydrz (nevim proc mi to nenapadlo driv :D asi proto, ze jsem je nikdy nekupovala :D ) ale svete div se, normalne jsme soulozili asi trictvrte hodiny snad, ani nevim :D a bylo to super po takovy dobe, stihli jsme takovejch poloh :D :D ale jak tu nekdo psal, nebylo to, ze busil busil a nemoh se udelat, proste normalne, chvili jsme soulozili a kdyz jsem uz chtela, aby se udelal, vzala jsem to do svych rukou a bylo :D takze HOLKY, KTERY MATE TYHLE PROBLEMY, DUREX PERFORMA (existujou i od Pepina, ty maj 4,5procent benzokainu, Durexy 5procent, oboje funguje, Durex trochu lip u nas) a normalne jednou uz jsme nemeli doma tenhle, jen obyc (po porodu neberu antiko, takze pouzivame ted, tim spis mi to vubec nevadi, prestoze kondomy jsem nikdy nemusela) taxme si rekli noooo tak dame aspon tu petiminutovku :) a jak byl beze stresu z toho, tak vydrzel taky treba dvacet minut, pul hodiny :D juchuchuuuuu..

• Citovat
  • Upravit
21.8.13 19:17
@Anonymní píše: … jak tu nekdo psal, nebylo to, ze busil busil a nemoh se udelat …

i kdyz tady spis relaxuju a bavim se, jsem rad, ze muj prispevek nekomu pomohl… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Therminal Earth
21.8.13 21:48

Zařadit již zmiňované kegelovy cviky. Dobře fungují cvičení snižující citlivost. Tření žaludu o stehno.Po čase můžete zkusit třít žalud jemnným pruhem látky/OPATRNĚ/ :cert:.Velmi vhodná je masáž prostaty a semenných váčků citlivě provedená prstem, ale nedráždit až do ejakulace. Partnerka by se měla aktivně podílet na pomoci při cvičení. K uspokojení partnerky zatím zařadit praktiky orál, prsty, pomůcky. Výborná věc jsou venušiny kuličky :palec:A hlavně podpora a ohleduplnost partnerky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.13 22:00

ZAKLADATELKA

@Therminal Earth píše:
Zařadit již zmiňované kegelovy cviky. Dobře fungují cvičení snižující citlivost. Tření žaludu o stehno.Po čase můžete zkusit třít žalud jemnným pruhem látky/OPATRNĚ/ :cert:.Velmi vhodná je masáž prostaty a semenných váčků citlivě provedená prstem, ale nedráždit až do ejakulace. Partnerka by se měla aktivně podílet na pomoci při cvičení. K uspokojení partnerky zatím zařadit praktiky orál, prsty, pomůcky. Výborná věc jsou venušiny kuličky :palec:A hlavně podpora a ohleduplnost partnerky :)

Dekujem za typ, ale ja psala pro holky prave to rychly reseni :) a myslim si, ze nasadit kondom a mit vyhrano je urcite lepsi (nerikam dlouhodobe) nez zkouset trit zalud o latku :/ a jeste o uspokojeni to taky nebylo, muj pritel me uspokojoval porad, to jo, ale ja proste potrebovala i ten SEX. :) ale diky za rady..

• Citovat
  • Upravit
lihow
24.9.13 12:49

mnoho mužů beze změn..

Podle lékařů má mnoho mužů většinu života prakticky stejnou „předčasnou ejakulaci“. Jedinou „změnou“ je u nich od určitého věku pouze zhoršující se erekce.

• Citovat
  • Upravit
24.9.13 13:18
@lihow píše:
Podle lékařů má mnoho mužů většinu života prakticky stejnou „předčasnou ejakulaci“. Jedinou „změnou“ je u nich od určitého věku pouze zhoršující se erekce.

a pres ejakulaci bez erekce to konci zvlhlym popelem v urne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
24.9.13 13:38
@Starej Pardal píše:
a pres ejakulaci bez erekce to konci zvlhlym popelem v urne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ano :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Martin Malý
24.9.13 14:34

zkušenosti muže po třicítce

Všechny Vás tady zdravím,
Rád přidám i své postřehy ze života chlapa, který toto řeší. Jsem moc rád, že jsem si tuto diskusi přečetl a určitě vyzkouším ty kondomy pro snížení citlivosti. U chlapů je možné problém předčasné ejakulace dělit na psychický a fyzický (přehnaná citlivost žaludu). I proto si myslím, že nějaké spreje, případně i ty kondomy pomůžou jenom části zdejšího osazenstva. Pro ty, co mají přehnaně citlivý žalud si myslím, že určitě pomůže obřízka a nebo prostě mít celý den staženou předkožku. Je to ze začátku poměrně nepříjemné, ale třeba za měsíc už o tom člověk ani neví a fakt to pomáhá. Je to vlastně to samé, co radí jeden borec nade mnou, akorát to není takový extrém, jako že si budu třít žalud nějakou látkou, myslím, že to moc partnerek nebude chápat. Alkohol samozřejmě pomáhá, ale člověk asi nechce být 4× týdně v lihu jen kvůli sexu, takže to je spíše příležitostné, no a honit si ho před sexem, to je strašně fyzicky náročné a i ten sex pak pro chlapa není úplně to pravé ořechové. Strašně pomáhá, když partnerka dokáže vyjít vstříc. Tím nemyslím, že se spokojí se 2-mi minutami, ale když prostě chlapa nestresuje, když se to občas nepodaří. Ten chlap za to fakt nemůže a POKUD SE SNAŽÍ, tak si zaslouží Vaši podporu a věřte, že Vám to pak zase vrátí pořádným sexem, o kterém tady tak píšete a chápu, že ho chcete. Třeba Vám to ten Váš nikdy neřekl, ale pro chlapa je sex, kdy musí celou dobu myslet jen na to, aby se neudělal, doslova utrpením a i když se třeba udělá, tak z toho nemá lautr nic, nebo já to tak určitě mám. Hlavně si člověk musí uvědomit, že i s tímto problémem se dá pracovat. I já jsem tomu dříve nevěřil. Prostě jen člověk musí poznat, jak toho svého províta zkrotit. Hodně zdaru přátelé.

• Citovat
  • Upravit
219
24.9.13 18:17
@martin Malý píše:
Rád přidám i své postřehy ze života chlapa, který toto řeší. Jsem moc rád, že jsem si tuto diskusi přečetl a určitě vyzkouším ty kondomy pro snížení citlivosti. U chlapů je možné problém předčasné ejakulace dělit na psychický a fyzický (přehnaná citlivost žaludu). I proto si myslím, že nějaké spreje, případně i ty kondomy pomůžou jenom části zdejšího osazenstva. Pro ty, co mají přehnaně citlivý žalud si myslím, že určitě pomůže obřízka a nebo prostě mít celý den staženou předkožku. Je to ze začátku poměrně nepříjemné, ale třeba za měsíc už o tom člověk ani neví a fakt to pomáhá. Je to vlastně to samé, co radí jeden borec nade mnou, akorát to není takový extrém, jako že si budu třít žalud nějakou látkou, myslím, že to moc partnerek nebude chápat. Alkohol samozřejmě pomáhá, ale člověk asi nechce být 4× týdně v lihu jen kvůli sexu, takže to je spíše příležitostné, no a honit si ho před sexem, to je strašně fyzicky náročné a i ten sex pak pro chlapa není úplně to pravé ořechové. Strašně pomáhá, když partnerka dokáže vyjít vstříc. Tím nemyslím, že se spokojí se 2-mi minutami, ale když prostě chlapa nestresuje, když se to občas nepodaří. Ten chlap za to fakt nemůže a POKUD SE SNAŽÍ, tak si zaslouží Vaši podporu a věřte, že Vám to pak zase vrátí pořádným sexem, o kterém tady tak píšete a chápu, že ho chcete. Třeba Vám to ten Váš nikdy neřekl, ale pro chlapa je sex, kdy musí celou dobu myslet jen na to, aby se neudělal, doslova utrpením a i když se třeba udělá, tak z toho nemá lautr nic, nebo já to tak určitě mám. Hlavně si člověk musí uvědomit, že i s tímto problémem se dá pracovat. I já jsem tomu dříve nevěřil. Prostě jen člověk musí poznat, jak toho svého províta zkrotit. Hodně zdaru přátelé.

Hezky napsáno, souhlasím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Therminal Earth
24.9.13 23:04
@martin Malý píše:
Rád přidám i své postřehy

Mě to nepřipadá jako extrém starat se o své nádobíčko. Nebudu-li mu věnovat péči, nemůžu čekat výsledky. Tím, že se mu věnuji/masáž varlat, masáž prostaty, desezibilizace žaludu i penisu, vyhýbání se nadměrnému stříkání, posilené pánevní dno, správné dýchání/ mohu snáze znát pak i následně ovlivňovat pocity před bodem ze kterého není návratu. Žena by se také měla dobře starat o své nádobíčko. Existují pro ni jiné pečující techniky.ale posílené pánevní dno a správné dýchání platí pro ni též. Jsem zcela přesvědčen, že většina raději sáhne po berličkách, než vyvine patřičné úsilí. BOHUŽEL zatím není na světě žadná metoda, která by bez léků, pomůcek a lékařské pomoci výrazně ovlívnila předčasnou ejakulaci, impotenci, poruchy erekce, nedostačné zvlhčení žen a mnoho dalších než malá čast výše uvedených postupů vycházející z tao a častečně i z tantry.

• Citovat
  • Upravit
lihow
25.9.13 08:50

udivení v ordinaci

Že se to pravděpodobně významně nezmění (délka styku do ejakulace)slyšelo už v ordinaci mnoho žen. Myslely si, že doktor to nějak vyřeší…

• Citovat
  • Upravit
McVitas
25.9.13 23:28

Tohle by vám mohlo pomoct

CO POMOHLO MĚ? Já měl taky tento problém, protože mi bylo všechno moc příjemné - doteky partnerky, měkká postel. Zároveň to bylo samozřejmě psychicky. Pak jsem přišel na to, že je třeba si najít nepohodlnou polohu! Vymyslel jsem polohu s partnerkou na kraji postele, nohama se mi opřela o záda a já byl napůl nohama na zemi. Bylo to docela náročné, ale možná právě díky té námaze to konečně byl fakt sex a od té doby jsem se nějak přeprogramoval a vydržím dostatečně dlouho i v normálních polohách :)

• Citovat
  • Upravit
McVitas
25.9.13 23:30

Obřízka netřeba

Taky si myslím, že je možno snížit citlivost žaludu jednoduchým způsobem A NENÍ TO OBŘÍZKA ;) Stačí když má člověk prostě stále vyhrnutou předkožku a tím, jak se péro tře o trenky/slipy a tak různě, tak trochu znecitliví. Aspoň já mám ten pocit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.13 22:12

zakl.

@martin Malý píše:

No tak u nas treba alkohol vubec nepomohl, muj chlap po nem spis driv usnul, nez se mu postavil kdyz to takhle reknu na hulvata :) a je mi jasny, ze to je hrozny pro toho chlapa, at uz kvuli egu, pritelkyni a vlastne celkove. Proto si myslim, ze nekdy z toho castecne fyzickyho problemu se treba stane i psychickej, kdyz je to delsi dobu to trva a pak je to horsi. Ale ja muzu rict za sebe, my se kvuli tomu s pritelem hadali dost casto, a nekdy i dost drsne :( to vite, v hadce rekne clovek leccos a dve ohnivy povahy tim spis..takze priznavam, ze sem na nej nekdy byla fakt zbytecne hnusna, proto ten nas problem pak urcite byl i psychickej z jeho strany. Ale ty kondomy na vydrz stejne zafungovali :) a pak se jednou stalo, ze si vzal obyc kondom, ze jinej nebyl a vydrzel taky docela dlouho :) protoze sme to brali s usmevem jako, tak tentokrat je to fuk, se proste udelas a priste si zas koupime ty lepsi :) takze treba i s tim psychickym problemem prave si myslim, ze kdyz ten chlap si pak rika heleeee tohle pomuze, tak ho to trochu uvolni..no nesmi bejt na druhou stranu zas nervni z toho, ze je to jeho posledni moznost. nevim, nejsem chlap, ale jde hodne o partnerku asi. a ja priznavam, ze sem leckdy fakt na tohle hodna nebyla, ale po vic jak dvou letech prakticky bez poradnyho sexu se uz neni cemu divit..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky