Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahooj zkouším obnovit diskuzi. Anonym je to citlivé téma![]()
Taktéž mě trápí přítelova předčasná ejakulace, jsme spolu 5 let a nikdy to netrvalo déle než pár minut -maximálně 3-4 min
Přítel problém nevidí, nechce nebo já nevím..Nic neřekl..Není v tomto ohledu komunikativní
Má otázka je… Jde to vyřešit? Jak? Jsem z toho flustrovaná, nic mě nebaví..Když to sním řeším, řekne mi, že to tak měl vždy, a že hledám problém kde není
Přitom poslední rok je frekvence tak 1-2 za měsíc
![]()
Je mi 22
no, pokud seš z toho fLustrovaná, tak pak to zřejmě vyřešit nepůjde. ![]()
Jako muz mam ten stejny problem bohuzel ale plno holek my rika ze je to tim ze jsem panic
@Anonymní píše:
Ahooj zkouším obnovit diskuzi. Anonym je to citlivé téma![]()
Taktéž mě trápí přítelova předčasná ejakulace, jsme spolu 5 let a nikdy to netrvalo déle než pár minut -maximálně 3-4 min
Přítel problém nevidí, nechce nebo já nevím..Nic neřekl..Není v tomto ohledu komunikativní
Má otázka je… Jde to vyřešit? Jak? Jsem z toho flustrovaná, nic mě nebaví..Když to sním řeším, řekne mi, že to tak měl vždy, a že hledám problém kde není
Přitom poslední rok je frekvence tak 1-2 za měsíc
![]()
Je mi 22
Ahoj, můj partner měl podobný problém, vyřešili jsme to jednoduše lepšími kondomy
+ nemyslet na to jako problém. Chudák s tím válčil od puberty. A poamatuju si, jak se hrozně bál sexu.
@Kotatko03 No,pokud chceš místo rad pouze poukazovat na pravopisné nepřípustnosti, pak se jim vyvaruj i ty sama
.
Pokud se partner nezajímá o tvoje uspokojení a nehodlá se o tom bavit, je ti 22 a máte sex jednou za měsíc?
No upřímně -nejjednoduší je najít si někoho kdo už zjistil, že sex je něco jiného, než že se udělám do živé vaginy, někoho komu bude záležet i na tom druhém.
Řešení jsou- ať už důkladná předehra, kdy ti pak ty 3-4 minuty samotného koitu budou připdat tak akorát, popřípadě různé cvičení na partnerově straně, kdy se postupně naučí oddálit svoje vyvrcholení. (Mimochodem tím mimo jiné i zvýší svůj prožitek). Ale úhelným kamenem je ochota o tom jak to kdo při sexu máte mluvit a společně se učit lépe zacházet se svým tělem a tělem partnera. Po té co se překoná prvnotní strach z odmítnutí a selhání a případný pocit trapnosti, tak to je velmi, velmi příjemný koníček…
Ale pokud se o tom bavit nehodlá a tvoje spokojenost ho nezajímá…
Je namobema kolem 40, jsme s partnerem rok, nebyl vubec problem, uz vubec ne problem tohoto typu. Sex jsme mivali zprvu jednou dvakrat za mesic, pak jednou dvakrat za dva tydny, bylo to ok. V posledni dobe mame sex i dvakrat trikrat za tyden, nekdy obden a najednou je strasne rychle hotovej. Vubec to nechapu. Zazil to nekdo?
@Anonymní píše:
Je namobema kolem 40, jsme s partnerem rok, nebyl vubec problem
Stříkat 2-3× za týden si může dovolit mladý muž ve věkovém rozmezí 15-20 let za předpokladu, že je zdráv a v dobré kondici.
@Therminal Earth píše:??? to si děláš legraci ne?
Stříkat 2-3× za týden si může dovolit mladý muž ve věkovém rozmezí 15-20 let za předpokladu, že je zdráv a v dobré kondici.
Před rokem jsme měli s manželem tento problém, teda spíše jen já, podle manžela bylo vše v pořádku. Nejdříve jsem se o tom jen tak zmiňovala, časem jsem mu to začala i vyčítat protože se jednalo jen o rychlovky, skoro žádná předehra a ze strany manžela i docela nechuť k sexu, nikdy nepřišel sám, že by chtěl sex vždy jsem to musela být já kdo s tím začal. Tak jsme o tom začali hodně mluvit a časem se to spravilo, stále nevydrží při souloži dlouho, ale prostě už to po něm nechci, nemá cenu ho stresovat a sebe taky.
Vynahrazuje mě to při předehře, ručně, ústně, s pomůckami, před si užiji já a pak zase on, prostě jsem to přestala řešit a našla způsob který mě vyhovuje.
Ahoj všem,
mám podobný problém, ale řešení je asi v nedohlednu. Blbý je, že navíc si kvůli tomu vlastně ani pořádně nezaš***. Ejakulaci mám tak cca do tří, čtyř minut a jediné, co spolehlivě pomáhá je častější sex. Jenže partnerka to moc často nechce, takže když k tomu jednou za 14 dní dojde, jsem tak nadrženej, že to je hned za mnou. Někdy jsem pak říkal „Promiň, že jsem tak rychle“ a ona, že jí to vůbec nevadí, že už byla. Tak rád bych si pořádně užil, střídání poloh, pořádnou šu*****, ale i díky partnerce je to vlastně vždy hned za náma. Až po přečtení tohoto vlákna zjišťuju, že to vy holky máte taky některé rády dýl.
![]()
Co s tím?
@Anonymní píše:
Ahoj všem,mám podobný problém, ale řešení je asi v nedohlednu. Blbý je, že navíc si kvůli tomu vlastně ani pořádně nezaš***. Ejakulaci mám tak cca do tří, čtyř minut a jediné, co spolehlivě pomáhá je častější sex. Jenže partnerka to moc často nechce, takže když k tomu jednou za 14 dní dojde, jsem tak nadrženej, že to je hned za mnou. Někdy jsem pak říkal „Promiň, že jsem tak rychle“ a ona, že jí to vůbec nevadí, že už byla. Tak rád bych si pořádně užil, střídání poloh, pořádnou šu*****, ale i díky partnerce je to vlastně vždy hned za náma. Až po přečtení tohoto vlákna zjišťuju, že to vy holky máte taky některé rády dýl.
Co s tím?![]()
Tak u nas paradoxne castesi frekvence zpusobila tyhle problemy, nebo to tak aspon vypada. Ted mame sex obden a proste do par minut je dost. Jedine kdyz zopakujem hned stejny den, tak je to bez problemu. Ale jak je mozny, ze po roce mizivy frekvence najednou tohle, to mi rozum nebere. Pouzivame porad kondom, od zacatku, zadna zmena, ani jinak.
Jo a mne partner nerika nikdy nic
Ne ze bych chtela, aby se omlouval, to vubec, ale proste o tom nema potrebu mluvit ani pozitivne, ani negativne.
Anonymni „driv ok“
A stridani poloh a delsi nebo dlouhy su..ani zboznuju, takze mne to fakt chybi jako zensky.
@Anonymní píše:
A stridani poloh a delsi nebo dlouhy su..ani zboznuju, takze mne to fakt chybi jako zensky.
Hm, tak to fakt nechápu. Orgasmus má bezpečně, to poznám (i dva), takže jí ty tři, čtyři minuty stačí (věnuju se jí předtím ručně). Ale já bohužel pořád marně sním o častějším sexu a možnosti užít si šuk***u se všema těma střídačkama a místama. Jenže jí stačí dvakrát, třikrát měsíčně a to na dlouhý hrátky prostě nemám, nedá se to vydržet. A ani by to zřejmě asi nechtěla, když ani tehdy nemá zájem na prodlužování.
Dělám někde chybu nebo to prostě holce může takhle stačit? Nemůže to být i tím, že právě něco delšího nikdy nepoznala? Není to tím, že jak má orgasmus, tak je spokojená a další aktivity jsou už pro ni jen tělocvik?
Sorry za další dotazy.
Abych odpověděla na to, co jsi psal, tak některé holce to stačit může. U jiné to může být tím, že nic delšího (a hlavně lepšího) nepoznala. Ženský orgasmus je hlavně v hlavě, podle mě prvotní je co a jak a pak teprv se to co a jak dá prodlužovat, protože když to co a jak není „vono“, tak nemá cenu to prodlužovat
Přesně jak píšeš - když ji neoslovuje šu. ání jako takový, tak je to pro ni jenom gymnastika. Každá je jiná, takhle obecně se to nedá říct.
Zkus vytvořit takový podmínky, aby chtěla častějc. Nevím, jestli máte malý děti, vyspí se dost, není moc unavená? Kojí? Má příležitost se cítit jako ženská?
No a já právě myslela, že chlapi fungujou přibližně stejně, takže u nás mi ta změna prostě nejde na rozum ![]()
Ten můj vydrží při klasické souloži málo, za to při análu to zvládne třeba i čtvrt hodiny, ptala jsem se proč a prý v tom zadku je to takové hladké takže ho to tolik nestimuluje jako ve vagíně, i jsem si myslela, že to dělá schválně
takže co třeba někdy zkusit i jiné praktiky? Potom teda záleží na partnerce jestli do toho půjde, některé to neláká, ale za mě doporučuji, dříve jsem se toho bála, ale stojí to za to to vyzkoušet.