Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beunina píše: že má předkožku trvale staženou
Myslel jsem si to, ale pro jistotu jsem se zeptal. Podrobněji jsem o tom něco napsal v předchozím příspěvku. Dle toho co jsem četl, tak je mezi mladými muži ve střední Evropě nosit trvale staženou předkožku poměrně moderní. Mnozí z nich ale brojí proti obřízce a tvrdí, že takto mají : „to nejlepší z obou světů“, totiž výhodu trvale odkrytého žaludu a k tomu výhodu zachovalé famózně citlivé vnitřní předkožky. Většinou jsou proti obřízce. Dokonce se přiznal, že to takto praktikuje současný webmaster serveru www.sexus.cz, který je též proti obřízce a naše názory na tu obřízku jsou zcela shodné.
@malá_holka píše:
existuje obřízka šourku?
To je nesmyslné bez odstranění jeho vnitřního obsahu. Na šarlatánku chodí takoví, kteří po tom dychtí.
@gin 124 píše:
To je nesmyslné bez odstranění jeho vnitřního obsahu. Na šarlatánku chodí takoví, kteří po tom dychtí.
takže když ma někdo velky koule, jako tu kůži, tak to nejde zastřihnout a zkrátit? ![]()
@malá_holka píše:
takže když ma někdo velky koule, jako tu kůži, tak to nejde zastřihnout a zkrátit?
Takto myšleno. Kůže šourku je velmi flexibilní, v teple povoluje a hodně se vytahuje zato v chladu se scvrkáná, takže pak jsou varlata přilepena k tělu. To zpravidla nastává i při orgasmu.
@beunina píše:
viz.
Kousek jsem z toho okopčil, protože to považuju za stěžejní:
Obřezaní pánové by jistě všechny tyto poznatky potvrdili, mají ale velkou nevýhodu oproti neobřezaným mužům, jejich znecitlivění žaludu je nevratné, respektive pro zvýšení citlivosti musí žalud pravidelně mazat, aby byl vláčný a nevysychal. Pokud jste neobřezaní a z nějakého důvodu budete chtít žalud opět maximálně citlivý, stačí nosit předkožku překrytou přes žalud, časem se citlivost vrátí.
a
Postupem času budou nepříjemné pocity překračovat v příjemné vzrušení a po třech měsících se přistihnete ve stavu, kdy nebudete si nebudete jisti, zda máte žalud obnažený či nikoliv…
U mě to tak bylo už po dvou měsících. Jinak jsem u nošení trvale stažené předkožky za žaludem nezůstal, nosím ji tak jen občas. Většinou v létě, když jsou vedra nebo když jsou nějak omezeny možnosti pravidelné hygieny.
Jinak. Ten článek považuju za velmi zdařilý a přínosný.
@milenka zuzka píše:
Myho manzela jsem potkala uz obrezaneho a jsem absolutne spokojena. Pred tim jsem mela muze obrezane i neobrezane a osobne preferuju muze obrezane. Je to mnohem hygienictejsi, estetictejsi ( nevim komu se mohou libit ty dlouhe choboty..)..nehlede k tomu, ze circumcize vyrazne snizuje riziko rakoviny cipku delozniho u zen ( human papilloma virus), HIV a dalsich STD's.
Protože jsem se více rozepsal, tak v tomto zareaguju v novém příspěvku. To, co je tu uvedeno, jsou uměle vyrobené mýty zavilými zastánci obřízky. U každého z nich, a to mohu jmenovat Abrahama Wolbrasta - rakovina penisu, Abrahama Raviche - rakovina děložního čípku a Thomase Wiswella - infekce močových cest, kde byl evidentním střetem zájmů jejich židovský původ. U HIV, tedy u Roberta Baileye, Ronalda Graye a Bertrana Auverta byl střet zájmu zase v tom, že byli notoricky známými agresivními cirkumfetišisty roky před tím, než své „výzkumy“ začli provádět. Ve skutečnosti se v tomto obřízka prokázala jako kontaproduktivní a z několika logických důvodů je jasné proč tomu tak je.
Od roku 1980 se ví, že tento typ rakoviny způsobuje virus HPV. Docent Zvěřina píše, že obřízka přítomnost a počet viru HPV na pohlavních orgánech neovlivňuje, mimoto je na to očkování a to nejen pro dívky ale dnes i pro chlapce. Pokud někdo žije ve věrném vztahu, tak i kdyby to byla pravda, což není, tak je to pro něho zcela bezpředmětné.
Milenka Zuzka dále napsala:
Jsou i dalsi vyhody obrizky, napr. ze muzi v prumeru pri milovani vydrzi o neco dele. Osobne mohu muzskou obrizku jenom doporucit, stejne tak i moje nekter kamaradky, ktere maji obrezane muze, jsou velice spokojene. Nazory a vyklady o tom, ze muzska obrizka je mrzaceni jsou absolutne scestne
oponuju:
Někteří vydrží něco déle, ale jsou též tací, kteří mají problém se udělat nebo se kvůli amputaci předkožky vůbec neudělají. Ne každá žena vyžaduje, aby sexuální styk trval přes hodinu a jen velmi málo mužů je ochotných přes hodinu intenzivně bušit. Nezvratné ostranění 5/7 erotogenně nejcitlivějších zakončení u muže vždy zmrzačení je.
Nemám nic proti tomu, když se muž pro tu obřízku rozhodne sám, měl by znát ale všechna rizika a ne naletět stupidní cirkumfetišistické propagandě, které je na českém internetu poměrně dost. Vím o hodně mužích, které takové neuvážené rozhodnutí udělalo těžce nešťastnými.
Jinak. Milenka Zuzka už obřezaného muže má, tak nechápu, proč tak stojí o to, aby i ostatní muži byli obřezaní.
Příspěvek upraven 02.12.18 v 15:31
@malá_holka píše:
existuje obřízka šourku?
Cože to? ![]()
Co by to jako mělo být? ![]()
Dělá se plastika „volete“, tedy když je mezi šourkem a ztopořeným penisem větší kus volné kůže, eventuálně, kdy táhne dolů:
https://openi.nlm.nih.gov/…edresult.php?…
Jinak tedy existují i jiné místně příslušné operace, ale ty se dělají převážně z medicínských důvodů.
@M_Vladim píše:
Cože to?
Co by to jako mělo být?
Dělá se plastika „volete“, tedy když je mezi šourkem a ztopořeným penisem větší kus volné kůže, eventuálně, kdy táhne dolů:
https://openi.nlm.nih.gov/…edresult.php?…
Jinak tedy existují i jiné místně příslušné operace, ale ty se dělají převážně z medicínských důvodů.
ja mam namysli esteticky přisít koule
tak jak když jde baba na labioplastiku.
@malá_holka píše:
ja mam namysli esteticky přisít koule![]()
![]()
tak jak když jde baba na labioplastiku.
Nic lepšího než tohle nejde:
https://www.laserpenoplasty.com/gallery/?…
Pořád musí fungovat chlazení v horku.
Ja nikoho k obrizce nenutim. Uz jsem psala, ze je to na kazdem muzi a jeho partnerce…A miliony muzu po celem svete jsou velice statstni, ze jsou obrezani…!!! Stejne tak jejich partnerky… ![]()
@milenka zuzka píše:
Ja nikoho k obrizce nenutim. Uz jsem psala, ze je to na kazdem muzi a jeho partnerce…A miliony muzu po celem svete jsou velice statstni, ze jsou obrezani…!!! Stejne tak jejich partnerky…
Já už jsem přes čtyři roky v internetovém styku, kterým to zničilo sexuální život a tak už na propagandu vůbec nedám. Kdekoliv na ni narazím, tam oponuju.
@milenka zuzka píše:… dokud nemají kristova léta…
Ja nikoho k obrizce nenutim. Uz jsem psala, ze je to na kazdem muzi a jeho partnerce…A miliony muzu po celem svete jsou velice statstni, ze jsou obrezani…!!! Stejne tak jejich partnerky…
@Kratomak píše:
Ahoj, řešení existuje a jmenuje se kratom. Je to prášek z listů keře, který roste v Jihovýchodní Asii a několikanásobně delší sexuální výdrž je jeden z jeho účinků. Pokud by měl někdo zájem o víc informací, zde je můj inzerát - https://ostatni.bazos.cz/…k-z-Asie.php, je tam na mě i kontakt. Hodinovému sexu zdar
Aby to nebylo zase nějaké šejdířství. Na to už začínám být alergický. Ale třeba to obsahuje něco podobného guanetidinu.