Předčasná ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105362
8.7.19 13:01
@bětee píše:
má manželka je spokojená a to máme sex obden a v průměru cca 2-4 minut /čistě zásun/. Někdy i méně, někdy je to o pár setin víc, ale rozhodně do toho nebušíme 10 minut a víc. To se stalo snad jednou/dvakrát za 20 let - a pak v začátcích, kdy to ještě šlo 3 x za den :dance:

to jako fakt…to je manželka rychlík..jak dlouho trvá předehra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.7.19 18:24

@Venetia jak kdy - 15 až 20 minut… prostě vše stíháme do půl hoďky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 15:01

Takove milovani si teda osobne nedovedu predstavit…Kdyby se muj manzel udelal za 10 min., asi bych byla vic jak frustrovana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.7.19 16:17
@milenka zuzka píše:
Takove milovani si teda osobne nedovedu predstavit…Kdyby se muj manzel udelal za 10 min., asi bych byla vic jak frustrovana…

Vážená dámo, ne každá vyžaduje minimálně hodinu jako vy. S takovým starým plešatým Přehazkou z Brna byste frustrovaná nebyla. Ten se v hospodě honosí, že dovede souložit šest hodin bez vytažení. Pokud toho vypije více, tak mluví o sedmi hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
29.7.19 15:58
@milenka zuzka píše:

má manželka je spokojená… prej… řekneme si vždy všechno, takže myslím, že nelže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.12.20 20:13

Starší diskuze, ale zajímá mě váš názor. Již jsem roky rozvedený a momentálně mezi vánoci i po rozchodu. Asi to nebyl hlavní problém rozchodu, ale s tou předčasnou ejakulací mám problém, a to v poloze misionářské, v modifikaci nohy na ramena. U takových to jsem nejpozději do minuty max. dvou. Partnerka ale tyto pozice potřebovala na začátek pro uvolnění. V pozici na koníčka ale problém není, tak se to dá někdy i 10 minut. Možná řeknete, že ani to není moc, ale víc fakt nedám. A otázka je, proč je to takový rozdíl? I v análním styku vydržím podstatně déle. Tedy na doktora ani psychiatra sexuologa to není. Zajímá mě, co můžu udělat abych v té misionářské pozici vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
30.12.20 21:45
@petrhm píše:
Starší diskuze, ale zajímá mě váš názor. Již jsem roky rozvedený a momentálně mezi vánoci i po rozchodu. Asi to nebyl hlavní problém rozchodu, ale s tou předčasnou ejakulací mám problém, a to v poloze misionářské, v modifikaci nohy na ramena. U takových to jsem nejpozději do minuty max. dvou. Partnerka ale tyto pozice potřebovala na začátek pro uvolnění. V pozici na koníčka ale problém není, tak se to dá někdy i 10 minut. Možná řeknete, že ani to není moc, ale víc fakt nedám. A otázka je, proč je to takový rozdíl? I v análním styku vydržím podstatně déle. Tedy na doktora ani psychiatra sexuologa to není. Zajímá mě, co můžu udělat abych v té misionářské pozici vydržel.

Honis si pravidelne kazdy den ptaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.12.20 22:08

Ne to se musí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.21 20:44

Ja bych Ti osobne doporučila, abys několik hodin před milovanim s Tvoji partnerkou masturboval. Potom budes schopen dele vydržet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.21 20:48

Ještě s vracím k tématu obrizky. Jak vidíte, jeden z ucastniku je fanatickým odpůrcem obrizky a nedá se s nim vůbec diskutovat a ani to nemá zadny smysl s nim diskutovat.
Ve svých předchozích prispevcich jsem napsala, ze osobně mam s obřízkou dospělých muzu výbornou zkušenost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.21 11:45

Jako já nevím, ale taky bych do obřízky nešel. Nevěřím na prášky a pod. Maximálně 2 prezervativy na sebe aby tlumily ale při vzrušení ani tohle asi nebude to pravé. Nejspíš to bude něco s ochablým svalstvem někde dole nebo prostatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
9.1.21 12:26

@petrhm Za mne jednoznačně pomáhá znecitlivující gel. Pak není problém klidně dvě hodiny. Ale tohle žena vyžaduje jenom občas. Jinak jí stačí dvacet minut předehry a pak pár minut sexu. Když ví řek bude chtít více, tak stačí naznačit a pět minut počkat, než se vstřebá gel. Vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.1.21 09:03

A nějaký doporučený vyzkoušený typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.1.21 08:16

Vydrž chce zkoušet, já se to postupem času naučil, mám to tak že se snažím ejakulaci oddálit myšlenkami na něco jiného, vždycky se vzrušení stupňuje a tak nějak to přejde, nemusím nic peřerusovat, sice se pak už těžko udělám ale manželka se na mě může vyřadit dosyta, a já jsem spokojený když je spokojená ona i když má taky problém s orgasmem ale myslím že to má spíše v hlavě,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.23 07:10

Prášky proti předčasné ejakulace - https://euhealth247.com/…gy-dapoxetin Má objednávka přišla přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.

Příspěvek upraven 09.11.25 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria