Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tim se take potvrzuje, ze zcela jiste zalezi na velikosti muzskeho vybaveni… ![]()
@milenka zuzka píše:
Tim se take potvrzuje, ze zcela jiste zalezi na velikosti muzskeho vybaveni…
Jde o něco jiného, proto jsem psal o těch Kegelových cvicích. Paní milenka zuzka by akorát mohla dělat verbířku šejdířům, kteři rejžují z touhy některých po zvětšení penisu.
@milenka zuzka píše:
Tim se take potvrzuje, ze zcela jiste zalezi na velikosti muzskeho vybaveni…
Pro obtloustle machny co ji maji jak vrata od stodoly urcite, pro normalni a zdrave vypadajici postavy to roli nehraje
@Anonymní píše:
byla jsem dost aktivni co se tyce vice panu v posteli i experimentu a tak, proste vasen, ale ted si kvuli tomuhle prijdu jako uplna frigida
V tom je tvuj problem ze jsi si zvykla na sexu neschopnost s hromadou pablbu, pokrivila jsi si sexualitu a ted najednou kdyz mas doma nekoho kdo ti toto nesplni tak ho osocis ze nic nevydrzi, typicka zoufalka co si znici svoji intimitu a ted hleda problem v ostatnich
@milenka zuzka píše:
Vracim se k nasemu tematu o predcasnych ejakulacich. Take jsem mela to „stesti“ potkat takove jedince…a take jsem byla dlouho tak naivni a verila, ze se s odbournou lecbou se to zlepsi a dojde u k uzdraveni…Bohuzel realita je tvrda. Pokladam tak takove jedince za sexualne slabe a je lepe se jim co nedjdale vyhnout…
a jak se to dá poznat na prvním rande? nebo než vůbec dojde na sex… jak se jim chceš vyhnout? Někdo potřebuje mít ten sex s partnerkou i několikrát, než se nějak sladěj
To se samozdrejme nebo bohuzel na prvnim rande nepozna…Pozna se to casem, kdyz se ten samy problem neustale opakuje. Kdyz jsem byla ve vztahu s timto muzem, byla jsem frustrovana…u neho za 2 minuty bylo po vsem..Az jsem se snazila co jsem se snazila, nic nepomahalo. Po velkem usili se mi ho podarilo ho primet, aby se podrobil vysetreni u sexuologa. Predepsali mu nejake tablety, ale stejne to nepomahalo a tak je brzy prestal brat. Moje frustrace rostla, ciltila jsem se hrozne nestastna…ciltila jsem, ze ztracim jenom cas…touzila jsem po bourlivem milovani…ale nas sex se dostal na bod mrazu. Pozdeji jsem nastesti nasla jineho muze, ktery mi vratil stesti do zivota…
@milenka zuzka
no právě… ale jak se jim chceš co nejdále vyhnout bez toho, abys to poznala???
Ja vim, je to opravdu velice tezke…a udelat spravne rozhodnuti neni vubec lehke. Uz si ale nedovedu predstavit zit trvale s muzem, ktery trpi predcasnymi ejakulacemi. Asi jsem troche sobecka…
, ale zivot s nimi je hrozne frustrujici a vubec ne stastny…
@milenka zuzka píše:
Ja vim, je to opravdu velice tezke…a udelat spravne rozhodnuti neni vubec lehke. Uz si ale nedovedu predstavit zit trvale s muzem, ktery trpi predcasnymi ejakulacemi. Asi jsem troche sobecka…, ale zivot s nimi je hrozne frustrujici a vubec ne stastny…
Jenže jak jsem Vás četl, vážená dámo, tak pro Vás trpí předčasnou ejakulací chlap, který se neudělá déle než za hodinu. ![]()
@gin 124 píše:
Jenže jak jsem Vás četl, vážená dámo, tak pro Vás trpí předčasnou ejakulací chlap, který se neudělá déle než za hodinu.
Lékařsky je předčasná ejakulace méně než jedna minuta, ale zajímalo by mě s pohledu ženy do kolika času se jedná o předčasnou ejakulaci ![]()
@Niiikdo píše:
V tom je tvuj problem ze jsi si zvykla na sexu neschopnost s hromadou pablbu, pokrivila jsi si sexualitu a ted najednou kdyz mas doma nekoho kdo ti toto nesplni tak ho osocis ze nic nevydrzi, typicka zoufalka co si znici svoji intimitu a ted hleda problem v ostatnich
Lékařsky je předčasná ejakulace méně než jedna minuta, ale zajímalo by mě s pohledu ženy do kolika času se jedná o předčasnou ejakulaci.
@milenka zuzka píše:
Lékařsky je předčasná ejakulace méně než jedna minuta, ale zajímalo by mě s pohledu ženy do kolika času se jedná o předčasnou ejakulaci.
- Vazeny pane, doporucila bych Vam studovat a sbirat informace z verohodnejsich zdroju. Podle Vas by tedy mely byt vsechny zeny spokojeny s muzi pokud nebudou mit ejakulaci do 1 min…!!?? Nedelejte si sam sobe ostudu mlady muzi…
Vážená dámo, doporučuji pozorně číst a dát si více času k porozumění psaného textu. Pokud mě zrak nešálí, @david85lbc se slušně ptá, jak velký časový limit by odpovídal z pohledu žen předčasné ejakulaci, dodává, že z lékařského hlediska je to 1 minuta. Nepíše nic o tom, že by tato jedna minuta soulože měla být dostačující. Ostudu tady dělá sám sobě někdo jiný… ![]()
Mohu vás ujistit, že dle Mezinárnodní klasifikace nemocí (MKN) je předčasná ejakulace neschopnost dostatečně oddálit ejakulaci, aby mohlo dojít k uspokojení z pohlavního styku, k ejakulaci dochází před, nebo do 15 vteřin po začátku soulože, navíc tento stav není následkem dlouhodobého chybění sexuální aktivity. Všeobecně se definice trošku liší zmiňovaným limitem. Sexuologické prameny pracují v drtivé většině s limitem 1 minuty až 2 minut.
Opět, ani náznakem jsem nenapsal, že by 15 sekund / 1 minuta / 2 minuty měly být naprosto dostatečné pro sexuální uspokojení ženy.
@milenka zuzka píše:
- Vazeny pane, doporucila bych Vam studovat a sbirat informace z verohodnejsich zdroju. Podle Vas by tedy mely byt vsechny zeny spokojeny s muzi pokud nebudou mit ejakulaci do 1 min…!!?? Nedelejte si sam sobe ostudu mlady muzi…
Na toto lze reagovat pouze.. mluviti stříbro mlčeti zlato
@milenka zuzka píše:
má manželka je spokojená a to máme sex obden a v průměru cca 2-4 minut /čistě zásun/. Někdy i méně, někdy je to o pár setin víc, ale rozhodně do toho nebušíme 10 minut a víc. To se stalo snad jednou/dvakrát za 20 let - a pak v začátcích, kdy to ještě šlo 3 x za den ![]()