Předčasná ejakulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.3.14 11:46

Jak já Vám chlapům s předčasnou ejakulací závidím. To já se udělám nejdříve po hodině, ale spíše tak po dvou a více hodinách sexu. Jsme z toho s ženou nešťastní oba dva, jí to už není příjemné a já jsem vysílený. Takže se sexu začínám vyhýbat :(

• Citovat
  • Upravit
Safrane
17.3.14 12:24
@Heinich píše:
Pokud jde o to, že nejrychleji je uvnitř, je to logické. Dochází tam k nejrychlejšímu a neintenzivnějšímu dráždění. Také je to bohužel zcela v souladu s primárně „oplodňovací“ funkcí soulože/zásunu. Zde příroda nenechala nic náhodě.

Jo, svatá pravda, předsedo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.14 15:18

A zkoušeli jste nějaké tlumící gely nebo krémy? Prostě místo lubrikantu použít tohle?

Jinak Ti celkem závidím, já jsem do pár minut a pak už mě to příliš nebaví, měla jsem to se všemi (moc jich nebylo :) ) kluky. Taky s tím mám docela problém a ty znecitlivující krémy jsou holt pro chlapy, to na mě fungovat nemůže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.14 17:46

Tak já beru antidepresiva a snížení libida ani citlivosti nikde :nevim:
uživatelka emimina

• Citovat
  • Upravit
28.12.14 00:36
@prostekluk píše:
Nevím, jestli tohle téma ještě někdo sleduje, ale měl jsem s tím taky velké potíže, nevydržel jsem snad ani minutu.

Instantní řešení, které ovšem neléčí dlouhodobě jádro tvého problému. Tím je oslabená prostata a pánevní dno. Takže přímá masáž prostaty, semenných váčků bez ejakulace, aby jsi si uvědomil i ty nejmenší příznaky před ejakulací-znát dobře svůj bod ze kterého není návratu a dodržuj rytmus ejakulací-věk x 0.2,posiluj pánevní dno. Partnerka ti může pomoc metodou znecitlivění žaludu třením pruhem látky. Začíná se od nejemnějších materiálů jako samet, flanel až se postupně hrubost použité látky zvyšuje. Žalud by měl být suchý, tak stáhnout před třením předkožku a nechat vlhkost odpařit. Pozor, aby látka nezanechávala drobounké ranky, přistupovat jemně. Záměrem je během této metody se léčit a né se novým způsobem vzrušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 11:28

Ahoj :mrgreen:

Přečetla jsem si skoro celou tuhle diskusi a na mnoha místech se píše něco v tom smyslu že „ten můj vydrží max 3minuty“, „ten můj se zase udělá do půl minuty…“ atd, tak jsem se chtěla přispěvatelek zeptat, jak je to vlastně myšleno.

Jako že ať dělá co dělá, vydrží ve vás jen tu zmíněnou dobu i když se to snaží různě oddalovat? Zkrátka celá soulož od zásunu až do jeho ejakulace trvá např ty 3minuty?
Nebo je to myšleno tak, že pokud přiráží a pořád se hýbe, tak se udělá právě za ty 3 minuty???

Omlouvám se jestli se ptám blbě i za ty použité výrazy, ale nemám tohle téma s kým probrat…

Náš sex (myslím tím samotnou soulož, zkrátka když je ve mě) trvá klidně půl, třičtrtě hodiny i hodinu (podle situace, kondice, chuti), ale je to s pauzami, změnami poloh, tempa přirážení i jeho intenzity. Myslím, že kdybych chtěla (nebo potřebovala) aby do mě bušil bez přestání, rychle a intenzivně nějakou delší dobu, tak by to asi taky nedal déle než pár minut (jestli vůbec… :( )

• Citovat
  • Upravit
Mlh
31
1.1.15 05:12

Ahojda tak nějak vim o čem mluviš. Zaručených pár rad. Nejjednodužší je škrtící kroužek jak na penis tak na koule. Dál pomáhá když je poloha na koníčka a on nemusí přiražet může se tak víc uvolnit a nepoužívá ten pumpující sval. No a nakonec znacitlivujicí kondomy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
10.7.15 15:11

doplňky stravy

Příčiny i léčba mohou být různé, ovšem doplňky stravy neovlivní s jistotou téměř nic!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.7.15 09:17

Tak to máš smolíka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.8.15 14:54

Sexuolog

Může napsat priligy (a asi to může i urologie)
 http://www.predcasna-ejakulace.cz/…u-ejakulaci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.8.15 19:22

Prý je na to nějaké cvičení. jako ženský posilujem pánevní dno, tak něco obdobnýho pro chlapi a když „cvičí“ poctivě tak to může -alespoň částečně - řešit problém s předčasnou ejakulací… vlastní zkušenost nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.8.15 10:37

Ahoj maminy,
Problém s předčasnou ejakulací mě trápí už od první sexuální zkušenosti.
Jsem ženatý 15 let a máme dvě děti. První roky v manželství byly fajn, nebyl jsem asi v posteli žádný frajer, ale manželka si nestěžovala. Po druhém dítěti asi za čtyři roky manželka byla chladnější říkal jsem si že je to vlivem dlouhé doby v partnerství a má to tak většina párů. Milování probíhalo většinou stejně udělal jsem se během minuty nebo dvou a byl konec. Manželka ležela jako prkno, o líbání a neměla zájem to ani během dne nechtěla žádné objímání či intimnosti.
Navrhl jsem ji že bychom mohli navštívit sexuologa to však zamítla, tak jsem se tam vypravil sám zjistil, že mám astenickou formu předčasné ejakulace která je dána osobností a ta se mění velmi špatně. Tomu musím poznamenat, že jinak působím a jsem velice rozhodným člověkem a nejsem žádná máčka. Návštěva u doktora nepřinesla žádné tížené výsledky.
Partnerský život mě začal být podezřelí a namontoval jsem ženě do mobilu čtení sms zpráv i když asi úplně zbytečně. Což jsem si jen bláhově myslel. Jak jsem po přečtení hned první zprávy zjistil manželka měla milence a jak se později ukázalo už přes tři roky.
Nicméně dokázal jsem to překousnout vždyť chyba je vždycky ve dvou. Nedivím se jí, že se dala strhnout je to jednoduché mít milence neřešit spolu rodinné problémy, a být zamilovaná je tak krásné a opojné.
Jen dnes nechápu, že jsem mohl být tak slepý.
Dnes je tomu dva roky co jsem se rozhodl, že to spolu zkusíme ještě jednou máme se fajn, jsme spolu šťastní hodně si povídáme a jezdíme na výlety.
Jen jedno není v pořádku je to sex- milování.
Vydržím tak dvě minuty a je konec. Zkusil jsem léky, ale nic nepomáhá.
Manželce jsem léky zatajil, ale do konce tohohle týdne ji chci vše říct a společnými silami to snad dáme.. Je to totiž o hlavě.
PÍŠU TO PROTO AT VITE ŽE I CHLAP TO NEMÁ S PŘEDČASNOU EJAKULACÍ JEDNODUCHÉ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.8.15 13:13

Ono předčasnou ejakulaci ve smyslu udělá se cca do 2 minut po zásunu má spousta chlapů. Pokud ovšem stihnou uspokojit ženu předtím třeba jinak, nebývají tím ze strany žen ani stresováni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 13:25
@Heinich píše:
Ono předčasnou ejakulaci ve smyslu udělá se cca do 2 minut po zásunu

Myslím, že manželce jeho předčasná ejakulace náramně vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.8.15 13:28

Můj přítel to taky tak má..po zásunu je do 2minut..ale pak se věnuje mě a za pár minut je schopný na druhé(někdy i třetí :mrgreen: ) kolo kde už vydrží déle takže to nějak neřešim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí